Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

44 minutes ago, *edited by mod said:

Samo da bude sve ok sa povredama i u utorak i biće ovo lak poraz za zaboraviti. 

Neće. Situacija je nažalost sve gora i gora što se tiče povreda

Partizan ima problem sa igračkim kadrom.

"Možda je važnije da pričamo o nama. Imamo veliki problem, danas smo imali samo 10 igrača. Fali nam Vanja, Brendon, Ife, mali Mario i Frenk. Probali smo da odreagujemo sa ovih 10 igrača, koje imamo. Kako će to sutra da izgleda - nemam pojma. Mislim da će bti veoma teško da bilo ko njih da bude u timu", rekao je Obradović.

Zbog svih navedenih povreda, Obradović je upitan da li bi ovo mogla da bude šansa za Arijana Lakića da dobije minute u Evroligi.

"Kada imate ovoliki broj povreda, onda je normalno da dobije", dodao je Obradović.

• Replies 16k
  • Views 799.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

hocemo li se skupiti za sutra

Edited by lord_s

4 minutes ago, lord_s said:

hocemo li se skupiti za veceras

za večeras teško, za sutra isto teško

2 minutes ago, copkillah said:

za večeras teško, za sutra isto teško

:bee:

:D

Uteha mi je što dolazi Asvel posle pobede. Da su u nizu poraza ne bi bio optimista.

On 15. 12. 2024. at 10:42, Mindaugas Žukauskas said:

Ja sam odmah komentarisao ovde da nije prestup. Ali kad sam čuo Žocovu izjavu u fazonu 'ne sme igrač od obruč sebi da doda' rekao sam nek te kradu bratino.

Typo

Ovaj klip ima naslov: ,,Najbolje promaseno slobodno bacanje ikada", a kod nas se od tvog trenera preko tvojih saigraca do komentarora i sudija, svi hvataju za glavu za isto 😂

Ja nemam trenera

Bar ni lajf kouča? 😭

rambo & vanja in

nilikina out

Zeljko upada u 12..

Ja sam ušao pre 20 min, drugar pre par i kaže bila neka tuča ispred, a primetio sam znatno više marica po kraju nego inače 

Pozdravljen lepo i Lovernj. 

Jel se ovo i Tyrique povredio?