Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

pa povuci se nazaf jebem mu mater, i jedan i drugi, nazaf jedan korak, na istu foru 4 bacanja izvodi

• Tužno 1
Posted

Najgore mi je ovo kad juriš da dobiješ, potroše ti nosioci minute, a za dva dana počinje duplo kolo EL. I izgubiš... 

• +1 3
Posted

Dobra buducnost, rutinski nas dobise. 

Pojavili smo se na mahove u drugom ali uvek je bio tu neko da ubije momentum, majk, tajrik, javor...

Definitivno najbolja ekipa protiv koje smo do sad igrali

• +1 3
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, smooth.Op said:

Najgore mi je ovo kad juriš da dobiješ, potroše ti nosioci minute, a za dva dana počinje duplo kolo EL. I izgubiš... 

Brown skoro bez izmene, a odlicno odigrao. Djavola ce biti u stanju da ponovi u utorak.

• +1 1
Posted

Vašington baš podseća na Avrama. Efektno donosi, a tiho odnosi... 

• +1 6
Posted
1 hour ago, uini said:

što frenki ne igra, šta ste mu uradili

Nije bilo planirano da igra zbog prepone, a jos se danas i razboleo..

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Nije bilo planirano da igra zbog prepone, a jos se danas i razboleo..

au, sad se ne zezam, prepona je povreda koja ga prati kroz celu karijeru. knicks fanovi su se zavitlavali kako ima previse seksa

nadam se da nije ozbiljno

Posted

Ti si za sve kriv! Ti si nam ga i doveo, ti mu sad i prepone masiraj.

• Haha 5
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

jebiga mora nesto da se izgubi. imali smo seriju od 9-10 pobeda u evroligi i aba.

futura dobra, mi bili tu negde ali jebiga.

nije bilo nikakvih  skandala sa sudijama i sa tribina i to mi se veoma svidza.

• +1 4
Posted
57 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Ti si za sve kriv! Ti si nam ga i doveo, ti mu sad i prepone masiraj.

Ma kake prepone, kosu je povredio Milikina.

Posted

Okej, brzo je bilo jasno da nema ništa od pobede, Budućnost suviše dobra i konzistentna, Partizan nedovoljno i od jednog i od drugog.

Posted

Jbg, nije strašan toliko poraz, jer nam je puno igrača bilo van stroja, ali je šteta jer sad porazom u derbiju gubimo stečenu prednost.

Ono što mi se ne sviđa je što Majk deluje metiljavo, ja sam se ponadao da bi ona partija protiv Zvezde mogla biti njegov standard, a u stvari deluje da je to njegov plafon. Opet je bilo problema u skoku, propašće nam sezona bez adekvatne doselekcije na 4, a nema dobrih igrača u ponudi.

Posted (edited)
15 minutes ago, goofs said:

Ono što mi se ne sviđa je što Majk deluje metiljavo, ja sam se ponadao da bi ona partija protiv Zvezde mogla biti njegov standard, a u stvari deluje da je to njegov plafon. Opet je bilo problema u skoku, propašće nam sezona bez adekvatne doselekcije na 4, a nema dobrih igrača u ponudi.

Upravo. Ja još bio presrećan što sam pogrešio u proceni kvaliteta igre Ajzeje Majka kad ono bio samo blesak poput komete. Posle te utakmice ništa.

Mi nikada nismo ni kupili prvu četvorku. Sad imamo Dejvisa koji se vuče i po bolnicama a kada je zdrav igra kao usporeni snimak. Brine što su van stroja i Nilikina i Ife a od ranije i Nakića a sledi duplo kolo. Da iščupamo pobedu protiv Asvela i da pevamo od sreće.

Edited by Kreator
Posted

Sve je otprilike rečeno već. U prvom poluvremenu nas napunio Sulejman a u drugom smo većinom na svoje gluposti izgubili meč. Videlo se posle onog našeg vođstva da svi igraju kao da su maločas ušli sa zime. U drugom poluvremenu su nam se par puta nudili ali JBG Davis je imao onu sekvencu a i bila je i ona tragikomična izgubljena posle Tajmauta gde udvajaju karlika koji nešto petlja na našoj polovini i baca loptu ka Tajriku koji je okrenut leđima od njega na njihovoj polovini. Budućnost odigrala u praktično istom tempu sve vreme i zasluženo dobila.

Samo da bude sve ok sa povredama i u utorak i biće ovo lak poraz za zaboraviti. Juče je inače bilo dosta EL Kikseva (Barsa i oba Italijana) bio je lep niz ali ne može se osvojiti liga bez poraza.