Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

• Author

Rado javi se, nemoj da me izneveris

Pih, nista od  Rade

Edited by Midžeta

• Popular Post

Sad mozda i lepsi deo veceri, luka i kuzma show. 

• Popular Post

Braco, usrali smo im se u zivot kompletno. Ja sam se nadao nekoj pobedi, ocekivao sam u svakom slucaju da se pobijemo pa sta bude, ali ovakvo razbijanje apsolutno nisam. Negde mi je u rangu onog razbijanja Reala u drugoj utakmici tamo pre dve sezone. Osim par perioda po par minuta jer jbg ne mozes 40 minuta da igras perfektno, apsolutno SVI su igrali kako valja, ne mozes za jednog da kazes da je bio u nekoj minus fazi. Ono u trecoj kad smo ih u nekoliko uzastopnih napada terali na greske i suteve preko ruke jer je bukvalno svaki igrac sve preuzimao i sve stizao cu sutra da pustim i da odgledam na 0.5 brzine uz flasu dunje.

• Popular Post

Solidno smo odigrali

I dalje me DW malo nervira, mada pokazuje da ima impresivan prvi korak, ali moram pohvaliti odbranu na Slukasu u 3/4.

Edited by Milošica

Not too bad

zaboravili smo sterlinga brauna. odlicno igra cova. 

Edited by bradilko

2 minutes ago, Milošica said:

I dalje me DW malo nervira, mada pokazuje da ima impresivan prvi korak, ali moram pohvalii odbranu na Slukasu u 3/4.

Ne samo na Slukasu, generalno koga god da je cuvao poslednjih par utakmica radio je dobar posao. Uvek stigne da nogama isprati igraca, niko ga jos nije zaobisao

• Popular Post

giphy.gif?cid=9b38fe91roc66v1lzf4fzc3n06

• Author

Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk

Solidnije od ovog ne može

1 minute ago, Midžeta said:

Sad idu intervjui na SK, moram da kazem da pored toga sto je igrao ko grom, Sterlingara je i dosta lep ćojk

Ima taj sjaj u očima.

Mada i Frenki je, ko voli ASAP Rocky fazon.

Realno jedna lepa ekipa

9 minutes ago, bradilko said:

zaboravili smo sterlinga brauna. odlicno igra cova. 

Ozbiljna je to nba glava. Kada hoće može brutalnu odbranu da igra. Odigrao je timski, svaka mu čast. Kanališe ga Željko kako treba.

• Popular Post

Сјајна победа, невероватна енергија и одбрана, све оно што смо очекивали од ове екипе а углавном нисмо добијали до сада.

Опет се показало да је најбоље бити песимиста, дефинитивно нисам веровао да везујемо ове четири победе након оне серије пораза. Но ето шта учини победа у дербију, па још ‘на страни’, тотално окрене моментум.

Пао је страшно квалитетна екипа али тренутно нису у неком сјајној форми и мало је рећи да смо успели да искористимо то, разбили смо их енергетски у трећој четвртини, обрисали патос с њима буквално. Страшан посао је наравно урадио Вања пре тога с оним тројкама.

Идемо даље без еуфорије, ништа нисмо урадили, још увек смо на 6-8. Алба на страни, јако битан меч да се случајно не саплетемо и проспемо вечерас урађено.