Stela Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Pokidali smo!!! Borbenost na maksimumu, stabilnost i snaga. Idemo dalje u istom ritmu. Hvala, crno-beli 5
Valk Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 1 minute ago, Kreator said: Doktorska disertacija Željka Obradovića! Mislim da je Željko odavno doktor, ne od večeras. Svaka čast 2 1 4 3
Popular Post Jimmy Kowalski Posted December 5, 2024 Popular Post Posted December 5, 2024 2 minutes ago, garmonbozia said: kakvo je ovo useravanje, je l' ovo konačno kliknula ekipa jebote Rada effect 6 3 15 1
goofs Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Puštam premotani snimak, nemojte da mi spojlujete rezultat pls 1
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Brat moj Cegi ocinski grli Vanju 🥹 1 3 3
Kreator Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 (edited) 3 minutes ago, Valk said: Mislim da je Željko odavno doktor, ne od večeras. Svaka čast Ipak jeste doktorska disertacija u ovom drugom mandatu - sa ovim timom. Od ničega, od nove ekipe je napravio Aždaju! Veliki naklon za kralja ove igre ! Edited December 5, 2024 by Kreator
Midžeta Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 Jedva cekam da Rada Radica pita Zelimira sta ce da apostrofira kao lose u igri Parizana, ajde Rado gimme that 3 2
assignment Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Kapa dole, ovako rasturiti šampiona je impresivno, čestitke 👍 2 7
MocaVukotic Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Ne zna zeljko sta radi... Tri ozbiljna skalpa u nizu, 2 bez lundberga, 6-8 3 1
Djolle Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Propustih prvo poluvreme, tako da sam sve vreme opušteno gledao kako kontrolišemo igru i rezultat, baš moćna partija koja dodatno podiže samopouzdanje i ako ovako igramo nema ekipe u Evropi koje bi trebalo da se plašimo. Idu sad dve na papiru lakše utakmice, ali mora isti ovaj pristup, da ne bi poništili sve dobro u ova 4 kola. 7
J-♣ Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Meč momenat: zadnji minut 2/4 - 3 trojke, 2 ukradene i skok u odbrani VANJE MARINKOVIĆA 5
steins Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Krv ti jebem, kakva utakmica. Partizan je poništio Pao potpuno. Odavno ovako peglanje odbrane nisam video. Robija kako vidi Atamana dobije sadistički nagon 2 6
Popular Post Kreator Posted December 5, 2024 Popular Post Posted December 5, 2024 5 minutes ago, Kreator said: Ipak jeste doktorska disertacija u ovom drugom mandatu - sa ovim timom. Od ničega, od nove ekipe je napravio Aždaju! Veliki naklon za kralja ove igre ! Samo još da kažem nešto dok sam u euforiji. Boli me bre uvo za plejof, plejin sada, za ovo se živi, za ovakve utakmice ! Za ovakvu košarku kao igru! Najlepšu igru na svetu ! Ova utakmica mi je, opet ponavljam, jedna od najomiljenijih u zadnjih nekoliko godina. 13 5 1
Recommended Posts