Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Luni daje petu trojku iz šest pokušaja, na satu je 5:20 u drugoj četvrtini, ja već računam kako ce da obori Obstov rekord. Opak igrač eto ga najkasnije na leto u NBA.

Tajrik hitno da navežba slobodna, hakuju ga gde ga vide.

• +1 1
Posted

Znao sam da dobijamo kad je dujan zakucao. Nezgodan zalgiris kao kratko cebe, pusti pricu

• +1 3
Posted

Da bre, Dujan se preko noci pretvorio od privatnika u odgovornog timskog igraca :D odlicno je odigrao Ifeove minute, par puta odlicno ispratio Walkera na prodoru

• +1 3
Posted
2 minutes ago, Lord Stef said:

Da bre, Dujan se preko noci pretvorio od privatnika u odgovornog timskog igraca :D odlicno je odigrao Ifeove minute, par puta odlicno ispratio Walkera na prodoru

Oooo da, one prodore u reket dosta bolje radi od Ifea.

• +1 1
Posted

ovi ne staju sa trojkama. neverovatno.

treca za redom. 

sve ide na bolje

Posted
6 minutes ago, bradilko said:

ovi ne staju sa trojkama. neverovatno.

U jednom trenutku sam pogledao statistiku i bilo je 14/24. Završili su sa 16/40.

Posted

Ife ima baš ozbiljnu povredu kaže Željko. Neće ga biti ni protiv Pao ni sledeću tekmu u aba ligi (Igokea).

Kad li će Mario da se vrati?

Posted
1 minute ago, smooth.Op said:

U jednom trenutku sam pogledao statistiku i bilo je 14/24. Završili su sa 16/40.

40 trojki, koje budale

Posted

Gledam premotani prenos, mnogo jaka stvar, ne znam dal mi draže kad premotavam one nesrećne SK reklame za drogu i kocku ili ono besomučno gledanje u sudije koje gledaju u ekran.

Dva najbitnija utiska

Brat Dujan je izneo ovo tako da nismo osetili to što Ife ne igra. Deluje kao lik koji sluša i uči, što vrlo obećava za nastavak sezone.

Luni Voker je faca, još jedan otpadnik NBA lige koji bi gospodario ovde kad bi ostao neko duže vreme (a možda i hoće, ko zna).

• +1 6
Posted

E do penisa, mogli smo lepo sad da imamo 4-9

Posted

KRVOLIPTANJE

Ove zadnje tri tekme su ono sto smo ocekivali od ove bande za ovu sezonu, i evo sad smo tu. Znaci nema leprsavo, nema 90-100 poena po tekmi, vec rudnik kreka-banovici, hiljadu tona za jedan dan, trci, tuci, dodaj skaci, na kraju 71-70. Taman.

5-8 rodjaci, 5-8!

Mnogo volim frenka, prosle godine smo propatili s jednim, sad se vraca sa drugim, pride je lep decko, fin, kulturan, smiren, pametan, svaka bi ga majka za zeta. Bonga je malo pao u senku, al ok, mozda to tako i treba. Nadam se da se povredjeni brzo oporave, pa da pojurimo taj plej in.

Skok se popravio! 

• +1 6
  • Haha 1
  • Hvala 1