kud u maglu Simoviću Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Lezilebovich said: Kako odredjuju gde ce gostujuce navijace da smeste ? Obicno budu na 200, evo ih sad na 400 mozda ako ih ima vise od 20 evo ih trojica ispod mene 2
Кристофер Лумумбо Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, copkillah said: Trinki kao briše suzne oči kad mu se skandiralo ime i aplaudiralo Ništa manje nisam očekivao 😂 Jbt, kolko srama nema. 1 3
MocaVukotic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Lijepa si andrea Nece bit problema Andrea (znam volis me jos) 6
SNARC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jel to Vucicev kum uleteo u kadar, jebem ga mrtvog i ko ga dovede tu
uini Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vrv si prisustvovao na sastanku za večerašnji meč pa si tu izvukao taj zaključak ne, već koristim bazičnu logiku, što preporučujem svima, bez obzira na veru, radu novinarku, sport koji prate ili boju kože.
napadaj Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 19 minutes ago, SNARC said: Jel to Vucicev kum uleteo u kadar, jebem ga mrtvog i ko ga dovede tu Jeste
Milošica Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Valk said: Jel nosio Smajlagić ikad ovu crnu traku oko glave? Ima 4 kopče. 1
Midžeta Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Pa je sam od sebe ..... Sudije bar kazu sam od sebe Lmao
Кристофер Лумумбо Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Partizan bolji od ovih +3. Mike je jeben, jahace ga Zeljko celu utakmicu, odlican je. 3
J-♣ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Žoc zajebo ovo sa Marinkovićem, nije bilo centra posle ni u odbrani ni u napadu. 1
Recommended Posts