Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

2 minutes ago, goofs said:

jel realan ovaj rambo

i on i njihov McCormack da ostanu do ponoći u hali i da vežbaju kako se promašuje bacanje  :wicked:

• Replies 16k
  • Views 798.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Kakvi kreteni, živce su mi pokidali, centarska linija nam ima ukupno 2 grama mozga

Video Rambo kako je ovaj probao da promaši penal i nije uspeo, pa išao na sigurno 😂😂😂😂 kako ne puce tabla, niko ne zna 

A ne samo da je gluperda što je hteo da sruši tablu, nije se setio da baci loptu u vazduh na 1 sekund do kraja recimo. Bolje s 4 igrača igrati završnicu, ovaj je igrač više za protivnika 

1 minute ago, smooth.Op said:

Najjači su ovi loši šuteri sa penala što kao namerno maše. 

Pa gađaj brate redovno, 60% imaš. 

Jes pa da prodje ko Mekormik na drugom.

• Popular Post

giphy.gif?cid=9b38fe917rwhzdatoh4ucj15fp

Ja sam ranije mislio da cu umreti u nekom redu, u autu npr, sad sam siguran da ce me cuka spiciti dok gledam kk.

Ovako zamišljam Žoca u svlačionici večeras 🤣

ovaj brt ne zna ko je karlik, tajrik

Ne kapiram dujana umesto milikine nikako u drugom poluvremenu. 

Just now, Midžeta said:

Ocete da gledate reprizu? :fantom:

sad je lako kad znam ishod :D

1 minute ago, garmonbozia said:

ovaj brt ne zna ko je karlik, tajrik

Lepo neko reče njemački Tegi Jr

4 minutes ago, J-♣ said:

i on i njihov McCormack da ostanu do ponoći u hali i da vežbaju kako se promašuje bacanje  :wicked:

Mekormik bi tada sve dao. Još nisam siguran kako se ona lopta odbila od obruč u vis i ka košu. Treba mi neki fizičar.

I naravno Vanja opet rešava trojkom.

Just now, smooth.Op said:

Lepo neko reče njemački Tegi Jr

ma samo klasičan nemački rasizam, svi crnci su im isti :D