December 3, 2024Dec 3 Just now, johan nagel said: Која је беше фора с овим Луни Вокер 4тим, је л’ га литванска мафија натерала да дође у јебени Жалгирис, или је изгубио опкладу или тако нешто pristali su na ugovor u kojem može da ode u nba kadgod da ga pozovu. tako sam bar ja čuo
December 3, 2024Dec 3 2 minutes ago, smooth.Op said: Ima li Tajrik goriva da prži još 16 minuta do kraja? Sad ću da vidim, samo čas. Edited December 3, 2024Dec 3 by Milošica
December 3, 2024Dec 3 20 minutes ago, Milošica said: 13 asistencija, 3 izgubljene lopte. Dobijamo nastavimo li u tom ritmu, prosto je LW odigrao vrhunsko poluvreme gde se mogao možda samo jedan šut bolje braniti. Teško da ćemo mi ovo dobiti. Žalgiris igra jako pametno i sad razigravaju druge igrače, lopta im lepo kruži u napadu. Edited December 3, 2024Dec 3 by Kreator
December 3, 2024Dec 3 Igra nam se totalno raspala. Ne možemo da rešimo njihovo sjajno kruženje lopte i trojke sa svih strana. Totalno su nas poremetili. Edited December 3, 2024Dec 3 by Kreator
December 3, 2024Dec 3 60% za tri šutiraju Eto ne znam, ja mislim da im je ovo rekord franšize. Protiv koga nego protiv nas...
December 3, 2024Dec 3 22 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ladno su doveli smrdljive pandurske sns lobanje sa onim n1 transparentom. Ako izgubimo zato. Karma.