SNARC Posted December 12 Posted December 12 Streljavaj bato..pa da se oblacimo Dosta smo ih drzali u zivotu
Mindaugas Žukauskas Posted December 12 Posted December 12 Što je sad klupirao Dujana? Ne glupiraj se Željo
*edited by mod Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, garmonbozia said: ...da pokaže kako nema dve sive ćelije Ali ima dve vezane trojke za +11
SNARC Posted December 12 Posted December 12 Svaki put kad vidim nekoga iz Albe da sisa ove unucice, pripije mi se rakija 3
bradilko Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, SNARC said: Svaki put kad vidim nekoga iz Albe da sisa ove unucice, pripije mi se rakija sta piju ovo?
*edited by mod Posted December 12 Posted December 12 Just now, bradilko said: sta piju ovo? Drogu! Ili one Berlinske schnaps unučiće 😁 1
copkillah Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, garmonbozia said: Mogao bi Sterling da se pokaže večeras 1 hour ago, garmonbozia said: ...da pokaže kako nema dve sive ćelije Ono što je Rada bila za Željka, to si ti bio za Sterlinga 1
Djolle Posted December 12 Posted December 12 Just now, garmonbozia said: rambo druže šta raaadiš Rambo, 2 puta glup pod košem. Počinje da mi bude loše od ove utakmice...
Recommended Posts