uini Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, johan nagel said: Која је беше фора с овим Луни Вокер 4тим, је л’ га литванска мафија натерала да дође у јебени Жалгирис, или је изгубио опкладу или тако нешто pristali su na ugovor u kojem može da ode u nba kadgod da ga pozovu. tako sam bar ja čuo 1 1
Milošica Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 minutes ago, smooth.Op said: Ima li Tajrik goriva da prži još 16 minuta do kraja? Sad ću da vidim, samo čas. Edited 22 hours ago by Milošica 1
Midžeta Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Komentator daje riveting insighsts i zakljucke
Kreator Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 20 minutes ago, Milošica said: 13 asistencija, 3 izgubljene lopte. Dobijamo nastavimo li u tom ritmu, prosto je LW odigrao vrhunsko poluvreme gde se mogao možda samo jedan šut bolje braniti. Teško da ćemo mi ovo dobiti. Žalgiris igra jako pametno i sad razigravaju druge igrače, lopta im lepo kruži u napadu. Edited 22 hours ago by Kreator 1
Kreator Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Igra nam se totalno raspala. Ne možemo da rešimo njihovo sjajno kruženje lopte i trojke sa svih strana. Totalno su nas poremetili. Edited 22 hours ago by Kreator
arheolog1981 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 60% za tri šutiraju Eto ne znam, ja mislim da im je ovo rekord franšize. Protiv koga nego protiv nas... 1
Fins fleet Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 22 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ladno su doveli smrdljive pandurske sns lobanje sa onim n1 transparentom. Ako izgubimo zato. Karma.
Kreator Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bravo Karliče. Ajmo sada dok se ne vrati Loni na teren .
ubibobi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, BWA said: Promasice zeleni sve trojke do kraja. Nemoj pls
Recommended Posts