Popular Post garmonbozia Posted December 14 Popular Post Posted December 14 pogotovo utakmice o kojima piše 4 11 1
Valk Posted December 14 Posted December 14 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: uini, moraš da gledaš više utakmica. Pogotovo Partizanovih utakmica. Pa nije lud, kukate stalno da je to loše po zdravlje. 1 1 1
copkillah Posted December 14 Posted December 14 7 minutes ago, Valk said: Pa nije lud, kukate stalno da je to loše po zdravlje. Njemu bi bilo lagano, nije naš. Osim ako ne misliš da može da mu se desi kojotizacija? 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 14 Posted December 14 11 minutes ago, garmonbozia said: pogotovo utakmice o kojima piše Pa zato sam i rekao 1
Valk Posted December 14 Posted December 14 5 minutes ago, copkillah said: Njemu bi bilo lagano, nije naš. Osim ako ne misliš da može da mu se desi kojotizacija? Ne verujem, uini ne deluje kao da jedva čeka vrtlog strasti sa nekim vođom KKP navijača. 1 1 1
copkillah Posted December 14 Posted December 14 2 minutes ago, Valk said: Ne verujem, uini ne deluje kao da jedva čeka vrtlog strasti sa nekim vođom KKP navijača. Nije ni kojot jedva čekao pa...
johan nagel Posted December 14 Posted December 14 Ја сам далеко од неког пасионираног гледача баскета (што ме не омета да се просеравам), па сам опет видео доста пута поменуту ситуацију. Једноставно када год имаш поен предности и противник те фаулира на секунду или две до краја, више ти се исплати да намерно промашиш друго. Исто важи и кад водиш два раз (на толико до краја) а промашиш (случајно) прво бацање. Сложићемо се да то нису толико ретке ситуације.
Fins fleet Posted December 14 Posted December 14 I bez time outa. Moras da uhvatis loptu, okrenes se i onda sutiras/das pas. Ako das bacanje, onda protivnicki tim ubacuje loptu, dakle mogu da se postave. Plus vreme tece kad se uhvati pas, ne kada se uputi. Dakle sanse da primis kos ti idu sa 5% na 0.1% 5
az67 Posted December 14 Posted December 14 (edited) 1 hour ago, uini said: @az67, kapiram da se nekad ponekad desava ali imam utisak da i izbor primera, jedan od pre 20 godina, druge od pre 14, govori u prilog tome da su to bas retke seituacije. za razliku od npr ove gde se juri off skok nakon namernog promasaja Pa dešava se jako često, bilo je upravo na utakmici u Berlinu o kojoj pišeš da si gledao završnicu, pa si posle nekoliko sati napisao da se ne sećaš da si ikad video da neko namerno maši bacanje da bi isteklo vreme: "napisao sam da sam gledao zavrsnicu." "zasto bi promasio osim da dobijes posed? mislim, postoji i ta situacija da istekne vreme ali je toliko retka i neubedljiva za promasaj, da ne mogu da se setim jedne takve prilike." Prošle godine je recimo bilo na Baskonija-Zvezda, kad je Moneke namerno promašio na sekund do kraja A ja sam okačio primer sa naše jako bitne utakmice na SP 2010 (osmina finala) + nešto što nije primer namerno promašenog bacanja, već neverovatno izgubljene utakmice koja je Makabiju donela titulu prvaka Evrope. Edited December 14 by az67 2
Djolle Posted December 14 Posted December 14 5 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Bukvalno samo pomeriš nišan 10 cm udesno/ulevo. Ja ne znam šta se izmotavaju sa gađanjem prvog obruča. Pa zavisi od situacije, nekad ti treba kad gubiš da se odbije lopta do tebe, a kad vodiš obda je samo bitno da se odbije nedge, da prođe vreme...
Mindaugas Žukauskas Posted December 14 Posted December 14 3 minutes ago, Djolle said: Pa zavisi od situacije, nekad ti treba kad gubiš da se odbije lopta do tebe, a kad vodiš obda je samo bitno da se odbije nedge, da prođe vreme... Čitaj dalje, komentarisao sam situacije kad ti treba bilo kakav promašaj. Smatram da je izuzetno lako uz svoj standardni izbačaj i pomeranje mete ulevo ili udesno promašiti slobodno bacanje. Naravno da postoji neki freak scenario gde lopta prođe kroz obruč, ali šanse su neuporedivo bolje nego da gađaš prednji obruč i potencijalno promašiš sve. Ovo što je Moneke uspeo nije uopšte jednostavno, i on je to i izjavio. 1
az67 Posted December 14 Posted December 14 Monekeovo je bilo previše rizično, to je valjda hteo i Dejvis. To ima smisla ako ti treba koš, kao Lesor u finalu ABA proziv Zvezde.
garmonbozia Posted December 14 Posted December 14 To je baš bila ozbiljna sudijska greška, nije imalo elemenata da ovo sude. 2
uini Posted December 14 Posted December 14 2 hours ago, az67 said: Pa dešava se jako često, bilo je upravo na utakmici u Berlinu o kojoj pišeš da si gledao završnicu, pa si posle nekoliko sati napisao da se ne sećaš da si ikad video da neko namerno maši bacanje da bi isteklo vreme: "napisao sam da sam gledao zavrsnicu." "zasto bi promasio osim da dobijes posed? mislim, postoji i ta situacija da istekne vreme ali je toliko retka i neubedljiva za promasaj, da ne mogu da se setim jedne takve prilike." Prošle godine je recimo bilo na Baskonija-Zvezda, kad je Moneke namerno promašio na sekund do kraja A ja sam okačio primer sa naše jako bitne utakmice na SP 2010 (osmina finala) + nešto što nije primer namerno promašenog bacanja, već neverovatno izgubljene utakmice koja je Makabiju donela titulu prvaka Evrope. pa dobro majkumu, pricamo sve ovo zbog mekormaka. dobro, posto se desilo prekjuce i jos par ovih navedenih primera u 20 godina, izgleda da se cesto desava, my bad.
Fins fleet Posted December 14 Posted December 14 26 minutes ago, uini said: pa dobro majkumu, pricamo sve ovo zbog mekormaka. dobro, posto se desilo prekjuce i jos par ovih navedenih primera u 20 godina, izgleda da se cesto desava, my bad. Aman covece. To sto ljudi nemaju 17 primera iz ove nedelje u glavi da ti isporuce na izvolte ne znaci da se ne desava. Desava se, nije retko. Ne znam ni sto ti je toliko bitno da budes u pravu.
Recommended Posts