Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Will tell my kids this was Ben Wallace

• Replies 17.1k
  • Views 852.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

nisam u stanju ništa da procesuiram, ništa od brain fartova kojim je obilovala ova nadasve zanimljiva utakmica

delovali su kao da su podsvesno upisali pobedu, naročito kad smo otišli na +10

za samopouzdanje i timski duh je ova pobeda jako bitna skoro kao pobeda nad pao/žalgirosom, naročito ako se uzme u obzir kako smo rešavali slične završnice ove sezone

sad asvel, pa turci

i da se prebrojimo dokle smo stigli na kraju godine

Eto objašnjenja što nije igrao drugo poluvreme. Žoc ga nije prepoznao na klupi 🤣

1 minute ago, smooth.Op said:

Eto objašnjenja što nije igrao drugo poluvreme. Žoc ga nije prepoznao na klupi 🤣

Žoc u fazonu "zar nisam ovog oterao na kraju prošle sezone u Milano" 

Rutinska i mnogo bitna pobeda. Bice hrkljus i sa asvelom, ali cemo turke oprati lagano

evo počela repriza na sk 2

:ph34r:

• Author
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

evo počela repriza na sk 2

:ph34r:

Pustila sam, napeto je, ne znam kako cemo :ph34r:

plitak potok

samo ne smemo da dozvolimo neizvesnu završnicu i to je to

Još jedan Rambo klasik, vučemo kontru 3 na 2 koja se pretvara u 2 na 1 i mislim da Bonga spušta Rambu loptu samom ispod koša, ovaj je drži na mudima i u usporenom snimku se podiše na kucanje, lik dolazi i izbija mu je, odlazi u aut i njihova lopta. Pa jbt.

Crni Kaminski.

Plašim se da odgledam reprizu, možda izgubimo...

Od ostalih vesti, Baskonija izgubila kući od Virtusa tako što je primila 3 +1 Klajburna u zadnjoj sekundi, Žalgiris rutinirao Real u Madridu, Monako se usrao Feneru u život u Istanbulu, Jedino Bajern pobedio Makabi kao domaćin.

• Author

Zajebana ova Alba, ali mozemo mi to