Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

GeOuriZXQAAUiPQ?format=jpg&name=small

E, esam ti reko da me pitala Rada kod koga su kljucevi tima

• +1 1
  • Haha 7
Posted

Na tih 11sec do kraja i nase izvodjenje iz auta, Zoc je samo objasnio kako da se postave da izvedu loptu (a da ne zajebu, boze sacuvaj) i cim je lopta dosla u Kajrikove ruke samo je svima signalizirao da se sklone (u aut). Vozi Kajrice!

• +1 2
Posted

Ја сам био скептичан у вези Карлика тотално јер има 26 година, играо је до сада у каријери искључиво необавезну кошарку у Америци (развојна лига) и Кини, скраћен је и негде физички инфериоран, неприпремљен за евролигашку тучњаву. Било је јасно да зна да игра али никад не знаш како ће то да изгледа на овом нивоу. Испоставило се да му је требало јако мало времена да се привикне и сада већ у континуитету пружа одличне партије.

Он и Тајрик су се испоставили као најбоља појачања без икакве сумње.

• +1 1
Posted (edited)

Mene i dalje interesuje šta će Dejvis u igri na poslednjem izvođenju lopte. Jel zabagovao stručni štab pošto su mislili da će ovaj da promaši pa ih iznenadilo kad je ušlo? 

Ili je ušao u mrtvom vremenu za skok pa ne može da izađe? 

Edited by theanswer
Posted
16 minutes ago, johan nagel said:

Ја сам био скептичан у вези Карлика тотално јер има 26 година, играо је до сада у каријери искључиво необавезну кошарку у Америци (развојна лига) и Кини, скраћен је и негде физички инфериоран, неприпремљен за евролигашку тучњаву. Било је јасно да зна да игра али никад не знаш како ће то да изгледа на овом нивоу. Испоставило се да му је требало јако мало времена да се привикне и сада већ у континуитету пружа одличне партије.

Ja nisam toliko iznenadjen, jer osim skilla koji poseduje, Carlik je izuzetno inteligentan. Takvi uglavnom uspevaju da se prilagode relativno brzo u svim novim situacijama. A ima iza sebe i 2 FIBA takmicenja u ekipi sudanskih tabadzija, zna dobro i da bije i da se nosi sa istima. Kad se prilagodio na sudijski kriterijum, usao je u svoju zonu komfora..

• +1 2
Posted
19 minutes ago, johan nagel said:

ovo je samo privid, a za nepripremljene protivnike opasan previd ako mu potcene fizikalije - tip je opasna macka! pored sjajnih promena ritma u driblingu i prilicno dobre kontrole lopte, ima jedan od najboljih radova nogu bekova koje sam skoro gledao, a sve to uz sjajnu koordinaciju (npr ono signature "produzavanje" ruke pri ulazu/polaganju) i citanja odbrana protivnika. da dodam da je na par zagrevanja u areni lagano kretao s trojke, pa s bacanja odbijao loptu o parket, pa tablu i vario s obe ruke - ima tu itekako dinamita u nogama koji vecinu vremena vesto maskira nekim polu-nonsalantnim stavom.

• +1 3
Posted (edited)

@Jimmy Kowalski

И та два репрезентативна циклуса су и даље негде необавезна кошарка са једним Јужним Суданом. Имали су Сад и Србију као пар озбиљних текми, ово остало Порторико, Анголе, Филипини итд. У сваком случају турнирско такмичење од неколико утакмица, неупоредиво са сезоном Евролиге.

Јесу као екипа били табаџије али више ови Суданци него он јелте :D

Ал свакако помаже кошаркашка интелигенција приликом прилагођавања, ту нема шта.

@Nebojsa

Има добар рад ногу и није чак ни толико слаб физички реално, може да изнесе продор донекле али недостатак цм му свакако прави проблем, има и доста низак избачај рекао бих, тако да мора да импровизује често, срећом је доста интелигентан и проналази решења.

Мислим ако је неко физички инфериоран то је овај Шорцтм из Париза, па ево га опет доминира.

Edited by johan nagel
Posted

E'o i ovog genijalca. Fun fact, u PBP nema da je ovo pokušaj šuta. 

SJrEB.gif

• Haha 5
Posted

praja kića mića

:wub:

• Wub 1
Posted

Javio se i Bodiroga :wub:

Posted
3 minutes ago, *edited by mod said:

Javio se i Bodiroga :wub:

Ne bih rekao. Kruži neki citat koji ne vodi ni do jednog intervjua. Što ne znači da se neće desiti

• +1 2
Posted
19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne bih rekao. Kruži neki citat koji ne vodi ni do jednog intervjua. Što ne znači da se neće desiti

U pravu si za sada je samo wishful thinking. 

• +1 1
Posted

Неко је Мића а неко Грба

• +1 2