Mindaugas Žukauskas Posted December 14 Posted December 14 Bukvalno samo pomeriš nišan 10 cm udesno/ulevo. Ja ne znam šta se izmotavaju sa gađanjem prvog obruča. 1
Son_of_a_gun Posted December 14 Posted December 14 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Bukvalno samo pomeriš nišan 10 cm udesno/ulevo. Ja ne znam šta se izmotavaju sa gađanjem prvog obruča. Ima rezona. Najveća vjerovatnoća za ofanzivni skok je da ti se lopta odbije ponovo u ruke. Racimo Mekormak je unio dosta backspina u šut, lopta je imala i pravac, centimetar niže da je pogodio ko zna šta bi bilo. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted December 14 Posted December 14 eno i mek kormak pomerio nišan, pa ušlo šalu nastranu pričao je bobi o onom promašenom bacanju kada je cela hala dobila krilca imaš par sekundi, a nekoliko opcija levo, desno, skrati, produži… a ceo život treniraš da pogodiš i to je onda refleksna radnja koju treba da nadvladaš. uglavnom bude smehotres, kao rambov pokušaj i pre toga mek kormak, kao i onaj što je imitirao čimu sad su valjda apsolvirali kad im je želimir objasnio mada to kod njega i nije neki problem s obzirom da je izlapeo
Mindaugas Žukauskas Posted December 14 Posted December 14 10 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ima rezona. Najveća vjerovatnoća za ofanzivni skok je da ti se lopta odbije ponovo u ruke. Racimo Mekormak je unio dosta backspina u šut, lopta je imala i pravac, centimetar niže da je pogodio ko zna šta bi bilo. Pričam o situaciji kad je potrebno samo da promašiš, ne kad vijaš ofanzivni skok 2
uini Posted December 14 Posted December 14 zasto bi promasio osim da dobijes posed? mislim, postoji i ta situacija da istekne vreme ali je toliko retka i neubedljiva za promasaj, da ne mogu da se setim jedne takve prilike.
Uskebasi Posted December 14 Posted December 14 4 minutes ago, uini said: zasto bi promasio osim da dobijes posed? mislim, postoji i ta situacija da istekne vreme ali je toliko retka i neubedljiva za promasaj, da ne mogu da se setim jedne takve prilike. Na primer Dejvis pre par dana? 3 5
goofs Posted December 14 Posted December 14 Ma gde retka, imaš 2s do kraja, promašajem ostavljaš protivnika da baca hailmarry preko celog terena, pogađanjem mu daješ priliku da zove maut i da se pomeri na tvoju polovinu sa izvođenjem 8
uini Posted December 14 Posted December 14 to ako uopste ostane daj maut treneru. ne znam, bas ne pamtim kada sam video te scene ovo da se eventualno uzme posed vidjam
az67 Posted December 14 Posted December 14 (edited) Ima i ova varijanta - 2003/04, poslednje kolo Top 16, Makabi (Parker, Jasikevičijus, Vujčić) - Žalgiris (Sabonis), pobednik grupe ide direktno na F4 u Tel Avivu. Drugi meč u grupi je završen - Makabi pobedom ide na F4, ako pobedi Žalgiris, na F4 ide Pamesa. Makabi je osvojio titulu, u finalu dobili Skiper (Fortitudo) sa Vujanićem skoro 50 razlike. 13 minutes ago, uini said: to ako uopste ostane daj maut treneru. ne znam, bas ne pamtim kada sam video te scene ovo da se eventualno uzme posed vidjam Edited December 14 by az67
Jimmy Kowalski Posted December 14 Posted December 14 Bar se Nakic vratio redovnim treninzima, pa ce moze ocekivati i da zaigra ubrzo.. 1
lord_s Posted December 14 Posted December 14 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ifče van parketa do nove godine Samo neka odmara i neka se oporavi. Em mlejemo bez njega, em prilika da napravimo igraca od Duejna 1
kralj Posted December 14 Posted December 14 1 hour ago, az67 said: Ima i ova varijanta - 2003/04, poslednje kolo Top 16, Makabi (Parker, Jasikevičijus, Vujčić) - Žalgiris (Sabonis), pobednik grupe ide direktno na F4 u Tel Avivu. Drugi meč u grupi je završen - Makabi pobedom ide na F4, ako pobedi Žalgiris, na F4 ide Pamesa. Makabi je osvojio titulu, u finalu dobili Skiper (Fortitudo) sa Vujanićem skoro 50 razlike. Ma ima primera koliko hoceš da je neko namerno promašio da istekne vreme, pitanje koliko ima da je dao, pa izgubio pobedu posle tog tajmauta. U 99% slučajeva se maši da bi se jurio skok u napadu. Najveće su šanse ako se sa što manjim lukom i što jače opali po prvom obruču.
uini Posted December 14 Posted December 14 @az67, kapiram da se nekad ponekad desava ali imam utisak da i izbor primera, jedan od pre 20 godina, druge od pre 14, govori u prilog tome da su to bas retke seituacije. za razliku od npr ove gde se juri off skok nakon namernog promasaja
Mindaugas Žukauskas Posted December 14 Posted December 14 uini, moraš da gledaš više utakmica. Pogotovo Partizanovih utakmica. 4
Recommended Posts