kud u maglu Simoviću Posted December 12 Posted December 12 nisam u stanju ništa da procesuiram, ništa od brain fartova kojim je obilovala ova nadasve zanimljiva utakmica delovali su kao da su podsvesno upisali pobedu, naročito kad smo otišli na +10 za samopouzdanje i timski duh je ova pobeda jako bitna skoro kao pobeda nad pao/žalgirosom, naročito ako se uzme u obzir kako smo rešavali slične završnice ove sezone sad asvel, pa turci i da se prebrojimo dokle smo stigli na kraju godine 6
smooth.Op Posted December 12 Posted December 12 Eto objašnjenja što nije igrao drugo poluvreme. Žoc ga nije prepoznao na klupi 🤣 3
garmonbozia Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, smooth.Op said: Eto objašnjenja što nije igrao drugo poluvreme. Žoc ga nije prepoznao na klupi 🤣 Žoc u fazonu "zar nisam ovog oterao na kraju prošle sezone u Milano" 3
ZokiAsov Posted December 12 Posted December 12 Rutinska i mnogo bitna pobeda. Bice hrkljus i sa asvelom, ali cemo turke oprati lagano 2 1
Midžeta Posted December 12 Author Posted December 12 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: evo počela repriza na sk 2 Pustila sam, napeto je, ne znam kako cemo
copkillah Posted December 12 Posted December 12 samo ne smemo da dozvolimo neizvesnu završnicu i to je to
goofs Posted December 12 Posted December 12 Još jedan Rambo klasik, vučemo kontru 3 na 2 koja se pretvara u 2 na 1 i mislim da Bonga spušta Rambu loptu samom ispod koša, ovaj je drži na mudima i u usporenom snimku se podiše na kucanje, lik dolazi i izbija mu je, odlazi u aut i njihova lopta. Pa jbt. 1
Djolle Posted December 12 Posted December 12 Od ostalih vesti, Baskonija izgubila kući od Virtusa tako što je primila 3 +1 Klajburna u zadnjoj sekundi, Žalgiris rutinirao Real u Madridu, Monako se usrao Feneru u život u Istanbulu, Jedino Bajern pobedio Makabi kao domaćin.
Recommended Posts