Valk Posted Tuesday at 00:42 Posted Tuesday at 00:42 3 hours ago, Eleniko said: Lele, saće nam uznu naše Bugarče... On 12. 11. 2024. at 20:55, Valk said: Ako budu zvali iz Atine, ne javljamo se na telefon. Nego, je li dao Željko dozvolu Ifeu za prozor?
Milošica Posted Tuesday at 00:44 Posted Tuesday at 00:44 2 minutes ago, Valk said: Nego, je li dao Željko dozvolu Ifeu za prozor? Samo da skoči 5
Valk Posted Tuesday at 00:48 Posted Tuesday at 00:48 1 minute ago, Milošica said: Samo da skoči S obzirom na igru koju pokazuje lately, nisam sigurna cui bono? Mislim da je ipak potrebniji Partizanu nego Danskoj 1
salerokada Posted Tuesday at 21:28 Posted Tuesday at 21:28 Zašto baš Panter na strani 666 i kome to odgovara! 1 1
johan nagel Posted Tuesday at 21:50 Posted Tuesday at 21:50 Таман сам кренуо да пишем има ли просеравања о Бронксу и реко ај да пустим прво.. ииии ту смо
Midžeta Posted Tuesday at 21:52 Author Posted Tuesday at 21:52 Jel opet prica da u Bronxu mozes samo da igras basket?
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 22:02 Posted Tuesday at 22:02 Meni je ogroman wtf sto nije ni cuo za Nicka Noltea, niti gledao 48hrs. Covek bukvalno od malih nogu jedino zna za basket u zivotu..
johan nagel Posted Tuesday at 22:05 Posted Tuesday at 22:05 Тако је то у Бронксу, или баскет или оно друго..
uini Posted yesterday at 07:58 Posted yesterday at 07:58 9 hours ago, Jimmy Kowalski said: Meni je ogroman wtf sto nije ni cuo za Nicka Noltea, niti gledao 48hrs. Covek bukvalno od malih nogu jedino zna za basket u zivotu.. film iz '82 a punter rodjen '93. kapiram da mozes da zaredjas random po '93 godistu & da ljudi ne znaju ni za noltija ni za film ako nisu neki ljubitelji. pogotovo sto je cela dinamika filmova starijih od npr '95, mali kulturoloski sok, kao kada sam ja gledao crno bele filmove
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 10:07 Posted yesterday at 10:07 Na prste jedne ruke mozes da izbrojis crnce u Njujorku koji nisu gledali filmove Eddija Murphyja. KP je ocigledno jedan od njih, posto jednostavno ne gleda nista osim basketa. Nikakav kulturoloski sok.. 1
kralj Posted yesterday at 10:12 Posted yesterday at 10:12 A jel gledao onaj gde Nik Nolti izvodi na pravi put Isusa O'Nila? To, Denzel vs. Rej Alen i na prvom mestu White men can't jump se valjda podrazumevaju da je svako gledao.
Venom Posted yesterday at 10:14 Posted yesterday at 10:14 Mogu da potvrdim, nikad mi nijedan crnac iz Njujorka nije rekao da ne zna sve filmove Eddya Murphya. Doduše nisam nikad sreo crnca iz Njujorka
Venom Posted yesterday at 10:16 Posted yesterday at 10:16 3 minutes ago, kralj said: A jel gledao onaj gde Nik Nolti izvodi na pravi put Isusa O'Nila? To, Denzel vs. Rej Alen i na prvom mestu White men can't jump se valjda podrazumevaju da je svako gledao. Jel taj Denzel vs Rej Alen onaj sa Jill Kelly?
Recommended Posts