Profesionalac Posted December 5 Posted December 5 Bonga jezivo zagrađuje, pa ima problema i sa svojom kategorijom, a tek je haos kad mora gabaritne 4-ke i centre da pokrije. Timski se popravljamo sa defanzivnim skokom, ali mislim da je veći deo problema zasnovan na individualnim greškama (koncentracija, anticipacija i tehnika građenja) - jer mi ogromne muke imamo na skoku posle bacanja. A tu nema opravdanja - preuzimanja, tip odbrane i sl. Furnije je prošle nedelje svaki put izborio solidnu poziciju, čak i pored Dejvisa, da sam se radovao kad on ide na liniju Slabi procenti za 2 kod Bonge su posledica jako slabog završavanja na obruču, deluje mi da ga i blagim kontaktom izbacuju iz ravnoteže, pa se ulazi pretvaraju u neka ne baš kontrolisana bacanja lopte ka košu. 6
Eleniko Posted December 5 Posted December 5 ja sam mislio da vam je taj bonga neka proverbijalna zver, sad po vama ispade da je neki bezveznjaković fakat polomio se pri zakucavanju, samo ko duh zamalo nije izlomio kičmu, tu je i meni postao sumljiv. 1
johan nagel Posted December 5 Posted December 5 Добар је Бонгица (и леп) у оквиру онога што зна да ради, дакле човек улоге, да пегла добру одбрану и да погађа спотап тројке. И тај шут је драстично унапредио јер тренутно шутира најбоље у каријери и то убедљиво. С позиције три не бих рекао ни да је лош скакач, проблем је што је код нас доста играо на 4 где логично има проблем са габаритнијим играчима од себе. Почетком сезоне изгледало је као да се и превише ослањамо на његов нападачки допринос јер је стварно шутирао као луд, сад можда ствари полако долазе на своје јер је он реално играч за 6-8 поена по мечу. 5
DameTime Posted December 5 Posted December 5 41 minutes ago, Profesionalac said: Timski se popravljamo sa defanzivnim skokom, ali mislim da je veći deo problema zasnovan na individualnim greškama (koncentracija, anticipacija i tehnika građenja) - jer mi ogromne muke imamo na skoku posle bacanja. Konačno da neko ovo kaže. To su elementi koji zavise isključivo od igrača na terenu, i moraju prvo individualno da ih poprave (naravno, radom na treninzima između ostalog) kako bi sve ferceralo u živoj utakmici. 1
Papovac Posted December 5 Posted December 5 4 hours ago, uini said: understatement je reći da ne gotivim vujoševića ali ipak https://nova.rs/sport/kosarka/ostre-reci-duska-vujosevica-zbog-jedne-odluke-partizana-sramota-video/ gledaj celu emisiju. dule i ostoja ko dva brata. 1
uini Posted December 5 Posted December 5 Just now, Papovac said: gledaj celu emisiju. dule i ostoja ko dva brata. neka hvala, dosta mi je i ovo ( : 23 minutes ago, DameTime said: Konačno da neko ovo kaže. To su elementi koji zavise isključivo od igrača na terenu, i moraju prvo individualno da ih poprave (naravno, radom na treninzima između ostalog) kako bi sve ferceralo u živoj utakmici. nisam siguran da bas sve moze da se popravi na treningu, tj ove dve stavke pre gradjenja kosa; neko bolje anticipira stvari, neko losije. uostalom, u aktuelne 3-4 utakmice to sasvim dobro izgleda a nije realno da stvari idu sve bolje i bolje do tacke u kojoj niko nikada ne gresi ( : ... nego, kakve su vam procene za veceras? ja sam u fazonu 60% da pao dobija, posto ste u naletu & kod kuce, inace bi im dao 70%
smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 1 minute ago, uini said: vam procene za veceras? ja sam u fazonu 60% da pao dobija, posto ste u naletu & kod kuce, inace bi im dao 70% Mnogo je 60-70%, dosta je bliže 50/50. Zavisimo dosta od Tajrika. Koliko će on moći da povuče posle onakve partije i da li će moći da se sačuva faulova. PAO dosta vrti pik, tako da nam Brendonova odbrana tu ne može baš pomoći, a u napadu Brendon može jedino spolja da proba šutem. Teško da može da napada obruč pored Mitoglua i Lesora. Tako da smo mnogo zavisni od Tajrika. Ja bih počeo sa Balšom u startnoj. Igraju često sa tri niska. Tu imamo šta da izvedemo. S obzirom na izostanak Jurtsevena i Antetokumpa, ne očekujem uparivanje Mitoglua i Lesora. Defanzivno imamo šta da bacimo na njih, upitno je koliko će Grent uspeti da zaustavi Karlika. Da nije duplo kolo dao bih nam prednost, ali imamo šanse svakako. Pogotovo ako Sterling i Vaš opet isporuče nešto u napadu. 1
Son_of_a_gun Posted December 5 Posted December 5 30 minutes ago, Papovac said: gledaj celu emisiju. dule i ostoja ko dva brata. I ja sam stekao isti dojam. Mislim sve je jasno i jednom i drugom kao i nama ovdje, ovo juče ga malo Dule potprckuje samo. Siguran sam da su, ako je i bilo nekog zamjeranja, sve riješili mimo kamera, vjerovatno davno prije ove emisije. 1
DameTime Posted December 5 Posted December 5 26 minutes ago, uini said: nisam siguran da bas sve moze da se popravi na treningu, tj ove dve stavke pre gradjenja kosa; neko bolje anticipira stvari, neko losije. uostalom, u aktuelne 3-4 utakmice to sasvim dobro izgleda a nije realno da stvari idu sve bolje i bolje do tacke u kojoj niko nikada ne gresi ( : Ma ne može sve da se popravi i grešaka će uvek biti (što je shocking za grobare lol) Jeste svaki igrač u nekom segmentu igre bolji ili lošiji, ali me isto tako niko ne može ubediti da ovo ne može biti bolja skakačka ekipa. Tj. da su toliko loši. Tačno se vidi da je problem na defanzivnom skoku posledica individualnih problema igrača u građenju, anticipaciji i box out segmentu. 26 minutes ago, uini said: ... nego, kakve su vam procene za veceras? ja sam u fazonu 60% da pao dobija, posto ste u naletu & kod kuce, inace bi im dao 70% Pobeda 4 razlike
Son_of_a_gun Posted December 5 Posted December 5 Šta se dešava više s ovim Nakićem, da je lomio nogu do sad bi se vratio na teren…
Jimmy Kowalski Posted December 5 Posted December 5 Trenira individualno, ali nije se skroz oporavio..
theanswer Posted December 5 Posted December 5 2 hours ago, uini said: neka hvala, dosta mi je i ovo ( : nisam siguran da bas sve moze da se popravi na treningu, tj ove dve stavke pre gradjenja kosa; neko bolje anticipira stvari, neko losije. uostalom, u aktuelne 3-4 utakmice to sasvim dobro izgleda a nije realno da stvari idu sve bolje i bolje do tacke u kojoj niko nikada ne gresi ( : ... nego, kakve su vam procene za veceras? ja sam u fazonu 60% da pao dobija, posto ste u naletu & kod kuce, inace bi im dao 70% Mislim da gubimo, ne vidim nijedan razlog zašto bi bili favoriti u ovoj utakmici po kladionacama. Ali, nek bude da grešim. 3
kud u maglu Simoviću Posted December 5 Posted December 5 ni kladionice nisu najsigurnije u ishod, mocart i meridian veruju atinjanima, a max nama
Recommended Posts