Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

1 hour ago, goofs said:

Ja sam kriv, prošle tekme nisam gledao nego sam puštao premotani snimak i bilo je sve ok, a sad uživo ovako. Neće se ponoviti.

gledao je i ted 

100%

• Replies 16k
  • Views 799.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Evo Kaboklo nezadovoljan u Hapoelu, trazi novi klub...

:samokazem:

Замисли тај труст мозгова под кошем Дејвис, Тајрик, Бруно..

Možda mu se sleglo sad sve lepo :D

gledam i krenu mi neka krv iz očiju

bleeding episode 7 GIF

41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nisam u stanju ništa da procesuiram, ništa od brain fartova kojim je obilovala ova nadasve zanimljiva utakmica

delovali su kao da su podsvesno upisali pobedu, naročito kad smo otišli na +10

za samopouzdanje i timski duh je ova pobeda jako bitna skoro kao pobeda nad pao/žalgirosom, naročito ako se uzme u obzir kako smo rešavali slične završnice ove sezone

sad asvel, pa turci

i da se prebrojimo dokle smo stigli na kraju godine

Dobili smo ekipu sto je sutirala nestvarnih 45% za tri, tako da sam vrlo zadovoljan. A inace su kamenjari, ali naravno protiv nas je opet bilo trojki u poslednjoj sekundi, o tablu i sl. U sustini da nije recimo Duane umislio da je Supermen i tako jos par nekih losih poteza, bila bi mirnija zavrsnica. Nije zdravo za gledanje, ali jeste za igrace da ih pogleda sreca i prezive ovo uz pobedu..

• Author

Ova repriza ne moze da se gleda, previse je pakleno 

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

Delovali su kao da su podsvesno upisali pobedu, naročito kad smo otišli na +10

Igračima pod hitno zabraniti forum u poluvremenu 

3 hours ago, Lord Stef said:

Imam osecaj da onog trenutka kad se odlepimo na 10+ to je to, nadam se vec u trecoj 

Nisam odavno osetio ovakvu tenziju u mom grobarskom okruženju za vreme utakmice kao večeras, a nije da nije bilo neizvesnih utakmica ranije.

Ovo je simbolički ogromna pobeda, ide Željko do 10e titule.

• Author

Kako cemo da izgubimo od Virtusa opet, vec nisu istine

Da se ne zajebavamo, svaka čast Švabama na odbrani u poslednjoj četvrtini. Ja sam bio ubeđen da gubimo posle 2, 3 minuta u četvrtoj, mi smo se vukli po terenu, a oni u kokain modu. Velika pobeda, bez zezanja 

12 minutes ago, Milošica said:

Ovo je simbolički ogromna pobeda, ide Željko do 10e titule.

u to ime puštam hanku paldum

+ crni džoni

živeli

Za ovo što je Dejvis radio večeras okreneš se tribini, susretneš se pogledom sa mamom i tatom i uputiš im retoričko pitanje "jel moguće da je vaš sin ovako retardiran?"

1 hour ago, Midžeta said:

Ova repriza ne moze da se gleda, previse je pakleno 

dobili smo i ovo

:ziga:

29 minutes ago, theanswer said:

Za ovo što je Dejvis radio večeras okreneš se tribini, susretneš se pogledom sa mamom i tatom i uputiš im retoričko pitanje "jel moguće da je vaš sin ovako retardiran?"

Nadam se da ne primenjuješ ovo u mlađim kategorijama :D