November 21, 2024Nov 21 Samo napred Partizan samo napred Partizan eeeeeeee ooooooo Sad možemo sa se vratimo porazima, jebe mi se.
November 21, 2024Nov 21 Just now, napadaj said: Samo napred Partizan samo napred Partizan eeeeeeee ooooooo Sad možemo sa se vratimo porazima, jebe mi se. Sta kazes, na sta lici ova legija stranaca?
November 21, 2024Nov 21 čestitke, profi ste nas opeglali. željku je trebalo tačno 10 utakmica da stavi ntilikinu da brani lead ballhandlera, doturite pitanje radi ako stignete ( ;
November 21, 2024Nov 21 Našao sam recept kako Partizan da pobeđuje... ja da ne gledam, povremeno samo bacim pogled na livescore. Nije potrebno napominjati koje sam jedine tri utakmice gledao u najboljoj sezoni pod Žocem...
November 21, 2024Nov 21 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Sta kazes, na sta lici ova legija stranaca? Pa to i jeste jedan od razloga što me ne zanima mnogo ništa osim toga da Cigani pate
November 21, 2024Nov 21 Sta znam, ja nisam impresioniran, cigani su mediokriteti, rang albe i asvela, al ajde kao pobeda na strani...
November 21, 2024Nov 21 Uđemo sa 10+ u zadnja dva minuta. Elem, dve prave utakmice ove sezone su bile protiv Makabija, i ovo večeras. I dalje mi se Braun ne sviđa, kao ni deda Dejvis. Plus Majk zaslužuje minute, ne može regularka da se igra sa skraćenom rotacijom. Edited November 21, 2024Nov 21 by Facundo Orellana
November 21, 2024Nov 21 1 minute ago, arheolog1981 said: Našao sam recept kako Partizan da pobeđuje... ja da ne gledam, povremeno samo bacim pogled na livescore. Nije potrebno napominjati koje sam jedine tri utakmice gledao u najboljoj sezoni pod Žocem... nesto slicno, ali ja gledam. i onda kao ne gledam. di je kumsara i gde je washington?
November 21, 2024Nov 21 Čestitke braćoburazeri, pokidaše vaši naše večeras. Dostojanstveno da proslavite to, ipak je slava, crveno slovo itd