December 3, 2024Dec 3 5 minutes ago, napadaj said: Neka žena skinula onaj debilni transparent. 😍 Koji ?
December 3, 2024Dec 3 2 minutes ago, Valk said: naravno. A jbg, muškarca bi odmah polomili, ženu neće. 1 minute ago, Lezilebovich said: Koji ? Ovce gledaju N1, nacrtano.
December 3, 2024Dec 3 Just now, napadaj said: A jbg, muškarca bi odmah polomili, ženu neće. Ovce gledaju N1, nacrtano. Na nivou 400 i dalje visi
December 3, 2024Dec 3 Just now, Lezilebovich said: Na nivou 400 i dalje visi Uf ima snimak kako žena skida, biće da su je sprečili da to uradi do kraja. Edited December 3, 2024Dec 3 by napadaj
December 3, 2024Dec 3 Author 8 hours ago, Midžeta said: Bice tesko, bice krvavo, bice 1:0, Nateklina cuva Vokera, moj #uiniizvini tag vindicated Recimo da sam bila u pravu Bravo mi bre
December 3, 2024Dec 3 Dujan pokazao da može i da ima mesta i u EL, to je dosta bitno za nastavak sezone
December 3, 2024Dec 3 uvek je lepo kad litvanski klub izgubi, pa makar i od vas, čestitke a imali su vas na lopati u jednom trenutku, uspeh je utoliko veći
December 3, 2024Dec 3 Just now, garmonbozia said: Dujan pokazao da može i da ima mesta i u EL, to je dosta bitno za nastavak sezone Njegova odbrana u drugom poluvremenu odlična.