napadaj Posted Thursday at 21:14 Posted Thursday at 21:14 Samo napred Partizan samo napred Partizan eeeeeeee ooooooo Sad možemo sa se vratimo porazima, jebe mi se. 1
holden kolfild Posted Thursday at 21:14 Posted Thursday at 21:14 hujo, reci tonciju da simpu. jel ja, sisa.... 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 21:15 Posted Thursday at 21:15 Just now, napadaj said: Samo napred Partizan samo napred Partizan eeeeeeee ooooooo Sad možemo sa se vratimo porazima, jebe mi se. Sta kazes, na sta lici ova legija stranaca? 2
uini Posted Thursday at 21:15 Posted Thursday at 21:15 čestitke, profi ste nas opeglali. željku je trebalo tačno 10 utakmica da stavi ntilikinu da brani lead ballhandlera, doturite pitanje radi ako stignete ( ; 3 3 1
Popular Post MiddleClass Posted Thursday at 21:15 Popular Post Posted Thursday at 21:15 Cestike komsije. Zasluzeno! 7 1 3 1
arheolog1981 Posted Thursday at 21:15 Posted Thursday at 21:15 Našao sam recept kako Partizan da pobeđuje... ja da ne gledam, povremeno samo bacim pogled na livescore. Nije potrebno napominjati koje sam jedine tri utakmice gledao u najboljoj sezoni pod Žocem... 1 3
Mindaugas Žukauskas Posted Thursday at 21:16 Posted Thursday at 21:16 Isaiah Mike je proper baller, sad već nema sumnje. Dajte tu Radu 2
napadaj Posted Thursday at 21:17 Posted Thursday at 21:17 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Sta kazes, na sta lici ova legija stranaca? Pa to i jeste jedan od razloga što me ne zanima mnogo ništa osim toga da Cigani pate
ZokiAsov Posted Thursday at 21:17 Posted Thursday at 21:17 Sta znam, ja nisam impresioniran, cigani su mediokriteti, rang albe i asvela, al ajde kao pobeda na strani... 4 1
Facundo Orellana Posted Thursday at 21:17 Posted Thursday at 21:17 (edited) Uđemo sa 10+ u zadnja dva minuta. Elem, dve prave utakmice ove sezone su bile protiv Makabija, i ovo večeras. I dalje mi se Braun ne sviđa, kao ni deda Dejvis. Plus Majk zaslužuje minute, ne može regularka da se igra sa skraćenom rotacijom. Edited Thursday at 21:18 by Facundo Orellana
Ratamahatta Posted Thursday at 21:18 Posted Thursday at 21:18 Cestitam A sad delikates Rajko i Rada i hajde da pricamo o kosarci 1 1
holden kolfild Posted Thursday at 21:18 Posted Thursday at 21:18 1 minute ago, arheolog1981 said: Našao sam recept kako Partizan da pobeđuje... ja da ne gledam, povremeno samo bacim pogled na livescore. Nije potrebno napominjati koje sam jedine tri utakmice gledao u najboljoj sezoni pod Žocem... nesto slicno, ali ja gledam. i onda kao ne gledam. di je kumsara i gde je washington?
MeanM@ Posted Thursday at 21:18 Posted Thursday at 21:18 Čestitke braćoburazeri, pokidaše vaši naše večeras. Dostojanstveno da proslavite to, ipak je slava, crveno slovo itd 3 4
Recommended Posts