Midžeta Posted June 22 Author Posted June 22 Just now, weedman said: next season I to ako me zamoliš, nego vidi nešto za ove çokijeve hrtove Zapisacu u notes da te ponizno zamolim sledece sezone da otvoris temu A to je posao moderacije koju si i ti hvalio, tako da vidi i ti sta moze da se uradi 1
kralj Posted June 22 Posted June 22 Just now, copkillah said: Pa vi prestanite da ostavljate takve postove, jednostavno je. Pa očigledno nije baš toliko da bi ti uspeo da shvatiš. 1
Sandens Posted June 22 Posted June 22 6 minutes ago, booyaka said: Možete da ga zovete i kratkovidi doktor košarke, meni lično ne smeta. najprikladnije je kratkovida legenda zvezde. 1 1
copkillah Posted June 22 Posted June 22 Just now, kralj said: Pa očigledno nije baš toliko da bi ti uspeo da shvatiš. Eto, opet se bavite drugima, nikad nećete naučiti da treba da krenete od sopstvenog dvorišta. A ovde ste u gostima, da te podsetim. 2
copkillah Posted June 22 Posted June 22 1 minute ago, Sundance Kid said: najprikladnije je kratkovida legenda zvezde i zemunskog klana. 1 1
kralj Posted June 22 Posted June 22 Just now, Sundance Kid said: najprikladnije je kratkovida legenda zvezde. Btw, to što vam krene para na uši i krv iz nosa na sve što nije Žoc=Bogotac, i što se time izazvan bes manifestuje uvredama spram Čovića, veća je uvreda Žocu od svega što su Delije Sever i Ultrasi po Turskoj i Grčkoj ikada izrekli. 1 1
Nikodije Posted June 22 Posted June 22 (edited) 6 minutes ago, Midgeta said: Zapisacu u notes da te ponizno zamolim sledece sezone da otvoris temu A to je posao moderacije koju si i ti hvalio, tako da vidi i ti sta moze da se uradi Promeniti naziv topika u Will somebody please think of the Cigans Edited June 22 by Nikodije 1 1 3
copkillah Posted June 22 Posted June 22 Da malo pročistimo kancerogeni mulj koji je stigao iz komšiluka: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/odjava-kevina-pantera-partizan-najbolja-odluka-karijere-vise-me-boli-bursa-nego-real/485267 Quote Odjava Kevina Pantera: Partizan – najbolja odluka karijere! Više me boli Bursa, nego Real 1
booyaka Posted June 22 Posted June 22 2 minutes ago, kralj said: Btw, to što vam krene para na uši i krv iz nosa na sve što nije Žoc=Bogotac, i što se time izazvan bes manifestuje uvredama spram Čovića, veća je uvreda Žocu od svega što su Delije Sever i Ultrasi po Turskoj i Grčkoj ikada izrekli. Da je Robija još u Turskoj sada bi ga zvali Osmoglu. 1 1
Milošica Posted June 22 Posted June 22 Just now, booyaka said: Da je Robija još u Turskoj sada bi ga zvali Osmoglu. Prezivao bi se Osman. 1
SNARC Posted June 22 Posted June 22 Jbt, deset stranica za dva sata..usla anksioznost u pobratime gurbete povratkom Zoca pa sad kad je ugazio u ono sto ne treba, nema ventila da zaustavi odusevljenje koje iz njih izbija. Odlike malih ljudi..ali svako ima pravo na svoju srecu pa i oni 3
kralj Posted June 22 Posted June 22 2 minutes ago, copkillah said: Eto, opet se bavite drugima, nikad nećete naučiti da treba da krenete od sopstvenog dvorišta. A ovde ste u gostima, da te podsetim. Uglavnom se svi formaši u ogromnom broju postova bave drugima. Žao mi je, ali to što se identifikuješ sa navijačima Partizana ne daje ti nikakvo pravo da ovaj topik izjednačavaš sa tom septičkom jamom i deliš ovde uloge domaćina i gosta.
weedman Posted June 22 Posted June 22 3 minutes ago, kralj said: Btw, to što vam krene para na uši i krv iz nosa na sve što nije Žoc=Bogotac, i što se time izazvan bes manifestuje uvredama spram Čovića, veća je uvreda Žocu od svega što su Delije Sever i Ultrasi po Turskoj i Grčkoj ikada izrekli. a šta tebe zabole kurac zašto nama krene para na uši? ili samo voliš da potuljeno provociraš pa kad dobiješ po labrnji kukaš zbog reakcije. 3 1
copkillah Posted June 22 Posted June 22 1 minute ago, kralj said: Uglavnom se svi formaši u ogromnom broju postova bave drugima. Žao mi je, ali to što se identifikuješ sa navijačima Partizana ne daje ti nikakvo pravo da ovaj topik izjednačavaš sa tom septičkom jamom i deliš ovde uloge domaćina i gosta. Kao što rekoh, u sopstvenim redovima imate primerke koji su podržali napade na ljude sa decom, a tu istu septičku jamu donosite ovde i želite da je produbite, istovremeno žaleći se što se neko tome protivi. LOL? 2
ZokiAsov Posted June 22 Posted June 22 5 minutes ago, copkillah said: Da malo pročistimo kancerogeni mulj koji je stigao iz komšiluka: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/odjava-kevina-pantera-partizan-najbolja-odluka-karijere-vise-me-boli-bursa-nego-real/485267 Jebiga sad ako moramo da kacimo sta su sve ljudi iz struke iz razlicitih drzava pisali o zelimiroglu, zadnje vreme doslo. I to da bi se nivelisalo ono o cemu pise par dosadnih sipkaskih mentola sa rsb-a pokojnog 1
Recommended Posts