Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, hooyadahoo said:

Mislim da sam bio sa njenom mamom, i ona je imala jednu sisu malo niže.

Arkane, kako je na Kipru? 

• Haha 6
Posted
Just now, Кристофер Лумумбо said:

Arkane, kako je na Kipru? 

Znači nije samo meni zaličila :D

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Ma ona, skoro 100 posto a ne mora da znaci kako sve danas lice jedna na drugu

Pokusevski bi komotno korisniji bio na tribini nego na parketu, ali mi se dja sto oseca, i on i mali Bosnjakovic

Posted

Gledo je jeste u bonusu 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pravi primer kako gravitacija deluje

Posted

Da se mene nešta pita, sledeću da igramo na  Никољдан

Posted
16 hours ago, holden kolfild said:

pogledaj bongicu> od 1.00, recimo.

Oklen mu kapica? Kako je dobraaaa. Jel to neki ofisl merch?

• +1 1
Posted

Jel ima teorije da se kupe 2 karte za Olimpijakos online? Ili ovde? Pusim kurac, do jaja. A može i bez zareza

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, hooyadahoo said:

Jel ima teorije da se kupe 2 karte za Olimpijakos online? Ili ovde? Pusim kurac, do jaja. A može i bez zareza

nema ništa trenutno, ali povremeno otvaraj efinity sajt, nekad nešto iskoči... sledeći put javi malo ranije, sigurno neko od nas ovde može da ti kupi kada krene prioritetna prodaja (za Oly je bila pre 3 dana), a za ovo javljam ako nešto iskoči

• +1 1
Posted
16 minutes ago, copkillah said:

nema ništa trenutno, ali povremeno otvaraj efinity sajt, nekad nešto iskoči... sledeći put javi malo ranije, sigurno neko od nas ovde može da ti kupi kada krene prioritetna prodaja (za Oly je bila pre 3 dana), a za ovo javljam ako nešto iskoči

Fala brate

• Vojvodo,serdare 1
Posted
3 minutes ago, hooyadahoo said:

Fala brate

On treba tebi da zahvali :ph34r:

Posted

Aleksa pička izdajnička se grli sa petrusevom i gudurom 🤪

Sad bez zajebancije, što je vako rikno topić? Pogledam posle zvezde, 2 stranice jbte, naspram 10 u proseku do sada po El utakmici. Ladno sam potražio topić za derbi, kad ono nema. Jesu nas poapsili, ili koj penis se dešava?

Posted (edited)
46 minutes ago, hooyadahoo said:

Sad bez zajebancije, što je vako rikno topić? Pogledam posle zvezde, 2 stranice jbte, naspram 10 u proseku do sada po El utakmici. Ladno sam potražio topić za derbi, kad ono nema. Jesu nas poapsili, ili koj penis se dešava?

Nisu nas pohapsili, tu smo svi. I u pravu si. Evo recimo ja nemam više želju da pišem posle onoliko uzastopnih poraza u evroligi jer smatram da je gotovo sa evroligom. Moj entuzijazam je trenutno u frižideru. Pobeda protiv zvezde mi baš ništa ne znači ako ne usledi makar 4 uzastopnih pobeda u evroligi, ili 3 pobede pa 1 poraz, pa opet 3 pobede pa 1 poraz itd. Kako bude jačao intenzitet pobeda u odnosu na poraze tako će se i moj intresovanje i pisanje vraćati u istom ritmu.

Mnogo smo izgubili sa tih 6 uzastopnih poraza da mi je interesovanje i zaluđenost totalno opalo na minimum.

Kad već pišem da kažem da me je Ajzeja Majk veoma pozitivno iznenadio svojom odličnom igrom u derbiju ali opet kažem videćemo šta će se dalje dešavati sa njegovim igrama u evroligi kao i cele ekipe. "Pobede ali zamalo" me uopšte ne interesuju tu rubriku smo ispunili do kraja sezone, što se mene tiče tako da me interesuju "Pobede ali stvarno". Nadam se da će Majkova partija protiv zvezde biti standard ali čak i tada nam fali igrač na poziciji 4/5 da zameni promašaja Dejvisa. Ako uslede uzastopne pobede i krenemo back-on-track tako će se i moje interesovanje povratiti.

Edited by Kreator