copkillah Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne bih rekao. Kruži neki citat koji ne vodi ni do jednog intervjua. Što ne znači da se neće desiti to je neki satirični™ insta nalog, mislim:
napadaj Posted December 13 Posted December 13 11 hours ago, Zabalujev said: Na nagovor kolege cigana koji me je ubeđivao da je ovo sjajna sezona za Partizan i koja se ne sme propustiti, sinoć sam uplatio EON i seo da gledam sa detetom (dobro, dete je mahom skrolalo telefon). Jebo ovo, zadnji put sam gledao EL utakmicu KK Partizana pre desetak godina, prisetio sam se koliki je stres ovo redovno pratiti, jedva sam zaspao posle, nekako je ispalo da sada za Partizan igraju većinom samo crnci. ono fulanje na kraju sa namernim omašivanjem bacanja me je dotuklo. Posle one trojke rekoh: okej, u subotu idem i kupujem dres Marinković. Dobro je ovo, sve u svemu, istorisjki gledano ništa što se nije dešavalo već sto puta i fala urcu da se prelomilo na Partizanovu stranu. Ako imaš Android TV ili Android Box, bolje uzmi pretplatu na euroleague.tv Em mnogo jeftinije od EON-a, em hajlajti, sve utakmice, druga takmičenja itd.
garmonbozia Posted December 13 Posted December 13 11 hours ago, Zabalujev said: Na nagovor kolege cigana koji me je ubeđivao da je ovo sjajna sezona za Partizan Ovo ti je sigurno rekao dok smo bili na 2-8 kao practical joke 3
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 (edited) sve na stranu, bodirogina kafana je tokom prethodnih prošlo ili pretprošlogodišnjih protesta služila za koordinacione sastanke opozicije koje je vodio njegov dobar ortak grigorije, tako da mislim da nema šanse da bodiroga ovde nije na našoj strani. njemu mislim da i nije bitno da se javno ofira, to je javna tajna. 6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne bih rekao. Kruži neki citat koji ne vodi ni do jednog intervjua. Što ne znači da se neće desiti 5 hours ago, *edited by mod said: U pravu si za sada je samo wishful thinking. Edited December 13 by Eleniko 1
uini Posted December 13 Posted December 13 8 hours ago, smooth.Op said: Uini opet nisi gledao utakmicu, a došao si da smatraš. napisao sam da sam gledao zavrsnicu. 1
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 2 minutes ago, uini said: napisao sam da sam gledao zavrsnicu. Awww. Onda avatar odgovara ❤️ 1
*edited by mod Posted December 13 Posted December 13 46 minutes ago, Eleniko said: sve na stranu, bodirogina kafana je tokom prethodnih prošlo ili pretprošlogodišnjih protesta služila za koordinacione sastanke opozicije koje je vodio njegov dobar ortak grigorije, tako da mislim da nema šanse da bodiroga ovde nije na našoj strani. njemu mislim da i nije bitno da se javno ofira, to je javna tajna. Jel još deru za pastu? Rekao sam da ne idem dok bar ne bude B licenca. 1
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 1 minute ago, *edited by mod said: Jel još deru za pastu? Rekao sam da ne idem dok bar ne bude B licenca. zašta me smatraš od brojiloge ni strujomer za džabe, kamoli hranu da mu platim pfuj
*edited by mod Posted December 14 Posted December 14 1 hour ago, Eleniko said: zašta me smatraš od brojiloge ni strujomer za džabe, kamoli hranu da mu platim pfuj I ti na kazan da dodjes kad bude licenca. Sevap je.
Popular Post Jimmy Kowalski Posted December 14 Popular Post Posted December 14 1 minute ago, copkillah said: Niko ne moze da napusti trening dok ne promasi pravilno 10 zaredom bacanja 1 10
Recommended Posts