smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Rada effect * meme s dominama 🤣
ToniAdams Posted December 5 Posted December 5 jbt ovo je stvarno u top pet partija partizana koje sam ikad gledao, a pratim ga tek nekih 40tak godina 3 3 1
Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 2 hours ago, Midžeta said: Bice tesko, bice pakao, dobijamo na krejzilo 1 5 2
steins Posted December 5 Posted December 5 Samo da pohvalim Bongu koji je hektare preriljao danas. Obožavam takve igrače. 7 1
Popular Post smooth.Op Posted December 5 Popular Post Posted December 5 6 hours ago, SNARC said: Dobijamo 112:57 Brat je znao. 12
Djolle Posted December 5 Posted December 5 7 minutes ago, Kreator said: Samo još da kažem nešto dok sam u euforiji. Boli me bre uvo za plejof, plejin sada, za ovo se živi, za ovakve utakmice ! Za ovakvu košarku kao igru! Najlepšu igru na svetu ! Ova utakmica mi je, opet ponavljam, jedna od najomiljenijih u zadnjih nekoliko godina. Baš to, bilo je uživanje gledati, a i bilo je red da malo uživamo posle one prošle sezone gde smo živce izgubili gledajući kako prosipamo utakmice u završnici... 1 1
Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 1 minute ago, ubibobi said: @Midžeta sve si pogodila sem da je bilo teško 2/3, nije lose, nisam stucnjak(inja), ali nisam ni neznalica 3
Popular Post Midžeta Posted December 5 Author Popular Post Posted December 5 Atamanova faca dok prevode Rajka haaaahhaaahahhahhaahahahahahahahahahahahahahhhaha 13
Midžeta Posted December 5 Author Posted December 5 Rajko bez prevoda ovog puta HHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH Jbt kakav je ovo treš 3
Facundo Orellana Posted December 5 Posted December 5 (edited) Ako su ruže, procvetaće! Dvadeset poena smo bolji, nego pre tri nedelje. Ovih 2-8 je novih 4-9. Kakav rad nogu, i kakva Vanjina Stef Kari sekvenca. Edited December 5 by Facundo Orellana 4
Nikodije Posted December 5 Posted December 5 25 minutes ago, Kreator said: Samo još da kažem nešto dok sam u euforiji. Boli me bre uvo za plejof, plejin sada, za ovo se živi, za ovakve utakmice ! Za ovakvu košarku kao igru! Najlepšu igru na svetu ! Ova utakmica mi je, opet ponavljam, jedna od najomiljenijih u zadnjih nekoliko godina. @Ted 1 1
Recommended Posts