Stela Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 10 minutes ago, Midžeta said: Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi 1 1
Midžeta Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 Lesor jr i Frenki Veceras su mi i deca slatka, sutra #fuckthemkids 1
ZokiAsov Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Mnogo je bitno bilo sto je dr. dzons mogao da odmori u trecoj cetvrtini, i da im se onda odmoran nacestita mile nove godine u poslednjoj deonici... Dujan je bio prelep, na kraju trece je ostao bez danfa pa je poceo da radi sranja, ali generalno opet dobra utakmica za gospodina 9 1
copkillah Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Odavno nisam ovako uživao na nekoj utakmici. Bukvalno jednu zamerku nemam 6 2 1
ubibobi Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 17 minutes ago, Midžeta said: moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk Izdala si Karlikaru ladno
copkillah Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Posebno mi se dopalo kako je Željko spremio odbranu na Lesoru, za početak mu je poslao Balšu koji ga najbolje zna od svih i onda je posle rotirao Tajrika i Dejvisa da ga izmori. 7
Popular Post johan nagel Posted December 5, 2024 Popular Post Posted December 5, 2024 Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета 17 1
copkillah Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 2 minutes ago, johan nagel said: Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета Videli smo ga na početku 4
ToniAdams Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Nisam ljubitelj performansa i kojekakvih zanimacija, ali onaj transparent sa krvavom šakom još kako ima svoju težinu, i baš je bio ono najež u sekundi 5 1
DameTime Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Da se upišem, imam samo da kažem da je Željko trenerski GOAT i da je perfektno spremio utakmicu. Sa posebnim akcentom na odbranu Lessorta i Nunna. Igrači su sve to (gotovo) perfektno sproveli u delo. 8
Popular Post Valk Posted December 5, 2024 Popular Post Posted December 5, 2024 33 minutes ago, Midžeta said: Sterlingara je i dosta lep ćojk 31 minutes ago, Milošica said: Ima taj sjaj u očima. Mada i Frenki je, ko voli ASAP Rocky fazon. 29 minutes ago, cartman said: Realno jedna lepa ekipa 21 minutes ago, Stela said: Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi 16 minutes ago, ZokiAsov said: Dujan je bio prelep Once they went black... 1 14 1
johan nagel Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Каже ортак који је био у ложи да се Грбовић смрадина узјогунио око те заставе, општа фрка била да се скине што пре 1 3
Vasilij Zajcev Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Pa šta će ker drugo da radi, ker avlijaner, nego da se uzjoguni.. 9
Recommended Posts