Кристофер Лумумбо Posted November 28 Posted November 28 Just now, garmonbozia said: Evo sad na konferenciji za štampu, priča Barcokas kako je izgleda Karaičić njima dobacivao nešto celu utakmicu i onda došao Barcokas da "popriča" sa njim i Tajrik skočio da ga brani ofc Prebice neko tog pacova pre ili kasnije, zakacio se i sa sarasom pre par nedelja. 4
garmonbozia Posted November 28 Posted November 28 sa Androićem se zakačio izgleda, evo puštaju ponovljeni snimak uf ovo neće biti dobro, ušao je i navijač, biće ovde kazne, možda čak i bez publike
Popular Post Valk Posted November 28 Popular Post Posted November 28 13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Prebice neko tog pacova pre ili kasnije, zakacio se i sa sarasom pre par nedelja. Imaju Leskovčani segment o Barcokasu kako će dobije preko oči. 11
Kreator Posted November 28 Posted November 28 (edited) Ako je Kopriva spreman da ovako odigra i ostatak evroligaških utakmica - onda nam ne treba petica. Ajzeja Majk da bude na nivou kao protiv Zvezde - i vozi ... Edited November 28 by Kreator 5
Popular Post Lord Stef Posted November 28 Popular Post Posted November 28 5 minutes ago, Valk said: Imaju Leskovčani segment o Barcokasu kako će dobije preko oči. 12 1
Kreator Posted November 28 Posted November 28 Barcokas me podseća na robota za čerupanje pilića (Pera Detlić crtani). A tako se i ponaša. 9
Lord Stef Posted November 28 Posted November 28 Elem, fantasticna poslednja cetvrtina, koju sam nazalost gledao na 6 strimova. Toliko sam na poluvremenu ispizdeo da sam otisao na ELTV da platim za 1 dan al' prc, paypal nesto jebava a sa kartice mi se izlizao onaj trocifreni broj pa ne mogu ni tako da platim. Idem sutra u banku da trazim da mi ga iscitaju i da uplatim do kraja sezone kako bog zapoveda. Crko strim na 7 razlike za njih, dok sam nasao drugi koji radi 63:62 za nas, da jebem i tehniku u tehnologiju. Takodje samo da primetim odlicnu partiju Balse, odigrao 10 minuta kao mator 1 1
goofs Posted November 28 Posted November 28 42 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Plus smo u skoku isparirali na kraju, iako je bilo sekvenci gde smo bili losi.. Zatvorili smo utakmicu onim napadom u kom smo imali tri ofanzivna skoka, što je do pre par nedelja bilo van pameti za ovaj sastav 5
garmonbozia Posted November 28 Posted November 28 (edited) Sad tek vidim kad je Vanja dao onu trojku na pass Dejvisa, busa se u grudi i Želimir već se dere i pokazuje nešto rukom Vanji da se vrati u odbranu i ovaj mislio da mu bacio da overi i naravno overio Edited November 28 by garmonbozia 9
goofs Posted November 28 Posted November 28 Rambo je imao i onu sekvencu kad je vezao promašenu trojku i onda glup faul na Furnijeu u bonusu. Mislio sam da će ući tada u seriju gluposti i da će Žoc da ga klupira, ali na svu sreću nije. Treba nam lik ko leba, ja ga eno danas na drugoj temi seljakao u Hapoel. 4
Popular Post Vasilij Zajcev Posted November 28 Popular Post Posted November 28 Ozbiljan skalp, i bez Vezenkova Oly ima strasan roster. Pritom smo ih dobili vadeci se 2x iz kanala, sto bi trebalo da bude ozbiljan buster za nasu psihologiju. Individualnu i timsku. Kapa dole! 12
Popular Post garmonbozia Posted November 28 Popular Post Posted November 28 Balšone dao intervju, parafraziram "ušao sam da napravim 5 faulova, žao mi što sam napravio samo 4" 2 14
Popular Post garmonbozia Posted November 28 Popular Post Posted November 28 Samo da spomenem i onu govnariju skandiranja "najboljih navijača" Milutinovu da je "pička ciganska". Je'te govna 15 1
Recommended Posts