Jimmy Kowalski Posted Thursday at 23:00 Posted Thursday at 23:00 41 minutes ago, Milošica said: 0 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu i odličan ofanzivni skok govore kako su Želimir i stručni štab brutalno pripremili ekipu taktički i mentalno. Zeljko nam opet jebao kevu sa skracenom rotacijom, pola igraca zaboravio na klupi, cedi suvu drenovinu. I posle lakonski na konferenciji kaze da preuzima odgovornost. Pa nek preuzme i za veceras ako ga nije sramota.. 3
Mindaugas Žukauskas Posted Thursday at 23:01 Posted Thursday at 23:01 20 minutes ago, Lord Stef said: Recite vi meni kako je izgledao Majk, vidim imao solidnu minutazu i dobar ucinak statisticki. Odličan utisak, čak je i Želimir priznao da je odigrao "fantastičnu utakmicu". U odbrani sve lagano preuzima, bilo ga na skoku, pokazao da ume da reši mismeč dole kad ostane sa niskim. Divljački posterizovao CMM-ovog zemljaka, zabo trojku. I najvažnije od svega, deluje da ima IQ, da je fokusiran, pazi loptu, i da se može na njega osloniti u finišu utakmica. Kapiram da će se još dosta nadograditi nakon rada sa Željkom. 9
ToniAdams Posted Thursday at 23:02 Posted Thursday at 23:02 26 minutes ago, Lord Stef said: Nisam gledao prvo poluvreme, puna kuca gostiju, taman da krenem da jurim strimove kad izbi neki kurcslus napolju, neka zajebancija sa strujom, tek sam se ukljucio na pbp pred kraj trece. Recite vi meni kako je izgledao Majk, vidim imao solidnu minutazu i dobar ucinak statisticki. Takodje, konacno mogu da se vratim svom ritualu gledanja hajlajtsa na EL youtube kanalu, poslednjih nekoliko kola mi se stvarno nije dalo Izgleda dojaja na obe strane, bukvalno je sve radio i to kao da igra tri godine u ovoj ekipi 4
bags Posted Friday at 07:18 Posted Friday at 07:18 9 hours ago, Milošica said: Misliš na nju? Nisam siguran. Imala je crnu haljinu i smejala se i mahala kad ej videla da je na ekranu.
shimpu Posted Friday at 07:26 Posted Friday at 07:26 Ova ima crvenu haljinu i ne smeje se. To nije ona 2
shimpu Posted Friday at 07:34 Posted Friday at 07:34 Nakon neprespavane noci zbog pobede, planiram da malo odspavam 2
Milošica Posted Friday at 12:11 Posted Friday at 12:11 4 hours ago, bags said: Nisam siguran. Imala je crnu haljinu i smejala se i mahala kad ej videla da je na ekranu. Ne sećam se haljine, ali verovatno misliš na Aleksandru Perišić, tekvondistkinju koja je uzela srebro na OI. 1
bags Posted Friday at 12:15 Posted Friday at 12:15 2 minutes ago, Milošica said: Ne sećam se haljine, ali verovatno misliš na Aleksandru Perišić, tekvondistkinju koja je uzela srebro na OI. Kakva promena od letos...
hooyadahoo Posted Friday at 18:32 Posted Friday at 18:32 21 hours ago, holden kolfild said: hujo?!? Holdene siso, dojko Juče sam vozio 1000 km do bga, isključio notifikacije lepo da rezultat ne znam i u 2 ujutro Žarkovačkog vremena pustio snimak. Stigao sam do pola 5 odjutros da popijem 5 piva, Holdene majko brate sine oče, i svakog se sećam kao prvog u životu, pogotovo onog kad je Tajrik lupio bananu u vrh table. Toni siso 2 2
hooyadahoo Posted Friday at 18:39 Posted Friday at 18:39 6 hours ago, smooth.Op said: Mislim da sam bio sa njenom mamom, i ona je imala jednu sisu malo niže. 2
holden kolfild Posted Friday at 18:44 Posted Friday at 18:44 7 minutes ago, hooyadahoo said: Holdene siso, dojko Juče sam vozio 1000 km do bga, isključio notifikacije lepo da rezultat ne znam i u 2 ujutro Žarkovačkog vremena pustio snimak. Stigao sam do pola 5 odjutros da popijem 5 piva, Holdene majko brate sine oče, i svakog se sećam kao prvog u životu, pogotovo onog kad je Tajrik lupio bananu u vrh table. Toni siso pogledaj bongicu> od 1.00, recimo. + ife nakon frst impresns +zelimirov sal. 2
Recommended Posts