Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Midžeta said:

Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk

Inace mi je najlepsi i omiljeni Frenk, ali veceras su svi lepi :love2:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Lesor jr i Frenki :wub:

Veceras su mi i deca slatka, sutra #fuckthemkids 

• +1 1
Posted

Mnogo je bitno bilo sto je dr. dzons mogao da odmori u trecoj cetvrtini, i da im se onda odmoran nacestita mile nove godine u poslednjoj deonici...

Dujan je bio prelep, na kraju trece je ostao bez danfa pa je poceo da radi sranja, ali generalno opet dobra utakmica za gospodina

• +1 9
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Odavno nisam ovako uživao na nekoj utakmici. Bukvalno jednu zamerku nemam :happy:

• +1 6
  • Hvala 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
17 minutes ago, Midžeta said:

moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk

Izdala si Karlikaru ladno :fantom:

Posted

Posebno mi se dopalo kako je Željko spremio odbranu na Lesoru, za početak mu je poslao Balšu koji ga najbolje zna od svih i onda je posle rotirao Tajrika i Dejvisa da ga izmori. 

• +1 7
Posted

60% za 2

48% za 3

93% ft

:gospode:

• +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 2
Posted
2 minutes ago, johan nagel said:

Не знам да л’ је било али прејак моменат је што мали Лесор навија против ћалета :D

7BC05651-8B7C-4B7C-A79F-E6774C3F69ED.thumb.jpeg.935420d02300f05f80648cf1fb71b6d4.jpeg

Videli smo ga na početku :wub:IMG-20241205-WA0005.thumb.jpg.84719e5dafcae8ed7676964455fd7959.jpg

• Wub 4
Posted

Nisam ljubitelj performansa  i kojekakvih zanimacija, ali onaj transparent sa krvavom šakom još kako ima svoju težinu, i baš je bio ono najež u sekundi

• +1 5
  • Hvala 1
Posted

Da se upišem, imam samo da kažem da je Željko trenerski GOAT i da je perfektno spremio utakmicu. Sa posebnim akcentom na odbranu Lessorta i Nunna. Igrači su sve to (gotovo) perfektno sproveli u delo. 

• +1 8
Posted

Каже ортак који је био у ложи да се Грбовић смрадина узјогунио око те заставе, општа фрка била да се скине што пре

• +1 1
  • Wub 3
Posted

Pa šta će ker drugo da radi, ker avlijaner, nego da se uzjoguni..

• +1 9