Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

meni najbolje bilo kad ide pas, drugi, treci, cetvrti za korner trojku i nasi partizanovci sve stizu i lik ladno odustaje od suta. 

• +1 8
Posted
5 hours ago, Eleniko said:

ne brigajte 3/3 ko kuća

meni je zanimljivije šta će bude kad na proloeće budete igrali u gostima kod ovih koje ste na gurku dobili

u tom smislu živ nisam kako će ataman da pripremi tim bokserskim treningom

Ataman ima veće brige, mora da kod navijača pegla ovo sa Lesorom. Kad se samo setim silnih problema koje je Matijas imao sa njima prošle sezone i to samo zato što ga je Aleksa stavio na video call na tribini posle nekog derbija. Ovo sad će sigurno izazvati još jaču reakciju :fantom:

Posted

to će da navijači ispeglaju (lesora), znajući grke ne verujem da će drugačije.

malo su se civilizovali ali ih ovaj baš previše ponižava

• Tužno 1
Posted
3 hours ago, Jimmy Kowalski said:

• +1 2
Posted
6 hours ago, Eleniko said:

ne brigajte 3/3 ko kuća

meni je zanimljivije šta će bude kad na proloeće budete igrali u gostima kod ovih koje ste na gurku dobili

u tom smislu živ nisam kako će ataman da pripremi tim bokserskim treningom

Vraćaš džinks, baš lijepo :fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Morao sam pogledati Dujanove hajlajte iz NBA. Da, čovek je stvarno imao situacije gde lopta prolazi kroz obruč nakon šuta za 3 poena

• Haha 2
Posted
49 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Morao sam pogledati Dujanove hajlajte iz NBA. Da, čovek je stvarno imao situacije gde lopta prolazi kroz obruč nakon šuta za 3 poena

imao je on nekolicinu jako dobrih partija, međutim, on je toliko daleko bio od regulkarne posade, da je obično situacija kada on igra, takva da su svi ranjeni i tekma je već unapred bačena, pa je mogao da igra bez naročite brige oko greške, kontam da su mu ovo momenti koje dugo nije video, u smislu odgovornosti

dobar je ovih par tekmi, ući će on u ritam sigurno, videćemo samo koliko može u kontinuitetu da radi te stvari. inače lik zna basketa, nema tu dileme

• Haha 1
Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

izvesni DPG sedam tisuća uradio

Isla sam da proverim sta radi rašnirani brat i vidim da je dobro podneo poraz, isao u teretanu, deli savete o zdravom zivotu (i shit you not) i tako to, nista o utakmici, drago mi je kad vidim kako mu je top, ne znam ni koliko njemu moze lose da bude ali eto 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
5 minutes ago, uini said:

imao je on nekolicinu jako dobrih partija, međutim, on je toliko daleko bio od regulkarne posade, da je obično situacija kada on igra, takva da su svi ranjeni i tekma je već unapred bačena, pa je mogao da igra bez naročite brige oko greške, kontam da su mu ovo momenti koje dugo nije video, u smislu odgovornosti

dobar je ovih par tekmi, ući će on u ritam sigurno, videćemo samo koliko može u kontinuitetu da radi te stvari. inače lik zna basketa, nema tu dileme

sta ti pises gistro objektivno.

pa ima li ikog u evroligi da "resava" pored duranta, karija, jokica, le brona, edvardsa.... _____ 

naravno da nema.

Posted
59 minutes ago, Midžeta said:

Isla sam da proverim sta radi rašnirani brat i vidim da je dobro podneo poraz, isao u teretanu, deli savete o zdravom zivotu (i shit you not) i tako to, nista o utakmici, drago mi je kad vidim kako mu je top, ne znam ni koliko njemu moze lose da bude ali eto 

Evo i Ataman se toliko ljuti na sudije da je sazvao produženi trening sa 2 sata snimka gde se gledaju greške iz Arene.

Posted
1 hour ago, Midžeta said:

Značio pustio nas i on

• +1 1
Posted

ko je “rašnirani”

Posted
2 hours ago, bradilko said:

sta ti pises gistro objektivno.

pa ima li ikog u evroligi da "resava" pored duranta, karija, jokica, le brona, edvardsa.... _____ 

naravno da nema.

nisam razumeo opasku

• Haha 1