Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

34 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

GeoIh4_WkAAXy5n?format=jpg&name=small

Najviše me oduševio kad je u onom jednom napadu završio u reklamama, kako se fino izvinio liku ispod koša. VolEm. :sym_heart:

12 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Dobili smo ekipu sto je sutirala nestvarnih 45% za tri, tako da sam vrlo zadovoljan. A inace su kamenjari, ali naravno protiv nas je opet bilo trojki u poslednjoj sekundi, o tablu i sl. U sustini da nije recimo Duane umislio da je Supermen i tako jos par nekih losih poteza, bila bi mirnija zavrsnica. Nije zdravo za gledanje, ali jeste za igrace da ih pogleda sreca i prezive ovo uz pobedu..

Da, tako nekako.

Za mene je veliki plus, osim pobede naravno, to kako smo se izvukli iz teškog kanala od -4 na minut do kraja, prvo je Vanja metnuo trojku (muda do poda), pa onda Karlik preuzeo stvar u svoje ruke, uz dve maestralne odbrane od kojih je jednu sjebao Tajrik jer je bio preveliki želja. Ta sekvenca je ono što tražimo, ono pre toga je jeza, a i posle toga je bilo sranja, na sreću častio nas MekintajerKormak, iako nas trpa celu utakmicu.

Carlik car velik. ❤️

dobar je baja^

Karlik pravi vođa i klasični plejmejker koji drži ključeve igre u svojim rukama, definitivno pravo pojačanje koje nam je falilo prethodne sezone.

Nismo ni sa Dujanom lose izgledali u prvom, narocito dok je ubacivao :D U drugom je usao duh Andjusica u njega i jbg

ja nisam siguran da je vodja u smislu da ce da preuzme kada je gusto, kao npr vanja sinoc ali nisam ni siguran da sam u pravu :/

Edited by uini

Kako bre? Sve ide kroz njega kad je gusto.
On ne može da uzme takav šut kao Vanja, jednostavno jer nema tu brzinu na izlasku iz blokova i ne diže šut brzo. 

opet kazem, nije da mogu da,stavim ruku u vatru ali imam utisak da se u takvim situacijama sklanja, moguce je da tripujem.

24 minutes ago, uini said:

ja nisam siguran da je vodja u smislu da ce da preuzme kada je gusto, kao npr vanja sinoc ali nisam ni siguran da sam u pravu :/

Kako nije kad je dao onu dugu dvojku u kljucnom momentu 

jeste.

Uini opet nisi gledao utakmicu, a došao si da smatraš. :heart:

• Popular Post

Te kljucne suteve u zavrsnici bi trebalo da sutira Nilikina, a ne Kajrik

meni je na početku sezone zaličilo da je ife taj koji će da lomi završnice. i dalje verujem da on ima muda i skil za to

mada su ključevi sad kod karlika

• Popular Post

Kajrik je definicija vodje, u svakom smislu. Neverovatan igrac, nadam se da vec ima produzetak ugovora na stolu.