Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

1 minute ago, uini said:

naravno da zeljko zna sta radi, samo ne razumem zasto

zato što ostavlja forte za kraj utakmice kada više nema povratka za protivnika kada ga baci u kanal

kad je već naučio svoje igrače da privode utakmice srećnoj završnici /pardon/

• Replies 16k
  • Views 799.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

1 hour ago, hooyadahoo said:

Dujan je možda odigrao ok 1:1 odbranu, ali se u timskoj i dalje gubi samo tako 

svaka njegova kretnja u odbrani, ma osnovni rad nogu za pocetak (o stavu i "stavu" da ne pricamo), pokazuje koliko je to njemu neprirodna/strana radnja - tacno se vidi godinama negovana kurcobolja u vezi iste, a kao jednostavna posledica ogoljene kapitalisticke prirode nba i koledz basket sistema, posebno zbog njegove specificne uloge - role player shooter - tu je da igra samo napad i sipa za tih 15ak minuta koliko mu je bilo namenjeno po utakmici (za ostalo su zaduzeni drugi). medjutim, sinoc je pokazao da tu ipak ima i malo krvi i ponosa - nek zasluzi tih 15min i kod zeljka i moze da racuna da je uspeo u zivotu.

mnogo gore wtf odbrambene momente sinoc su imali dvojica igraca kojima bi to trebalo da bude forte u igri - bonga i vanja - po par neverovatnih ispadanja i lost in space momenata. vanja ovo ponavlja vec trecu/cetvrtu utakmicu zaredom. dakle, samo kratki prekidi svesti - kidao je veci deo meca, opasno trcao i sjajno se kretao izmedju kabastih litvanaca, al ono sumanuto udvajanje npr, nakon koga primamo trojku je potpuno neobjasnjivo. bongica u prilicnom padu forme, al covek je svetski sampion - u njega ne sumnjamo.

Bratina. 

Bez-naslova.jpg

brt @cedo imaš min 5 drugih topika na kojima si mogao ovo da postuješ

Just now, kud u maglu Simoviću said:

mislio sam da napisem, prastajte

ali rekoh, necu

nije mi namera da se o ovome prica ovde

ali jeste da svatko tko navija za partizan a ne zalazi na politiku vidi

52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo je pravi topik, pandurcine idu na partizanove utakmice ciljano, fudbal i kosarka, da provociraju navijace. 

4 minutes ago, cedo said:

brate mili, nije mi namera da se nadgornjavam. koga briga tko za koga navija.

ljudi vode decu na utakmicu, a u dvorani su provokatori kojima boje kluba nisu uopste u fokusu

izvinjavam se 

40 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ovo je pravi topik, pandurcine idu na partizanove utakmice ciljano, fudbal i kosarka, da provociraju navijace. 

sve pet. al je još sinoć apsolvirana ova tema, a imali smo i neposrednog svedoka sa lica mesta

sad još i marinika detektiv

7 hours ago, Nebojsa said:

svaka njegova kretnja u odbrani, ma osnovni rad nogu za pocetak (o stavu i "stavu" da ne pricamo), pokazuje koliko je to njemu neprirodna/strana radnja - tacno se vidi godinama negovana kurcobolja u vezi iste, a kao jednostavna posledica ogoljene kapitalisticke prirode nba i koledz basket sistema, posebno zbog njegove specificne uloge - role player shooter - tu je da igra samo napad i sipa za tih 15ak minuta koliko mu je bilo namenjeno po utakmici (za ostalo su zaduzeni drugi). medjutim, sinoc je pokazao da tu ipak ima i malo krvi i ponosa - nek zasluzi tih 15min i kod zeljka i moze da racuna da je uspeo u zivotu.

mnogo gore wtf odbrambene momente sinoc su imali dvojica igraca kojima bi to trebalo da bude forte u igri - bonga i vanja - po par neverovatnih ispadanja i lost in space momenata. vanja ovo ponavlja vec trecu/cetvrtu utakmicu zaredom. dakle, samo kratki prekidi svesti - kidao je veci deo meca, opasno trcao i sjajno se kretao izmedju kabastih litvanaca, al ono sumanuto udvajanje npr, nakon koga primamo trojku je potpuno neobjasnjivo. bongica u prilicnom padu forme, al covek je svetski sampion - u njega ne sumnjamo.

Bila su 2 udvajanja na 9 metara od koša, baš wtf, ja sam se za glavu uhvatio u kafani 

Možda je Trinki najveći šmeker Evrolige, ali  Žoc je i njemu i Barcokasu držao čas

Poslednja dva meča su 100% Željkove pobede.

Gledao juče Oli i Monako, Grci su jaki kao zemlja. Gledam i ne verujem da smo ih dobili 12 razlike. Posle toga, ni PAO  nije nemoguća misija, mada nije dobar momenat: timovi obično najbolje igraju posle tuče u svlačionici.

Ja jedva čekam da gledam Tajrik na Lesora 

Television Popcorn GIF by SpongeBob SquarePants

Zato je Luka Banki odrzao cas Zocu u Areni. Gledam juce Virtus Alba i ne verujem od koga smo mi izgubili. A i Mesina odrzao cas Zocu.

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zato je Luka Banki odrzao cas Zocu u Areni. Gledam juce Virtus Alba i ne verujem od koga smo mi izgubili. A i Mesina odrzao cas Zocu.

mesina je dobio na poklon kos iz auta kad se lomila utakmica, a zoc je zadnje tri pripremio doktorski.

Dobio je i Banki. :fantom: