goofs Posted December 6 Posted December 6 15 minutes ago, Djolle said: Nakon euforije od sinoć, malo bacih pogled na tabalu. Mi smo od ovih 14 utakmica, samo 4 igrali van BG i sve izgubili, Pariz, Baskonija, Real i Fener, 2 dobijena gostovanja su Zvezda i Makabi u BG. Kući smo na 4-4, pobeđeni Bajern, Oly, Žalgiris, PAO, porazi od Barse, Monaka, Armanija i jebenog Virtusa. Biće teži drugi deo sezone i moraćemo ovu igru da poneseme sa sobom i na gostovanja, da bi imali šanse da sezonu ne završimo posle 34 kola... Do kraja prve polovine sezone Alba u gostima, Asvel kući, Efes u gostima. Nismo mi bili grdni ni na gostovanjima, osim Fenera nas niko nije razvalio, tesni porazi. Evidentno je da smo podigli nivo igre od tada, no naravno, mora da se pegla i dalje. Šteta je što EL fura ovaj zmijski format, pa sa Realom igramo tek na kraju lige, Real u Areni u decembru bi nam bio zicer, ovako ko živ ko mrtav do aprila. 6
ZokiAsov Posted December 6 Posted December 6 I real nas je da kazemo rutinski dobio, igrali smo tri cetvrtine jako u poslednjoj digli ruke. Idemo dalje, 6 mesto je na dve pobede, to je to, svi smo tu 6
kud u maglu Simoviću Posted December 6 Posted December 6 ako ataman hoće da ih spremi za boks moraće da požuri, pošto sa pao igramo za mesec dana 09.01. gusto će da bude od 07.02. i gostovanja monaku pa do 14.03. monako ✈️, baskonia 🏠, oly ✈️ i barsa✈️ do tad bi trebali(morali) da se obezbedimo
uini Posted December 6 Posted December 6 10 hours ago, lord_s said: jel platio taj mini lesor kartu uopste i ovaj backstage pass? Ne pokazujte ovo Duletu zaboga plus je bio u prvom redu a nije sponzor
bradilko Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, copkillah said: ovo mi najdirljiviji momenat na utakmici. neki trener bi lozio ovog da napravi jos gore stvari ili bi izignorisao. no nisu svi zeljko. 7 2
ubibobi Posted December 6 Posted December 6 43 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako ataman hoće da ih spremi za boks moraće da požuri, pošto sa pao igramo za mesec dana 09.01. gusto će da bude od 07.02. i gostovanja monaku pa do 14.03. monako ✈️, baskonia 🏠, oly ✈️ i barsa✈️ do tad bi trebali(morali) da se obezbedimo Gusto će već sad protiv Albe i francuza da bude, najteži su unapred dobijeni mečevi 1
kud u maglu Simoviću Posted December 6 Posted December 6 te pobede smo ubeležili samo mi navijači, nešto ne verujem da će im želimir reći samo “igramo našu igru, opušteno” 3
uini Posted December 6 Posted December 6 u svakom slučaju, tose nisam nado mislio sam da će biti ili rutinska pobeda panatinaikosa ili neki nailbiter, gde se igra na jedan ili dva poseda na kraju svaka čast, vrhunska partija i mnogo jaka pobeda. 3 2 1
Jimmy Kowalski Posted December 6 Posted December 6 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: te pobede smo ubeležili samo mi navijači, nešto ne verujem da će im želimir reći samo “igramo našu igru, opušteno” Dobra stvar je sto je Alba tek za 6 dana, do tada ce nestati ova euforija. Da smo kojim slucajem imali raspored gde u utorak razbijemo protiv Pao, pa onda putujemo u Berlin kroz 2 dana, tu bih odmah upisao poraz. Ovako ce biti 3 dana treninga za Albu, ocekujem da udjemo u taj mac maksimalno naostreni. Ovo juce je bila posledica ogromne zelje i u sustini glad da se osporavana ekipa dokaze protiv najjaceg. Dok se ne dodje do 50% ta glad ne sme da nestane.. 7
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, uini said: plus je bio u prvom redu a nije sponzor Ćale nije sponzor ali jeste donator
Popular Post Jimmy Kowalski Posted December 6 Popular Post Posted December 6 Mirno spavaj nano, sve je zakljucano.. 8 3 5
Recommended Posts