Jimmy Kowalski Posted December 5 Posted December 5 15 minutes ago, Papovac said: mesina je dobio na poklon kos iz auta kad se lomila utakmica, a zoc je zadnje tri pripremio doktorski. Protiv Oly nije. Tu smo lose igrali 1/4 i 3/4, a dobro parne cetvrtine. To mu dodje da je svako od trenera odrzao po 2 casa, samo je nas bio poslednji, pa smo otisli kuci sa pobedom. A i protiv Zalgirisa smo ocajno igrali u odbrani u 1/2, sam Zeljko je rekao da je to verovatno najgore izdanje ove sezone. 1
uini Posted December 5 Posted December 5 understatement je reći da ne gotivim vujoševića ali ipak https://nova.rs/sport/kosarka/ostre-reci-duska-vujosevica-zbog-jedne-odluke-partizana-sramota-video/
smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 16 minutes ago, uini said: understatement je reći da ne gotivim vujoševića ali ipak https://nova.rs/sport/kosarka/ostre-reci-duska-vujosevica-zbog-jedne-odluke-partizana-sramota-video/ Ali ipak za pravo razumevanje priče treba poslušati celu emisiju. Ona je došla nakon što Kari neće da učestvuje u diskusiji na temu Čovića, a sam je pokrenuo priču domaće lige i organizacije. Onda mu je Dule pokazao kako su oni u crno-belom taboru uvek spremni na dijalog . Inače, počeo je pričom kako je imao karte, a da je onda sugerisano klubu od nekoga ko obezbeđuje novac za klub da nije poželjno da bude viđen na utakmicama, a to ne piše u tekstu. 5
goofs Posted December 5 Posted December 5 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Zato je Luka Banki odrzao cas Zocu u Areni. Gledam juce Virtus Alba i ne verujem od koga smo mi izgubili. A i Mesina odrzao cas Zocu. Čas ili ne, baš nismo imali sreće tada sa Karlikovom povredom i par sumnjivih nesviranih faulova na Ifeu u finišu utakmice. Još tad Dujan nije postojao, baš loš splet okolnosti, taj poraz mi je najteže da prebolim. Ovo ostalo, ajde, jbg, Milano je duplo bolji tim od Kindera. 2
Jimmy Kowalski Posted December 5 Posted December 5 2 minutes ago, goofs said: Čas ili ne, baš nismo imali sreće tada sa Karlikovom povredom i par sumnjivih nesviranih faulova na Ifeu u finišu utakmice. Još tad Dujan nije postojao, baš loš splet okolnosti, taj poraz mi je najteže da prebolim. Ovo ostalo, ajde, jbg, Milano je duplo bolji tim od Kindera. Virtus je jedini pravi kiks, koji moramo negde da ponistimo na strani.. 2
uini Posted December 5 Posted December 5 27 minutes ago, smooth.Op said: Ali ipak za pravo razumevanje priče treba poslušati celu emisiju. Ona je došla nakon što Kari neće da učestvuje u diskusiji na temu Čovića, a sam je pokrenuo priču domaće lige i organizacije. Onda mu je Dule pokazao kako su oni u crno-belom taboru uvek spremni na dijalog . Inače, počeo je pričom kako je imao karte, a da je onda sugerisano klubu od nekoga ko obezbeđuje novac za klub da nije poželjno da bude viđen na utakmicama, a to ne piše u tekstu. sve okej ali to opet ne menja sustinu, tj ostojinu eksplikaciju zasto ne moze da dobije karte za prvi red.
smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 @uini Tu ostaje nejasno da li on želi stalno mesto pored terena (što Ostoja tvrdi da ne može da dobije, da pravo da kupe to mesto imaju samo sponzori) ili bi došao na neku utakmicu (pošto se vidi da prati ko se pojavljivao u prvom redu). Ono što sam ja primetio, jeste da je jedan dečko koji je prethodne tri sezone bio do terena, sada u drugom redu. Od činjenica imamo to da su Duletu ponuđene karte za drugi red i da Dule ne očekuje da treba da plati kartu za utakmicu. Ostoja je pomenuo i da je Kari Pešić zvao za neke prijatelje i da je PLATIO te karte. To mi je baš teško da poverujem, ali eto navodi me na to da Dule hoće besplatne karte, da nije pitao ni iz kurtoazije koliko to košta 1 4
Popular Post ZokiAsov Posted December 5 Popular Post Posted December 5 Kari platio karte ahahaahaha, koja lazovcina ostoja 1 13
Son_of_a_gun Posted December 5 Posted December 5 Just now, smooth.Op said: i da je Kari Pešić zvao za neke prijatelje i da je PLATIO te karte Da, cijele dvije dnevne za nivo 400 iza koševa.
uini Posted December 5 Posted December 5 12 minutes ago, smooth.Op said: @uini Tu ostaje nejasno da li on želi stalno mesto pored terena (što Ostoja tvrdi da ne može da dobije, da pravo da kupe to mesto imaju samo sponzori) ili bi došao na neku utakmicu (pošto se vidi da prati ko se pojavljivao u prvom redu). Ono što sam ja primetio, jeste da je jedan dečko koji je prethodne tri sezone bio do terena, sada u drugom redu. Od činjenica imamo to da su Duletu ponuđene karte za drugi red i da Dule ne očekuje da treba da plati kartu za utakmicu. Ostoja je pomenuo i da je Kari Pešić zvao za neke prijatelje i da je PLATIO te karte. To mi je baš teško da poverujem, ali eto navodi me na to da Dule hoće besplatne karte, da nije pitao ni iz kurtoazije koliko to košta ne znam, šuplja mi je ta priča. bilo koja košarkaška legenda da dolazi da gleda random partizanovu tekmu, makar to bio npr carmelo anthony a ne neko ko je sa ovih prostora, pa još u partizanu, naravno da treba da dobije mesto u prvom redu. taman da digneš rendom sponzora, tj obavestiš ga dva dana pre tekme da ima plaćen vikend na bahamima ili večeru kod bucka, nebitno. a naravno da to može i elegantnije da se reši. i naravno da bi dule imao mesto taman da se pojavi na ulazu u dvoranu dva minuta pred početak tekme da nije u pitanju sns izdrkavanje 2
Son_of_a_gun Posted December 5 Posted December 5 Zna Ostoyah da bi nas ta avantura sa Duletom u prvom redu koštala više od projektovanih 10k evara. Mnogo više. Ispraznilo bi se dosta stolica "sponzora" da bi Dule sjeo u jednu.
smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 @uini Nije isto da dođe neko na utakmicu jednom (Aco Petrović, Rađa, Kukoč, Švajni...) pa mu se nađe mesto i da nekom daš sezonsku propusnicu. Ja sam shvatio da je njemu nuđena sezonska karta, ali za drugi red. Ako je istina da svi u klubu plaćaju karte (ja sumnjam u to, a voleo bih da je istina), onda i Dule nek izvoli i nek pita koliko košta karta, pa nek dobije neki popust. Upleo sam se u čitavu priču čisto iz razloga što nije sve tako kako se samo iz čitanja teksta može zaključiti. A od starta mi seva paja da li Duletu treba karta ili ne. Svakako nismo ista liga, jer ja da bih došao na utakmicu treba da platim i kartu i put i ženu da mi čuva decu, tako da first world problems štosekaže. 2
smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 @Nebojsa Dobra zapažanja za Bongu, ali rekao bih ništa alarmantno. I meni se učinilo kad sam gledao uživo da je mnogo grešio, ali realno nije uopšte tako strašno bilo. Najveće brejnfartove ima Sterling bez konkurencije. Pa zatim Majk, a na ovoj utakmici se pridružio i Vanja. Šta god da smo planirali da igramo i koliko god Željko kukao na odbranu u prvom poluvremenu, ja bih rekao da je odbrana u trećoj četvrtini teški kriminal. Evo ovde kako Sterling čuva duha. Imamo faul da damo, ali Gedraitis ulazi u reket i izbacuje Maneku u ćošak. I naravno da je klupiran odmah. Početak treće. Utrajanje Vokera III i družine, ulje na platnu: Ono što najviše nervira i gde nam najčešće puca odbrana, su ove greške u preuzimanju na igraču bez lopte. Pošto je to odlično na Kenanu primenjeno znači da je samo do koncentracije samih igrača: Ovde Tajrik ne zna gde će, pošto je Nilikina uhvatio Danstona. Inače, ovako smo iz ranih napada najranjiviji: 2 1
Jimmy Kowalski Posted December 5 Posted December 5 (edited) 13 minutes ago, smooth.Op said: @Nebojsa Dobra zapažanja za Bongu, ali rekao bih ništa alarmantno. I meni se učinilo kad sam gledao uživo da je mnogo grešio, ali realno nije uopšte tako strašno bilo. Bogami, Bonga dva puta ne uzima loptu u skoku pored Ulanovasa (prvi put posle promasenog bacanja), to su ogromni propusti. Generalno je slab u skoku. Iskupio se doduse onim vaznim pogotkom za 2, iako su mu procenti za 2 jako losi, tako da to se nisam nado.. Edited December 5 by Jimmy Kowalski 8
smooth.Op Posted December 5 Posted December 5 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Bogami, Bonga dva puta ne uzima loptu u skoku pored Ulanovasa (prvi put posle promasenog bacanja), to su ogromni propusti. Generalno je slab u skoku. Iskupio se doduse onim vaznim pogotkom za 2, iako su mu procenti za 2 jako losi, tako da to se nisam nado.. Moguće da je bilo više situacija, ovo sam sa hajlatsa čupao. Bila je situacija u prvom poluvremenu da je dobro zagradio igrača. Inače to nema običaj da radi. Tako da mu pišem plus za trud.
Recommended Posts