Midžeta Posted December 13 Author Posted December 13 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dobili smo i ovo Ipak sam se vratila da odgledam do kraja, mnogo smo jaki 1 1 1
MocaVukotic Posted December 13 Posted December 13 Ko poznaje istoriju kkpfca, znace da je ista puna ovakvih utakmica, pogotovo u nekakvim odlicnim sezonama, tako da ono, ne bi ja tu nista dir`o Sa 2—8 na 7-8, sa lepom sansom za 8-8, opet se europa krsti i levom i desnom Ovo je paklena sezona, the season from hell, posle 5 uzastopnih pobeda i dalje smo neki trinesti na tabeli, pogledajte sve favorite i najskuplje ekipe, pucaju ko oblanda u svakom kolu, trebace ovde i krvavi laktovi i krvava kolena, a mi ove godine imamo bas takav tim, malo manje talenta nego u ljulj sezoni, ali zato bomba u grudima i dinamit u mudima (i jedan zestok plan, samo za dvoje) Nego... Sta ce biti kadbse vrati ife ifandic, to me kopka 9
Lord Stef Posted December 13 Posted December 13 7 hours ago, *edited by mod said: Igračima pod hitno zabraniti forum u poluvremenu Pa jel' sam pogresio nesto na kraju? Imam filing ko Dusko Ivanovic
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, MocaVukotic said: Nego... Sta ce biti kadbse vrati ife ifandic, to me kopka Što? Da ga nije Duane možda istisnuo iz petorke? Ja sam mnogo brinuo kako ćemo bez njega jer je poslednje dve odigrao brutalno. Taman se pronašla ta kombinacija gde su on i Karlik zajedno na terenu. Odlično smo prošli sad dok ga nema, a treba nam ko hleb nasušni. Duane je nekako uspeo da doda mrvicu više nego što je odneo... Ali sad će se spremiti za njega i pitanje je kako ćemo preživeti dok se Ife ne vrati. 2
bradilko Posted December 13 Posted December 13 priblizava se crno bela ala plej ofu 🖤🤍🖤🤍🖤🤍 sad futuru i asvel pa voznja dalje, ludo u 2025-u
MocaVukotic Posted December 13 Posted December 13 42 minutes ago, smooth.Op said: Što? Ma to je onaj sindrom ako nije pokvareno nemoj ga popravljati. Plasim se da se ne srusi sve u pamparampcad.
Zabalujev Posted December 13 Posted December 13 Na nagovor kolege cigana koji me je ubeđivao da je ovo sjajna sezona za Partizan i koja se ne sme propustiti, sinoć sam uplatio EON i seo da gledam sa detetom (dobro, dete je mahom skrolalo telefon). Jebo ovo, zadnji put sam gledao EL utakmicu KK Partizana pre desetak godina, prisetio sam se koliki je stres ovo redovno pratiti, jedva sam zaspao posle, nekako je ispalo da sada za Partizan igraju većinom samo crnci. ono fulanje na kraju sa namernim omašivanjem bacanja me je dotuklo. Posle one trojke rekoh: okej, u subotu idem i kupujem dres Marinković. Dobro je ovo, sve u svemu, istorisjki gledano ništa što se nije dešavalo već sto puta i fala urcu da se prelomilo na Partizanovu stranu. 1
Son_of_a_gun Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, shimpu said: Ne bi bilo nezasluzeno ni da je Alba pobedila U svakoj drugoj situaciji bih navijao za njih svim srcem. Srž košarke je kad underdog ekipa oplevi favorita isključivo na srce i jajca.
MiddleClass Posted December 13 Posted December 13 8 hours ago, Djolle said: Nadam se da ne primenjuješ ovo u mlađim kategorijama https://vm.tiktok.com/ZMkF2MMpD/
hooyadahoo Posted December 13 Posted December 13 Niš se promenio nije, samo mačiće omudzahedinisao 1 1
uini Posted December 13 Posted December 13 čestitam! gledao sam samo poslednju četvrtinu, tj veći deo. karlik odličan ali ništa bez vanjine klačerice-trice. gledam onom mekormaka & u fazonu sam, druže, you had one job 1
Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 (edited) Izgleda kao da ce ga Andja™ usvojiti Edited December 13 by Ratamahatta 1
Recommended Posts