Son_of_a_gun Posted December 13 Posted December 13 34 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Najviše me oduševio kad je u onom jednom napadu završio u reklamama, kako se fino izvinio liku ispod koša. VolEm. 1
goofs Posted December 13 Posted December 13 12 hours ago, Jimmy Kowalski said: Dobili smo ekipu sto je sutirala nestvarnih 45% za tri, tako da sam vrlo zadovoljan. A inace su kamenjari, ali naravno protiv nas je opet bilo trojki u poslednjoj sekundi, o tablu i sl. U sustini da nije recimo Duane umislio da je Supermen i tako jos par nekih losih poteza, bila bi mirnija zavrsnica. Nije zdravo za gledanje, ali jeste za igrace da ih pogleda sreca i prezive ovo uz pobedu.. Da, tako nekako. Za mene je veliki plus, osim pobede naravno, to kako smo se izvukli iz teškog kanala od -4 na minut do kraja, prvo je Vanja metnuo trojku (muda do poda), pa onda Karlik preuzeo stvar u svoje ruke, uz dve maestralne odbrane od kojih je jednu sjebao Tajrik jer je bio preveliki želja. Ta sekvenca je ono što tražimo, ono pre toga je jeza, a i posle toga je bilo sranja, na sreću častio nas MekintajerKormak, iako nas trpa celu utakmicu. 3
Djolle Posted December 13 Posted December 13 Karlik pravi vođa i klasični plejmejker koji drži ključeve igre u svojim rukama, definitivno pravo pojačanje koje nam je falilo prethodne sezone. 6
Lord Stef Posted December 13 Posted December 13 Nismo ni sa Dujanom lose izgledali u prvom, narocito dok je ubacivao U drugom je usao duh Andjusica u njega i jbg
uini Posted December 13 Posted December 13 (edited) ja nisam siguran da je vodja u smislu da ce da preuzme kada je gusto, kao npr vanja sinoc ali nisam ni siguran da sam u pravu :/ Edited December 13 by uini
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 Kako bre? Sve ide kroz njega kad je gusto. On ne može da uzme takav šut kao Vanja, jednostavno jer nema tu brzinu na izlasku iz blokova i ne diže šut brzo. 4
uini Posted December 13 Posted December 13 opet kazem, nije da mogu da,stavim ruku u vatru ali imam utisak da se u takvim situacijama sklanja, moguce je da tripujem.
Lezilebovich Posted December 13 Posted December 13 24 minutes ago, uini said: ja nisam siguran da je vodja u smislu da ce da preuzme kada je gusto, kao npr vanja sinoc ali nisam ni siguran da sam u pravu :/ Kako nije kad je dao onu dugu dvojku u kljucnom momentu 1
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 Uini opet nisi gledao utakmicu, a došao si da smatraš. 2
Popular Post shimpu Posted December 13 Popular Post Posted December 13 Te kljucne suteve u zavrsnici bi trebalo da sutira Nilikina, a ne Kajrik 1 1 10
kud u maglu Simoviću Posted December 13 Posted December 13 meni je na početku sezone zaličilo da je ife taj koji će da lomi završnice. i dalje verujem da on ima muda i skil za to mada su ključevi sad kod karlika
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted December 13 Popular Post Posted December 13 Kajrik je definicija vodje, u svakom smislu. Neverovatan igrac, nadam se da vec ima produzetak ugovora na stolu. 12
Recommended Posts