Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
Just now, garmonbozia said:

Evo sad na konferenciji za štampu, priča Barcokas kako je izgleda Karaičić njima dobacivao nešto celu utakmicu i onda došao Barcokas da "popriča" sa njim i Tajrik skočio da ga brani ofc 

Prebice neko tog pacova pre ili kasnije, zakacio se i sa sarasom pre par nedelja. 

• +1 4
Posted

sa Androićem se zakačio izgleda, evo puštaju ponovljeni snimak 

uf ovo neće biti dobro, ušao je i navijač, biće ovde kazne, možda čak i bez publike

Posted (edited)

Ako je Kopriva spreman da ovako odigra i ostatak evroligaških utakmica - onda nam ne treba petica.

Ajzeja Majk da bude na nivou kao protiv Zvezde - i vozi ...

Edited by Kreator
  • +1 5
Posted

Barcokas me podseća na robota za čerupanje pilića (Pera Detlić crtani).

A tako se i ponaša. 

robot.jpg

• Haha 9
Posted

Elem, fantasticna poslednja cetvrtina, koju sam nazalost gledao na 6 strimova. Toliko sam na poluvremenu ispizdeo da sam otisao na ELTV da platim za 1 dan al' prc, paypal nesto jebava a sa kartice mi se izlizao onaj trocifreni broj pa ne mogu ni tako da platim. Idem sutra u banku da trazim da mi ga iscitaju i da uplatim do kraja sezone kako bog zapoveda. Crko strim na 7 razlike za njih, dok sam nasao drugi koji radi 63:62 za nas, da jebem i tehniku u tehnologiju.

Takodje samo da primetim odlicnu partiju Balse, odigrao 10 minuta kao mator

• +1 1
  • Haha 1
Posted
42 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Plus smo u skoku isparirali na kraju, iako je bilo sekvenci gde smo bili losi..

Zatvorili smo utakmicu onim napadom u kom smo imali tri ofanzivna skoka, što je do pre par nedelja bilo van pameti za ovaj sastav

• +1 5
Posted (edited)

Sad tek vidim kad je Vanja dao onu trojku na pass Dejvisa, busa se u grudi i Želimir već se dere i pokazuje nešto rukom Vanji da se vrati u odbranu i ovaj mislio da mu bacio da overi i naravno overio

Edited by garmonbozia
  • Haha 9
Posted

Rambo je imao i onu sekvencu kad je vezao promašenu trojku i onda glup faul na Furnijeu u bonusu. Mislio sam da će ući tada u seriju gluposti i da će Žoc da ga klupira, ali na svu sreću nije. 
Treba nam lik ko leba, ja ga eno danas na drugoj temi seljakao u Hapoel.

• +1 4