Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Rada je tihi heroj serije koja će uslediti. Kada Žoc ode u patlidžan fazu, postaje problem za celu Evropu

• Wub 2
Posted

Naredna 4 kola:

Žalgiris (kući)
PAO (kući)
Alba (u gostima)
Asvel (kući)

Ako pobedimo sve 4 mi smo definitivno back on track. Pa čak i da jednu izgubimo nedaj bože.

• +1 1
Posted

Добро је, ово смо буквално морали да добијемо, 2-4 код куће је и даље јако лош скор али нема везе корак по корак. Иде нам нешто лакши распоред и 5/7 наредних код куће, но полако текма по текму, не делујемо још увек као тим који може да упише иоле сигурну победу против било кога.

Радује одбрана у ове две текме мада су се ови данас испромашивали само тако и из доста отворених позиција. Отворили су текму са 5/5 за три а завршили са 7/31 и опет нису били предалеко.

Наш однос асистенције/изгубљене (па и украдене) сјајан већ две текме.

Posted
30 minutes ago, Milošica said:

• Haha 4
Posted

Želimir life of the party 

Posted
1 hour ago, johan nagel said:

Добро је, ово смо буквално морали да добијемо, 2-4 код куће је и даље јако лош скор али нема везе корак по корак. Иде нам нешто лакши распоред и 5/7 наредних код куће, но полако текма по текму, не делујемо још увек као тим који може да упише иоле сигурну победу против било кога.

Радује одбрана у ове две текме мада су се ови данас испромашивали само тако и из доста отворених позиција. Отворили су текму са 5/5 за три а завршили са 7/31 и опет нису били предалеко.

Наш однос асистенције/изгубљене (па и украдене) сјајан већ две текме.

Pogadjali su i oni svasta, kamenjar volkap, papanikolau iz driblinga za tri, furnije iza ledja neku frljoku za 2 plus 1

• +1 3
Posted

frank i balsa u prvom, karlik i dejvis u drugom. ubacili ste u klacu sve sto je moglo i trebalo, svaka cast.

furnijea sam toliko gledao u knicksima, da znam da ga to sto je najbolji na terenu, nece spreciti da promasi dva bacanja a zatim da odjebe napad da bi glumio dzordana. to je vec barcokasov problem, lepo ste ih spakovali.

• +1 3
Posted

Što se tiče Balšonea, let's not start suckin' each other's dicks just yet. Raduje partija svakako, ali isto tako treba imati na umu da Oli ima možda najsporiju centarsku liniju u EL i sa te strane je Balšone bio dobar matchup, vidjećemo šta može da isporuči protiv pokretljivijih centara. Isto važi i za Davisa, mada on svakako ima širi dijapazon oružja u rukama. 

Ja bih bio zadovoljan da obojica ne budu kese u odbrani za početak, a u napadu sve što urade je bonus.

Veći problem je Tyrique, tj. ne samo on već generalno loš šut spolja koji protivničkoj odbrani dozvoljava da se skuplja na njemu i eliminiše ga skoro u potpunosti. Isto tako treba napomenuti da lik ne može da zagradi nikog na postu da mu se spusti lopta, da odigra nešto leđima, ti njegovi pokušaji su tragikomični. 

Ergo, trebaju nam poeni k'o leba, nama tri najbolja napadača sinoć 19 minuta ukupno, od čega jedan nije bio ni u protokolu. Sterling bez šuta iz igre, sa njim na terenu smo imali -12. Majk je kao nešto i uradio u napadu ali odbrana i dalje komika, najgori +/- u ekipi što je uspio za samo 12 minuta na terenu. Na duže staze bez njih trojice teško da može da se pobjeđuje u kontinuitetu iako ćemo biti, vjerujem, egal sa svima.

Naravno dobrih stvari ima mnogo više, radi uroka neću da idem u sitna crevca, ali dovoljno je reći Karlik koji je pretučen od Walkupa pa riješi utakmicu sa 2+2 posle namjernog faula i onom trojkom, Ife isto tako jednom ostao sam i isporučio. Brandon je na kraju imao do or die sekvencu, počinjem da mislim da mu taj nadimak Rambo nije zbog trake. Vanja tihi heroj, sve vrh samo treba da nauči kako se prave faulovi, što me zapravo čudi s obzirom da je posljednja Duletova ruža, takoreći. Na kraju +26 s njim na terenu, top.

Uzjahali smo talas sa derbija i nadajmo se da će nas taj eho nositi što duže i dalje i da će rasti u narednom periodu kao cunami ili bar dovoljno za neki long term sweet surfing.

No, prvo Žalgiris.

• +1 5
Posted

Vildozina prva trojka je bila po isteku napada. To sam se baš začudio što sudije nisu proveravale.

Vildozatrojka.jpg

• +1 8