Filozof manijak Posted Thursday at 21:20 Posted Thursday at 21:20 1 minute ago, ZokiAsov said: Sta znam, ja nisam impresioniran, cigani su mediokriteti, rang albe i asvela, al ajde kao pobeda na strani... Mene ovo najviše zanima, da se nekako na italijanci anuliraju porazi na domaćem terenu. 1
assignment Posted Thursday at 21:21 Posted Thursday at 21:21 Čestitke na zasluženom uspehu, razmontirali ste nas... 2 4 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 21:25 Posted Thursday at 21:25 Rada: Zeljko utisak je da ste se casno borili 5
Milošica Posted Thursday at 21:25 Posted Thursday at 21:25 Ajzea Majk pravi glue guy. Ozbiljan košarkaški mozak. 4
goofs Posted Thursday at 21:26 Posted Thursday at 21:26 Super je ovo, šteta što smo prosuli onaj Milano...i Virtus...i Pariz, i Monako, i Barsu...sad bi bilo opasno loženje. 1
shimpu Posted Thursday at 21:29 Posted Thursday at 21:29 2 minutes ago, Milošica said: Ajzea Majk pravi glue guy. Ozbiljan košarkaški mozak. Pravi igrac za Eurokup. Treba ga zadrzati, posto se Rusi vracaju u Evroligu 1 1
Milošica Posted Thursday at 21:29 Posted Thursday at 21:29 22 minutes ago, bags said: Je li ova crna dama sto je bila pre 2,3 min neki celeb? Misliš na nju?
ZokiAsov Posted Thursday at 21:30 Posted Thursday at 21:30 Stefan Lazarevic, moj komsija i sjajan decko postavlja pitanja. Mislim... koncentracija, cigani su katastrofa, ubicemo sve grke koji postoje...
Fins fleet Posted Thursday at 21:31 Posted Thursday at 21:31 Hocemo u hajp, ili da sacemako sledecu nedelju? Dobro odigrasmo, odbrana na nivou. Ovi bez nekoliko igraca, tako da jbg, ocekivalo se. Sledece nedelje pravi ispit.
ZokiAsov Posted Thursday at 21:33 Posted Thursday at 21:33 Rade iz cikaga: kako ste uspeli da igrace iz one agonije vratite u ovo stanje... televizija iz cikaga
shimpu Posted Thursday at 21:34 Posted Thursday at 21:34 2 minutes ago, Fins fleet said: Hocemo u hajp, ili da sacemako sledecu nedelju? Dobro odigrasmo, odbrana na nivou. Ovi bez nekoliko igraca, tako da jbg, ocekivalo se. Sledece nedelje pravi ispit. Hocemo da sacemako
Recommended Posts