1n54jd3r Posted December 14 Posted December 14 4 hours ago, copkillah said: Njemu bi bilo lagano, nije naš. Osim ako ne misliš da može da mu se desi kojotizacija? Je li se Kojot preobratio u godini kada je bila frka kod Beske ili kasnije?
1n54jd3r Posted December 14 Posted December 14 1 minute ago, Fins fleet said: Ne znam ni sto ti je toliko bitno da budes u pravu. Cenim da mu je vise bitno da ne bude u krivu.
MiddleClass Posted December 14 Posted December 14 2 hours ago, garmonbozia said: To je baš bila ozbiljna sudijska greška, nije imalo elemenata da ovo sude. Prestup je sviran (da je krenuo napred prije no sto je lopta udarila obruc) Jbg, nije lako vidjeti bez snimka. Bas je brzo Lesor ovo odradio 1
Hele Posted December 15 Posted December 15 Pa ja tek sad izvaljujem da je Lesor uradio sve po pravilima. Jbg, svima je izgledalo da nije, čak je i Željko bio žešće ljut na njega, ne mogu ni sudije uvek sve da vide i nemaju usporen snimak u glavi. Lesor je sve to izveo na tako neki trapav način da izgleda kao prestup. 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 15 Posted December 15 (edited) Ja sam odmah komentarisao ovde da nije prestup. Ali kad sam čuo Žocovu izjavu u fazonu 'ne sme igrač od obruč sebi da doda' rekao sam nek te kradu bratino. Typo Edited December 15 by Mindaugas Žukauskas
goofs Posted December 15 Posted December 15 Ja sam isto odmah pisao da nije prestup, ali avaj, KKP ne prati uretke jednog goofsa. 1
Jimmy Kowalski Posted December 15 Posted December 15 (edited) Pa sta to znaci onda ljudi moji!? Da sudije ne znaju pravila? Da Zeljko ne zna pravila? Da Edin ne zna pravila? Pa ko zna onda? edit: Goofs znae Edited December 15 by Jimmy Kowalski 1 6 1
goofs Posted December 15 Posted December 15 ako neko ima broj od ovih u klubu, mogu da me kontaktiraju na [email protected], spreman sam na razgovor 1
napadaj Posted December 15 Posted December 15 Vujošević je nedavno preporučio knjigu o Nemačkoj između dva rata i ubih se sad da se setim koji je naslov u pitanju, ali nema šanse. Da li neko zna o čemu pričam?
Milošica Posted December 15 Posted December 15 https://www.geopoetika.com/o-knjizi/1851/februar-33 Neka me neko kvotuje da bi napadaj video. 3
Jimmy Kowalski Posted December 15 Posted December 15 3 minutes ago, Milošica said: https://www.geopoetika.com/o-knjizi/1851/februar-33 Neka me neko kvotuje da bi napadaj video. 1 1 1
Lord Stef Posted December 15 Posted December 15 Mrljavo ovo deluje veceras, ne bih se iznenadio da izgubimo 1
cartman Posted December 15 Posted December 15 Uzasno nam je kratka rotacija spolja A skok nepostojeći
Recommended Posts