bradilko Posted December 6 Posted December 6 meni najbolje bilo kad ide pas, drugi, treci, cetvrti za korner trojku i nasi partizanovci sve stizu i lik ladno odustaje od suta. 8
*edited by mod Posted December 6 Posted December 6 5 hours ago, Eleniko said: ne brigajte 3/3 ko kuća meni je zanimljivije šta će bude kad na proloeće budete igrali u gostima kod ovih koje ste na gurku dobili u tom smislu živ nisam kako će ataman da pripremi tim bokserskim treningom Ataman ima veće brige, mora da kod navijača pegla ovo sa Lesorom. Kad se samo setim silnih problema koje je Matijas imao sa njima prošle sezone i to samo zato što ga je Aleksa stavio na video call na tribini posle nekog derbija. Ovo sad će sigurno izazvati još jaču reakciju
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 to će da navijači ispeglaju (lesora), znajući grke ne verujem da će drugačije. malo su se civilizovali ali ih ovaj baš previše ponižava 1
ubibobi Posted December 6 Posted December 6 6 hours ago, Eleniko said: ne brigajte 3/3 ko kuća meni je zanimljivije šta će bude kad na proloeće budete igrali u gostima kod ovih koje ste na gurku dobili u tom smislu živ nisam kako će ataman da pripremi tim bokserskim treningom Vraćaš džinks, baš lijepo 1
Popular Post *edited by mod Posted December 6 Popular Post Posted December 6 48 minutes ago, Eleniko said: to će da navijači ispeglaju (lesora), znajući grke ne verujem da će drugačije. malo su se civilizovali ali ih ovaj baš previše ponižava Ne verujem nešto u tvoj, čuj mene wishful thinking htedoh reći procenu. Čovek isporučuje svoje nema šta ko da mu zameri, bukvalno MVP nivo i doneta titula. To oko peglanja potiče od nekih drugih koje je jače ponižavao, ali je jednako bilo neutemeljeno u stvarnosti sa sve onim kako eto neće smeti da izađe u grad i slično. A i zamišljam šta bi sve izvesni DPG sedam tisuća uradio i šta bi mu palo na pamet da neki ludi zemljak i pokuša da dirne neki od delova igračke... Tako da mislim da su bezbedni svi redom počev od Slukasa pa na dalje. 11 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 6 Posted December 6 Morao sam pogledati Dujanove hajlajte iz NBA. Da, čovek je stvarno imao situacije gde lopta prolazi kroz obruč nakon šuta za 3 poena 2
uini Posted December 6 Posted December 6 49 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Morao sam pogledati Dujanove hajlajte iz NBA. Da, čovek je stvarno imao situacije gde lopta prolazi kroz obruč nakon šuta za 3 poena imao je on nekolicinu jako dobrih partija, međutim, on je toliko daleko bio od regulkarne posade, da je obično situacija kada on igra, takva da su svi ranjeni i tekma je već unapred bačena, pa je mogao da igra bez naročite brige oko greške, kontam da su mu ovo momenti koje dugo nije video, u smislu odgovornosti dobar je ovih par tekmi, ući će on u ritam sigurno, videćemo samo koliko može u kontinuitetu da radi te stvari. inače lik zna basketa, nema tu dileme 1
Midžeta Posted December 6 Author Posted December 6 2 hours ago, *edited by mod said: izvesni DPG sedam tisuća uradio Isla sam da proverim sta radi rašnirani brat i vidim da je dobro podneo poraz, isao u teretanu, deli savete o zdravom zivotu (i shit you not) i tako to, nista o utakmici, drago mi je kad vidim kako mu je top, ne znam ni koliko njemu moze lose da bude ali eto 1 1
bradilko Posted December 6 Posted December 6 5 minutes ago, uini said: imao je on nekolicinu jako dobrih partija, međutim, on je toliko daleko bio od regulkarne posade, da je obično situacija kada on igra, takva da su svi ranjeni i tekma je već unapred bačena, pa je mogao da igra bez naročite brige oko greške, kontam da su mu ovo momenti koje dugo nije video, u smislu odgovornosti dobar je ovih par tekmi, ući će on u ritam sigurno, videćemo samo koliko može u kontinuitetu da radi te stvari. inače lik zna basketa, nema tu dileme sta ti pises gistro objektivno. pa ima li ikog u evroligi da "resava" pored duranta, karija, jokica, le brona, edvardsa.... _____ naravno da nema.
*edited by mod Posted December 6 Posted December 6 59 minutes ago, Midžeta said: Isla sam da proverim sta radi rašnirani brat i vidim da je dobro podneo poraz, isao u teretanu, deli savete o zdravom zivotu (i shit you not) i tako to, nista o utakmici, drago mi je kad vidim kako mu je top, ne znam ni koliko njemu moze lose da bude ali eto Evo i Ataman se toliko ljuti na sudije da je sazvao produženi trening sa 2 sata snimka gde se gledaju greške iz Arene.
napadaj Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, Midžeta said: Isla sam da proverim sta radi rašnirani brat i vidim da je dobro podneo poraz, isao u teretanu, deli savete o zdravom zivotu (i shit you not) i tako to, nista o utakmici, drago mi je kad vidim kako mu je top, ne znam ni koliko njemu moze lose da bude ali eto Značio pustio nas i on 1
uini Posted December 6 Posted December 6 2 hours ago, bradilko said: sta ti pises gistro objektivno. pa ima li ikog u evroligi da "resava" pored duranta, karija, jokica, le brona, edvardsa.... _____ naravno da nema. nisam razumeo opasku 1
Recommended Posts