kud u maglu Simoviću Posted December 5 Posted December 5 2 minutes ago, Midžeta said: Ocete da gledate reprizu jok ti ćeš, taman sam završio jedno gledanje sa premotavanjem 1 1 2
Kreator Posted December 5 Posted December 5 (edited) 14 minutes ago, Midžeta said: Ocete da gledate reprizu Ja odmah posle Željkove konferencije za novinare premotao na 2 minuta do kraja 2/4 i vozi.... Maksimalno uživanje. Edited December 5 by Kreator 1 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted December 6 Popular Post Posted December 6 15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: 6 11
Popular Post MiddleClass Posted December 6 Popular Post Posted December 6 51 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije lud Dule sto nece u drugi red pored ovakvih 1 10
freemason Posted December 6 Posted December 6 stejtment utakmica, neka zna evropa da smo živi i da idemo do kraja! 2 2
MocaVukotic Posted December 6 Posted December 6 Hteo sam samo jos nesto, ona druga trojka u vanjinoj sekvenci od tri u nizu, e ta treba da se stavi u kosarkaske udzbenike, ovako srbin sutira trojku. Tako je, da se izbaci tripkovic i da se stavi vanja marinkovic, nova su vremena. 4
bradilko Posted December 6 Posted December 6 jutros letim na arbajt 🖤🤍🖤🤍🖤 ( mozda je malo i do petka 🙃)
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted December 6 Popular Post Posted December 6 a prava sezona je otpočela kada je real one čačanski goat došao na trening 16 1
Nebojsa Posted December 6 Posted December 6 kica izgleda ko da bi i sada mogao lagano da slozi 20 komata... 1
Djolle Posted December 6 Posted December 6 (edited) Nakon euforije od sinoć, malo bacih pogled na tabalu. Mi smo od ovih 14 utakmica, samo 4 igrali van BG i sve izgubili, Pariz, Baskonija, Real i Fener, 2 dobijena gostovanja su Zvezda i Makabi u BG. Kući smo na 4-4, pobeđeni Bajern, Oly, Žalgiris, PAO, porazi od Barse, Monaka, Armanija i jebenog Virtusa. Biće teži drugi deo sezone i moraćemo ovu igru da poneseme sa sobom i na gostovanja, da bi imali šanse da sezonu ne završimo posle 34 kola... Do kraja prve polovine sezone Alba u gostima, Asvel kući, Efes u gostima. Edited December 6 by Djolle 2
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 ne brigajte 3/3 ko kuća meni je zanimljivije šta će bude kad na proloeće budete igrali u gostima kod ovih koje ste na gurku dobili u tom smislu živ nisam kako će ataman da pripremi tim bokserskim treningom 1
Recommended Posts