Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Just now, garmonbozia said:

Evo sad na konferenciji za štampu, priča Barcokas kako je izgleda Karaičić njima dobacivao nešto celu utakmicu i onda došao Barcokas da "popriča" sa njim i Tajrik skočio da ga brani ofc 

Prebice neko tog pacova pre ili kasnije, zakacio se i sa sarasom pre par nedelja. 

sa Androićem se zakačio izgleda, evo puštaju ponovljeni snimak 

uf ovo neće biti dobro, ušao je i navijač, biće ovde kazne, možda čak i bez publike

image.thumb.png.6876a2fa6277d4d195f02c631d035c2c.png

• Popular Post
13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Prebice neko tog pacova pre ili kasnije, zakacio se i sa sarasom pre par nedelja. 

Imaju Leskovčani segment o Barcokasu kako će dobije preko oči. 

Ako je Kopriva spreman da ovako odigra i ostatak evroligaških utakmica - onda nam ne treba petica.

Ajzeja Majk da bude na nivou kao protiv Zvezde - i vozi ...

Edited by Kreator

• Popular Post
5 minutes ago, Valk said:

Imaju Leskovčani segment o Barcokasu kako će dobije preko oči. 

Barcokas me podseća na robota za čerupanje pilića (Pera Detlić crtani).

A tako se i ponaša. 

robot.jpg

Elem, fantasticna poslednja cetvrtina, koju sam nazalost gledao na 6 strimova. Toliko sam na poluvremenu ispizdeo da sam otisao na ELTV da platim za 1 dan al' prc, paypal nesto jebava a sa kartice mi se izlizao onaj trocifreni broj pa ne mogu ni tako da platim. Idem sutra u banku da trazim da mi ga iscitaju i da uplatim do kraja sezone kako bog zapoveda. Crko strim na 7 razlike za njih, dok sam nasao drugi koji radi 63:62 za nas, da jebem i tehniku u tehnologiju.

Takodje samo da primetim odlicnu partiju Balse, odigrao 10 minuta kao mator

42 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Plus smo u skoku isparirali na kraju, iako je bilo sekvenci gde smo bili losi..

Zatvorili smo utakmicu onim napadom u kom smo imali tri ofanzivna skoka, što je do pre par nedelja bilo van pameti za ovaj sastav

Sad tek vidim kad je Vanja dao onu trojku na pass Dejvisa, busa se u grudi i Želimir već se dere i pokazuje nešto rukom Vanji da se vrati u odbranu i ovaj mislio da mu bacio da overi i naravno overio

Edited by garmonbozia

• Popular Post

giphy.gif?cid=9b38fe915s1xaj8qnhjp11bgy6

Rambo je imao i onu sekvencu kad je vezao promašenu trojku i onda glup faul na Furnijeu u bonusu. Mislio sam da će ući tada u seriju gluposti i da će Žoc da ga klupira, ali na svu sreću nije. 
Treba nam lik ko leba, ja ga eno danas na drugoj temi seljakao u Hapoel.

• Popular Post

Ozbiljan skalp, i bez Vezenkova Oly ima strasan roster. Pritom smo ih dobili vadeci se 2x iz kanala, sto bi trebalo da bude ozbiljan buster za nasu psihologiju. Individualnu i timsku. Kapa dole!

• Popular Post

Balšone dao intervju, parafraziram "ušao sam da napravim 5 faulova, žao mi što sam napravio samo 4"

• Popular Post

Samo da spomenem i onu govnariju skandiranja "najboljih navijača" Milutinovu da je "pička ciganska". Je'te govna