Popular Post Кристофер Лумумбо Posted 20 hours ago Popular Post Posted 20 hours ago 8 minutes ago, Kreator said: Trinki Kada Željko reši da ode, tada da nam se Trinki vrati. 11
*edited by mod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Luni daje petu trojku iz šest pokušaja, na satu je 5:20 u drugoj četvrtini, ja već računam kako ce da obori Obstov rekord. Opak igrač eto ga najkasnije na leto u NBA. Tajrik hitno da navežba slobodna, hakuju ga gde ga vide. 1
Popular Post johan nagel Posted 20 hours ago Popular Post Posted 20 hours ago (edited) Ето како пар победа утичу на самопоуздање па ево добисмо и у једној неизвесној завршници. Зајебан је Жалгирис скроз, тачно она екипа која одбија да изгуби, није их лако сломити. Делује да Карлик полако преузима улогу лидера, то ми се допада треба нам неко да повуче, сјајна партија и њега и буразера му Тајрика. Дујан преко ноћи на паркету и кад се ломи, допада ми се и његов приступ, делује да је спреман да слуша и прихвата сугестије. Не свиђа ми се онај његов шут у великом луку а ла Аврамовић, али на некој текми кад га крене ће се тачно усрати у живот некоме. Продор игра му је топ и ови флоутери, делује да то погађа рутински. И у одбрани се труди колико може иако је јасно да никад неће бити добар дефанзивац. Edited 20 hours ago by johan nagel Тупо 11
ZokiAsov Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Znao sam da dobijamo kad je dujan zakucao. Nezgodan zalgiris kao kratko cebe, pusti pricu 3
Lord Stef Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Da bre, Dujan se preko noci pretvorio od privatnika u odgovornog timskog igraca odlicno je odigrao Ifeove minute, par puta odlicno ispratio Walkera na prodoru 3
*edited by mod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Lord Stef said: Da bre, Dujan se preko noci pretvorio od privatnika u odgovornog timskog igraca odlicno je odigrao Ifeove minute, par puta odlicno ispratio Walkera na prodoru Oooo da, one prodore u reket dosta bolje radi od Ifea. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted 20 hours ago Popular Post Posted 20 hours ago ko kad robert redford zajaše neosedlanog mustanga. džaba su se gicali i kopistili, konci ove utakmice su bili u našim rukama skoro pa ceo meč, a i u 3/4 kad su napravili +7, lagano smo vratili sa +10 uz par sjajnih napada deluje da ih je želimir naučio da pobeđuju ❤️ za arenu koja je nasisala onu bia ekipu 7 9 1
bradilko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago ovi ne staju sa trojkama. neverovatno. treca za redom. sve ide na bolje
smooth.Op Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, bradilko said: ovi ne staju sa trojkama. neverovatno. U jednom trenutku sam pogledao statistiku i bilo je 14/24. Završili su sa 16/40.
Kreator Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ife ima baš ozbiljnu povredu kaže Željko. Neće ga biti ni protiv Pao ni sledeću tekmu u aba ligi (Igokea). Kad li će Mario da se vrati?
ZokiAsov Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, smooth.Op said: U jednom trenutku sam pogledao statistiku i bilo je 14/24. Završili su sa 16/40. 40 trojki, koje budale
goofs Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Gledam premotani prenos, mnogo jaka stvar, ne znam dal mi draže kad premotavam one nesrećne SK reklame za drogu i kocku ili ono besomučno gledanje u sudije koje gledaju u ekran. Dva najbitnija utiska Brat Dujan je izneo ovo tako da nismo osetili to što Ife ne igra. Deluje kao lik koji sluša i uči, što vrlo obećava za nastavak sezone. Luni Voker je faca, još jedan otpadnik NBA lige koji bi gospodario ovde kad bi ostao neko duže vreme (a možda i hoće, ko zna). 6
MocaVukotic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago KRVOLIPTANJE Ove zadnje tri tekme su ono sto smo ocekivali od ove bande za ovu sezonu, i evo sad smo tu. Znaci nema leprsavo, nema 90-100 poena po tekmi, vec rudnik kreka-banovici, hiljadu tona za jedan dan, trci, tuci, dodaj skaci, na kraju 71-70. Taman. 5-8 rodjaci, 5-8! Mnogo volim frenka, prosle godine smo propatili s jednim, sad se vraca sa drugim, pride je lep decko, fin, kulturan, smiren, pametan, svaka bi ga majka za zeta. Bonga je malo pao u senku, al ok, mozda to tako i treba. Nadam se da se povredjeni brzo oporave, pa da pojurimo taj plej in. Skok se popravio! 6 1 1
Recommended Posts