December 12, 2024Dec 12 Mogao bi Dujan osvanuti kod Shaqila u emisiji, sad kad ce da prave EuroNBA, onako sam se ja zaletao na kucanje kad sam imao 8 godina pa ne dovatim ni mrezicu
December 12, 2024Dec 12 Steta sto u hajlajtsima prikazuju samo poene, ima ovde bar 3 minuta kvalitetnog meme materijala na obe strane
December 12, 2024Dec 12 1 minute ago, MiddleClass said: Dajte gif Dejvisa Vanja ispao glup sa onim faulom na sekund ipo do kraja. Zamalo 2+1 Pametan faul
December 12, 2024Dec 12 Zeljko da ljubi karlika u pjenis, ovo bi bio njegov poraz. glava me zabole, moracu kafetin da da pijem.
December 12, 2024Dec 12 5 minutes ago, Lord Stef said: Steta sto u hajlajtsima prikazuju samo poene, ima ovde bar 3 minuta kvalitetnog meme materijala na obe strane Biće kod Leskovcana
December 12, 2024Dec 12 Karlik Džons - hoću minimum petogodišnji ugovor sa ovim igračem i dajte mu sve nba klauzule koje želi i para koliko želi. Ali u evropi da bude naš - ako može do kraja karijere.
December 12, 2024Dec 12 2 minutes ago, Milošica said: Šteta što bar jedna trojka Bonge nije ušla, doktorat u odbrani i skoku. Još ovaj mali Štukan slavi kao Isak. Ccc
December 12, 2024Dec 12 karliče, tajriče, sterlinže, lunberže, isače, majče, brendone, frenki, duane, vanjice, balšice, pokuševskice, bošnjače, lakiću, nakiću i aleksa dimitrijeviću čestitke na pobedi
December 12, 2024Dec 12 Ona odbrana Bonge kad je izrotirao na njihovog centra, pa iščačkao loptu ne dozvoljavajući pas, da se pušta pre svakog treninga na video bimu u 10minutnom lupu.