December 5, 2024Dec 5 jbt ovo je stvarno u top pet partija partizana koje sam ikad gledao, a pratim ga tek nekih 40tak godina
December 5, 2024Dec 5 7 minutes ago, Kreator said: Samo još da kažem nešto dok sam u euforiji. Boli me bre uvo za plejof, plejin sada, za ovo se živi, za ovakve utakmice ! Za ovakvu košarku kao igru! Najlepšu igru na svetu ! Ova utakmica mi je, opet ponavljam, jedna od najomiljenijih u zadnjih nekoliko godina. Baš to, bilo je uživanje gledati, a i bilo je red da malo uživamo posle one prošle sezone gde smo živce izgubili gledajući kako prosipamo utakmice u završnici...
December 5, 2024Dec 5 Author 1 minute ago, ubibobi said: @Midžeta sve si pogodila sem da je bilo teško 2/3, nije lose, nisam stucnjak(inja), ali nisam ni neznalica
December 5, 2024Dec 5 Author Popular Post Atamanova faca dok prevode Rajka haaaahhaaahahhahhaahahahahahahahahahahahahahhhaha
December 5, 2024Dec 5 Author Rajko bez prevoda ovog puta HHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH Jbt kakav je ovo treš
December 5, 2024Dec 5 Ako su ruže, procvetaće! Dvadeset poena smo bolji, nego pre tri nedelje. Ovih 2-8 je novih 4-9. Kakav rad nogu, i kakva Vanjina Stef Kari sekvenca. Edited December 5, 2024Dec 5 by Facundo Orellana
December 5, 2024Dec 5 25 minutes ago, Kreator said: Samo još da kažem nešto dok sam u euforiji. Boli me bre uvo za plejof, plejin sada, za ovo se živi, za ovakve utakmice ! Za ovakvu košarku kao igru! Najlepšu igru na svetu ! Ova utakmica mi je, opet ponavljam, jedna od najomiljenijih u zadnjih nekoliko godina. @Ted