lord_s Posted December 12 Posted December 12 Mogao bi Dujan osvanuti kod Shaqila u emisiji, sad kad ce da prave EuroNBA, onako sam se ja zaletao na kucanje kad sam imao 8 godina pa ne dovatim ni mrezicu
Lord Stef Posted December 12 Posted December 12 Steta sto u hajlajtsima prikazuju samo poene, ima ovde bar 3 minuta kvalitetnog meme materijala na obe strane 2
*edited by mod Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, MiddleClass said: Dajte gif Dejvisa Vanja ispao glup sa onim faulom na sekund ipo do kraja. Zamalo 2+1 Pametan faul 2
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 Zeljko da ljubi karlika u pjenis, ovo bi bio njegov poraz. glava me zabole, moracu kafetin da da pijem. 8 1
Milošica Posted December 12 Posted December 12 Šteta što bar jedna trojka Bonge nije ušla, doktorat u odbrani i skoku. 3
cartman Posted December 12 Posted December 12 5 minutes ago, Lord Stef said: Steta sto u hajlajtsima prikazuju samo poene, ima ovde bar 3 minuta kvalitetnog meme materijala na obe strane Biće kod Leskovcana 1
garmonbozia Posted December 12 Posted December 12 @Valk ne budi ljubomorna na našeg navijača Kojota 1
Kreator Posted December 12 Posted December 12 Karlik Džons - hoću minimum petogodišnji ugovor sa ovim igračem i dajte mu sve nba klauzule koje želi i para koliko želi. Ali u evropi da bude naš - ako može do kraja karijere. 2 1
Valk Posted December 12 Posted December 12 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: glava me zabole Zašto? 1
smooth.Op Posted December 12 Posted December 12 2 minutes ago, Milošica said: Šteta što bar jedna trojka Bonge nije ušla, doktorat u odbrani i skoku. Još ovaj mali Štukan slavi kao Isak. Ccc 1 1
shimpu Posted December 12 Posted December 12 karliče, tajriče, sterlinže, lunberže, isače, majče, brendone, frenki, duane, vanjice, balšice, pokuševskice, bošnjače, lakiću, nakiću i aleksa dimitrijeviću čestitke na pobedi 2
Кристофер Лумумбо Posted December 12 Posted December 12 2 minutes ago, Valk said: Zašto? Zbog duejna vasingtona i ramba 2
goofs Posted December 12 Posted December 12 Ona odbrana Bonge kad je izrotirao na njihovog centra, pa iščačkao loptu ne dozvoljavajući pas, da se pušta pre svakog treninga na video bimu u 10minutnom lupu. 3
Profesionalac Posted December 12 Posted December 12 Dujan zakucavanje Tajrik 5.faul Odbrana auta na 1.5s do kraja Rambo bacanja 7 1
napadaj Posted December 12 Posted December 12 20 minutes ago, arheolog1981 said: Nesnosni su jbt Podesi DNS bokte čoveče
Recommended Posts