Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, *edited by mod said:

Samo da bude sve ok sa povredama i u utorak i biće ovo lak poraz za zaboraviti. 

Neće. Situacija je nažalost sve gora i gora što se tiče povreda

Partizan ima problem sa igračkim kadrom.

"Možda je važnije da pričamo o nama. Imamo veliki problem, danas smo imali samo 10 igrača. Fali nam Vanja, Brendon, Ife, mali Mario i Frenk. Probali smo da odreagujemo sa ovih 10 igrača, koje imamo. Kako će to sutra da izgleda - nemam pojma. Mislim da će bti veoma teško da bilo ko njih da bude u timu", rekao je Obradović.

Zbog svih navedenih povreda, Obradović je upitan da li bi ovo mogla da bude šansa za Arijana Lakića da dobije minute u Evroligi.

"Kada imate ovoliki broj povreda, onda je normalno da dobije", dodao je Obradović.

Posted (edited)

hocemo li se skupiti za sutra

Edited by lord_s
Posted
4 minutes ago, lord_s said:

hocemo li se skupiti za veceras

za večeras teško, za sutra isto teško

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

za večeras teško, za sutra isto teško

:bee:

:D

• Haha 1
Posted

Uteha mi je što dolazi Asvel posle pobede. Da su u nizu poraza ne bi bio optimista.

Posted
On 15. 12. 2024. at 10:42, Mindaugas Žukauskas said:

Ja sam odmah komentarisao ovde da nije prestup. Ali kad sam čuo Žocovu izjavu u fazonu 'ne sme igrač od obruč sebi da doda' rekao sam nek te kradu bratino.

Typo

Ovaj klip ima naslov: ,,Najbolje promaseno slobodno bacanje ikada", a kod nas se od tvog trenera preko tvojih saigraca do komentarora i sudija, svi hvataju za glavu za isto 😂

Posted

Ja nemam trenera

• +1 1
  • Haha 2
Posted

rambo & vanja in

nilikina out

• +1 1
Posted

Ja sam ušao pre 20 min, drugar pre par i kaže bila neka tuča ispred, a primetio sam znatno više marica po kraju nego inače 

Posted

Jel se ovo i Tyrique povredio?