Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

10 minutes ago, Midžeta said:

Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk

Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi :love2:

• Author

Lesor jr i Frenki :wub:

Veceras su mi i deca slatka, sutra #fuckthemkids 

Mnogo je bitno bilo sto je dr. dzons mogao da odmori u trecoj cetvrtini, i da im se onda odmoran nacestita mile nove godine u poslednjoj deonici...

Dujan je bio prelep, na kraju trece je ostao bez danfa pa je poceo da radi sranja, ali generalno opet dobra utakmica za gospodina

Odavno nisam ovako uživao na nekoj utakmici. Bukvalno jednu zamerku nemam :happy:

17 minutes ago, Midžeta said:

moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk

Izdala si Karlikaru ladno :fantom:

Posebno mi se dopalo kako je Željko spremio odbranu na Lesoru, za početak mu je poslao Balšu koji ga najbolje zna od svih i onda je posle rotirao Tajrika i Dejvisa da ga izmori. 

• Popular Post

Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета :D

7BC05651-8B7C-4B7C-A79F-E6774C3F69ED.thumb.jpeg.935420d02300f05f80648cf1fb71b6d4.jpeg

60% za 2

48% za 3

93% ft

:gospode:

2 minutes ago, johan nagel said:

Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета :D

7BC05651-8B7C-4B7C-A79F-E6774C3F69ED.thumb.jpeg.935420d02300f05f80648cf1fb71b6d4.jpeg

Videli smo ga na početku :wub:IMG-20241205-WA0005.thumb.jpg.84719e5dafcae8ed7676964455fd7959.jpg

Nisam ljubitelj performansa  i kojekakvih zanimacija, ali onaj transparent sa krvavom šakom još kako ima svoju težinu, i baš je bio ono najež u sekundi

Da se upišem, imam samo da kažem da je Željko trenerski GOAT i da je perfektno spremio utakmicu. Sa posebnim akcentom na odbranu Lessorta i Nunna. Igrači su sve to (gotovo) perfektno sproveli u delo. 

• Popular Post
33 minutes ago, Midžeta said:

Sterlingara je i dosta lep ćojk

31 minutes ago, Milošica said:

Ima taj sjaj u očima.

Mada i Frenki je, ko voli ASAP Rocky fazon.

29 minutes ago, cartman said:

Realno jedna lepa ekipa

21 minutes ago, Stela said:

Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi :love2:

16 minutes ago, ZokiAsov said:

Dujan je bio prelep

Once they went black...

Каже ортак који је био у ложи да се Грбовић смрадина узјогунио око те заставе, општа фрка била да се скине што пре

Pa šta će ker drugo da radi, ker avlijaner, nego da se uzjoguni..