Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, *edited by mod said:

Željko odlučuje ali to radi verovatno uz nekakve inpute koje dobija od stručnog štaba (sad će da ispadne dobar je Željko ali ne valjaju oni oko njega :D )

Kako god da je došlo do te odluke ispalo je veoma pogrešno.

Pa to ne znamo, jer ne mozemo da proverimo. Ako igrac ima super ponudu drugog tima, lako je kao navijac da kazes da je trebalo ponuditi isto toliko. Opet ponavljam, mi smo se vec bili oprostili sa Punterom koji je prihvatio ponudu Barse, ali situacija sa Mirotom stopirala transfer, I onda je Ostoja rekao "ko bre sirotinja" pa smo ga preplatili. I Ledayu smo povecali platu da bi ga zadrzali, pa je odigrao slabiju sezonu. Jedino je Nunnallyju bio konstantniji tokom sezone, pa je opravdao povecanje plate.

Sve i da je ostao Lessort sa tom znacajno vecom platom, opet ne bi imali adekvatnu zamenu na 5. Opet bi falili Exum i Papapetru, posto Dozier i Ponitka nisu ni blizu imali njihov doprinos. Falio bi Madar u izdanju iz prethodne godine. Onda bi bilo kako nismo smeli sve njih pustimo..

Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa to ne znamo, jer ne mozemo da proverimo. Ako igrac ima super ponudu drugog tima, lako je kao navijac da kazes da je trebalo ponuditi isto toliko. Opet ponavljam, mi smo se vec bili oprostili sa Punterom koji je prihvatio ponudu Barse, ali situacija sa Mirotom stopirala transfer, I onda je Ostoja rekao "ko bre sirotinja" pa smo ga preplatili. I Ledayu smo povecali platu da bi ga zadrzali, pa je odigrao slabiju sezonu. Jedino je Nunnallyju bio konstantniji tokom sezone, pa je opravdao povecanje plate.

Sve i da je ostao Lessort sa tom znacajno vecom platom, opet ne bi imali adekvatnu zamenu na 5. Opet bi falili Exum i Papapetru, posto Dozier i Ponitka nisu ni blizu imali njihov doprinos. Falio bi Madar u izdanju iz prethodne godine. Onda bi bilo kako nismo smeli sve njih pustimo..

Ne znam da li smo ga preplatili čim je Barsa bila spremna da u roku od odmah preuzme ugovor, verovatno smo samo matchovali njihovu ponudu.

E sad koliko je Lesor dobio stvarno ne znam, ali je to sigurno moglo da se matchuje i verujem da bi lako ostao.

Naravno PPP i Exum su druga priča njih niko nije mogao da zadrži u toj situaciji.

Posted
1 hour ago, holden kolfild said:

svi pametuju, samo se ja useravam od alkohola.

Ja te tražio kad sam bio, "ne pije više" vele :'(

• +1 1
Posted

Prilicno lako smo se odrekli Nanelija imo. Za sve ostale i mozes da nadjes neko opravdanje, zasicenje, potraznja, kurac palac, Naneli nam je bio uz Zeka najkonstantniji igrac i klacer. 

Posted

jel nunnally igra negde ili kulira

Posted

Kulira sa decom sudeci po instagramu

Ima preslatku decu btw, cak i ja stari kid hejter moram da priznam

Posted

Fokusirajmo se na ovu sezonu. Što pre izbacimo prethodne iz glave, svima će biti lakše. 

Odgledah ja opet utakmicu. Nismo mi ništa kriminalno loše uradili. Promašili smo otvorene trojke. Možda se jesu uzimale prebrzo pa nije bilo nikoga na skoku, ali bile su otvorene. Armani je izriljao pobedu ovde i fortuna im je bila naklonjena. Mi moramo da sabijemo redove i tjt. Ne bih nabrajao greške, to više nije bitno. Samo gledati na prvu sledeću i spremiti se za derbi kao da im život zavisi. 

Posted
1 minute ago, uini said:

jel nunnally igra negde ili kulira

Voda djecu po Diznilendu.

Btw, i moja je procjena bila da je Lessort igrač koga ćemo najlakše nadoknaditi. 35 godina gledam košarku, nešto sam malo i igrao, i dalje sam glup k’o kamen za kupus.

Posted

I don’t want to blame the players, but the fact that we had one less day of preparation than Fenerbahce affected us strongly. We were playing just 48 hours after our game in Paris.

Posted

Tradizione di famiglia 

Imacete 2 sata vise odmora pred derbi i na gostovanje cete moci elektricnim trotinetima umesto avionom, ali tada cemo hajde pricati o kosarci ako se pobedi 

A o dekoncentraciji i glupim igracima i tome kako je 2h odmora vise od protivnika beznacajno i o stvarima koje nece i ne sme da komentarise ako se izgubi

Rada i Rajko vec ostre plajvaze sta ce da pitaju u slucaju ovog drugog scenarija, nedelju dana prave draftove 

U slucaju prvog, Obrad krece u kontru sa 'E bas mi je drago da ste to pitali' onom njegovom sasvim stalozenom i nadasve neagresivnom bojom glasa i krece da podseca na sta je bilo sinoc

Posted

E video sam danas Radinu sliku prvi put, ono je N E V E R O V A T N O,  žena izgleda identično kako zvuči

• Haha 1
Posted

Ne mogu da izgovorim Rada Nikolic bez da nadodam Sport Klub, nekako je neprirodno 

Meni lici na neki AI generated kombo Vesne Zmijanac, Nade Topcagic i Snezane Djurisic, vise sam je nekako zamisljao kao onu Bercekovu cerku iz Porodicnog Blaga 

Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Odgledah ja opet utakmicu. Nismo mi ništa kriminalno loše uradili. Promašili smo otvorene trojke. Možda se jesu uzimale prebrzo pa nije bilo nikoga na skoku, ali bile su otvorene. Armani je izriljao pobedu ovde i fortuna im je bila naklonjena. 

Проблем је што се ово комотно може рећи за бар 6/8 пораза, нисмо толико лоше одиграли али ето нисмо имали среће, отворени шутеви, противнике је срало.. Сад је ово већ превелики узорак да није до нас, увукла се некакава малодушност у тим, чим дође до неизвесне завршнице задрхте руке, немамо решење, делује да нико нема веру у себе да ће да погоди.

Ово рецимо тренутно делује као научна фантастика за све наше играче.