Lord Stef Posted December 8 Posted December 8 Kolko Mitra boli kurac protiv koga igra, decko rilja za sve pare 3
Jimmy Kowalski Posted December 8 Posted December 8 Stefanovic: We have one foul in 5 minutes. Jel vi razumete srpski? 9
ZokiAsov Posted December 8 Posted December 8 Quote Partizan se mučio, pa razbio Igokeu: Blistali Bošnjaković, Vašington, Majk… Carevi sa nove ... tesko mucenje je bilo, zamalo da isklizne utakmica iz ruku
kud u maglu Simoviću Posted December 9 Posted December 9 ife dve nedelje out, a pod znakom pitanja da li će zaigrati do nove godine
Nebojsa Posted December 9 Posted December 9 https://x.com/dantes_circles/status/1866103278733308032 (a ispod stola nastavlja da bocka ifetovu vudu lutkicu) 2 2
garmonbozia Posted December 9 Posted December 9 20 hours ago, ZokiAsov said: Carevi sa nove ... tesko mucenje je bilo, zamalo da isklizne utakmica iz ruku meni @uini rekao da oni sami protiv cigana pišu A zapravo su samo opozicioni informer i blage veze nemaju. 1
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ife dve nedelje out, a pod znakom pitanja da li će zaigrati do nove godine brate koliko vas sere
uini Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, garmonbozia said: meni @uini rekao da oni sami protiv cigana pišu A zapravo su samo opozicioni informer i blage veze nemaju. novars i volfgang amadeus su biggest fans. za sportklub sam rekao da ne smem ni da otvorim
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 40 minutes ago, uini said: za sportklub sam rekao da ne smem ni da otvorim Javićemo ti kad se oglasi Plavšić, to će značiti da je konopac za vešanje namašćen. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 9 Posted December 9 pomušala je i rada sa svilenim gajtanom, pa ne sad šeruje el 1
Recommended Posts