Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Napravio je par preglupih faulova, ali je srećom i pogodio kada je trebalo, pa je to malčice uravnotežio.

Otprilike tako. Nesto trojki dao nama, nesto trojki dao njima. S obzirom na pauzu  za ovoliko minuta nije spreman. Nije sigurno ni planirano da ovoliko igra, ali Brown se nije ni pojavio na utakmici, Bonga slab, Zato su Carlick i Iffe vukli za trojicu..

• +1 1
Posted

ova diskusija oko vanjine odbrane mi je samo povod:

treba gledati kontekst kada se kritikuje ili hvali pojedinačna odbrana / napad, pošto je ipak veliki broj odluka koje pojedinac donosi na terenu, uzročno-posledična, tj deo timskog domino efekta. dovoljno je da jedan igrač preskoči šut u napadu ili još češće, da jedan igrač ispadne ili prosto bude nadigran od strane napadača, pa da to za sobom povuče gomilicu ne-baš-idealnih odluka koje pojedinci prave jer se kontekst menja svakih pola sekunde ili sekundu.

naravno da je sve to jako teško ispratiti u realnom vremenu tokom tekme a kada si emotivno involviran, borderline nemoguće.

mislim da ste generalmo sinoć, kao i prethodnu protiv zvezde, igrali izuzetno odgovorno i fokusirano. to ne znači da nema grešaka, bilo onih brainfart prirode ili situacionih, manje zlo ali profi igrate ove dve tekme a onda na kraju dođe i šut.

• +1 3
Posted

Ako hocemo da pobedujemo sa 50 i vise razlike, ne bismo smeli da pravimo greske

• +1 1
Posted

Jel Gos malo igrao? Vidim 0p 1sk 3as

Posted

Igrao je 40 minuta, imao je jedan skok i tri asistencije

Posted
51 minutes ago, MiddleClass said:

16 min 0/2 za 2 0/5 za 3

• Hvala 1
Posted

Njegovu dozu clutch šuteva su preuzeli Milutinov i Vildoza :D

• +1 1
Posted
5 hours ago, MiddleClass said:

Kako moze da igra neko i ima 0p?

Posted

Koji se kurac desio Sterlingu? Na početku sezone nije samo zavisio od šuta, nego je znao jako lepo da uđe do samog kraja. Sad ako promaši prve 2-3, to je to, glava dole, i klupica do kraja tekme.

Posted

meni je on prelepršav, takva igra nema baš prola u el

ako je tačna ova alkmarova tabela, a nema razloga da nije, želimiru ostaje da još dotegne odbranu i spustimo protivnika za 0,02 i pravac ff

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Baš sam posmatrao Vanju u četvrtak, mogu vam reći da je sigurno najbolji defanzivac naš što se tiče odbrane koja nije na lopti. Uglavnom smo i kao tim peglali odbranu, 90% otvorenih šuteva je Oly imao nakon pomoći zbog mismeca nakon preuzimanja u bonus situacijama. Balša da nauči Tajrika i Ramba kako se vraća nazad na svog igrača nakon udvajanja bekova, raširenih ruku i sa očima na lopti. Tako je i presekao onu loptu nakon čega je na drugoj strani zakucao. 

• +1 6