*edited by mod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, goofs said: Aleksa je lud i Evrokup zvezda, nije mi žao što je otišao, ne mislim da može da igra bitnu ulogu u EL, a čini mi se da on to misli. Isporučiće ti tri utakmice na tacni u sezoni, ali će da te žulja na ostalih dvadeset. Smajli, jbg, ispričano već sto puta, nije otišao zbog Partizana i Željka, otišao je zbog drugih stvari. Bila je jedna limareva izjava letos da je Željko tražio 10 milki za Hezonju i još neka dva igrača, zaboravih, a da ovaj misli da je previše davati toliko novca na tri igrača. Možda i tu leži razlog problema, tj. razmimoilaženje u onome šta Željko očekuje od Partizana i šta Partizan očekuje od Željka. Rebuilding je urađen na tržištu na kom je i ovako premalo kvalitetnih igrača, nije to bilo baš izvodljivo. Sad kad pogledaš naš tim, dosta tu likova igra ono što bi se realno od njih moglo očekivati, a možda i malo više (Bonga recimo), samo jednog psujemo kao veliku rupu (Rambo), a opet rezultati su težak krš. I fali nam jedan trpač sa 20 poena u rukama, baš za ove neizvesne završnice kada ne znamo šta ćemo i kuda ćemo, to se znalo još letos i čekali smo ga, mislili smo da je Dujan možda taj, ali on lik trenutno nije ni za basket na Adi. A jednog smo imali, eno vuče Barselonu u zubima ka prvom mestu. Baš tako, oko Pantera si mogao i trebao graditi tim makar tu jednu sezonu dok ti je pod ugovorom. Verovatno bi otišao nakon ove, ali bi makar imao lakši prelazni period da se ostatak ekipe uhoda. 1
harper lee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Heaviside said: Malo je ih baš…Nick the Brick, Faku, pa i Kodija koga ti ne ceniš bih svrstao u tu kategoriju. Ja bih rekao da je tu dosta i so trenera koji više ne traže takve igrače Pogledaj gde igraju i bice ti jasno koliko treneri ne zele takve igrace. Nije lako napraviti floor general igraca koliko se misli u Srbiji koja, u skladu sa tradicijom jugoslovenske skole kosarke, ima bar po jednog u svakoj generaciji i imace i sledecih bar desetak godina. Hrvatima su bar dve generacije propale jer posle Roko Lenija godinama nisu uspeli da naprave bar jednog koji bi imao makar neki ozbiljniji kvalitet. Te se pozicije onda popunjavaju americkim igracima koji dolaze iz drugacije kosarke i ogromna vecina njih gleda da uzme svaki sut koji moze. Mi, Grci, Spanci i Litvanci smo verovatno jedine old school evropske kosarke koje jos uvek pokusavaju da naprave takve igrace jer znamo koliko su bitni.
harper lee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Heaviside said: Malo je ih baš…Nick the Brick, Faku, pa i Kodija koga ti ne ceniš bih svrstao u tu kategoriju. Ja bih rekao da je tu dosta i so trenera koji više ne traže takve igrače edit. u pravu je harper, zapravo ih ni nema toliko malo Pri cemu sam gomilu zaboravio. Na primer, Heketa, Jovica, Topica, Vasu Micica, onog malog brzanca iz Litvanije. Ima ih mnogo vise nego sto se misli.
Eleniko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa Željko je odustao od te igre u kojoj je pass first sidro u timu bitno. On je sa ovim konceptom svi svičuju sve bukvalno na korak od koncepta svi igraju sve.
April Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je tekma od juče bila super - prvo i prvo odlična košarka oba tima. Armani je kidao kao protiv Reala, mi smo sada postali prvi pik za pobedu na strani i svi se tako ponašaju kad dođu. Ali nisam nimalo nezadovoljan igrom KKP - forma se podiže i ima života. Sterling konačno doputovao u Beograd, Robins takođe, Tajrik se na PPP potcenjuje, ali ona AZ-ova tablica je meni bila baš indikativna; mali Mitar opet oduševio sposobnošću da u istom napadu čuva pleja, pa pređe na Mirotića, mudima glanca parket; praktično, sve počinje da fercera sem šuta. Žao mi je i Lundberga i Nilikine: oni jednostavno ne razumeju Žoca, niti on razume njih. Možda je vreme da tim prestane da poštuje svaki traženi automatizam, njima su potrebne kontre i pripaljivanje u četvrtoj sekundi napada. Ništa što već nismo videli '98.: Muta je pogubio osam za redom, iako je igra bila odlična, ali nešto nije htelo. Poslednju tekmu smo izgubili u Italiji, iako su momci kidali i tad. Onda je mučeni Mutica morao da ode, a Kime lagano naplatio sve što je mesecima bilo rađeno i pripremano. Tako sam siguran i sada - počeće da ulazi. Da li će to biti na vreme ili ćemo zakasniti, videćemo. Ali tim je već proigrao, još malo hrabrosti i naplatićemo sve. 1 2 1
kralj Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, *edited by mod said: Baš tako, oko Pantera si mogao i trebao graditi tim makar tu jednu sezonu dok ti je pod ugovorom. Verovatno bi otišao nakon ove, ali bi makar imao lakši prelazni period da se ostatak ekipe uhoda. Panter i Zek. Sve pokriveno, elitna EL osovina. Ostalo su pregradni zidovi, vrata i prozori, ali konstrukcija stoji. 1
*edited by mod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, kralj said: Panter i Zek. Sve pokriveno, elitna EL osovina. Ostalo su pregradni zidovi, vrata i prozori, ali konstrukcija stoji. Zek nije bio zainteresovan da ostane, mada hajde to se možda moglo upeglati. Kada se nekada u budućnosti bude gledalo gde su kola krenula nizbrdo, na drugom mestu odmah posle Panter-Ljulj obračuna će biti nečija genijalna procena da je Lesor dosegao svoj maksimum i da ga treba pustiti da ode. 1
Jimmy Kowalski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, *edited by mod said: Zek nije bio zainteresovan da ostane, mada hajde to se možda moglo upeglati. Kada se nekada u budućnosti bude gledalo gde su kola krenula nizbrdo, na drugom mestu odmah posle Panter-Ljulj obračuna će biti nečija genijalna procena da je Lesor dosegao svoj maksimum i da ga treba pustiti da ode. Cija je to procena?
holden kolfild Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago svi pametuju, samo se ja useravam od alkohola. 1 1
*edited by mod Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 33 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Cija je to procena? Sigurno nije Ostojina ili Gerijeva. Može biti Željko, Savić ili eventualno Željkov štab.
bradilko Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago ma imali smo final four zeljkove prve sezone. to je bilo zavrseno. glupi postupak pantera koji je izdominirao tu seriju. znako sta se sve nadovezalo guramo dalje. nema nam drugo bez da slepo verujemo u tim, klub i zeljka obradovica. bice to dobro. mozemo i do tog plej ina ako se udje u neku ludacku formu. 1
Jimmy Kowalski Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 9 minutes ago, *edited by mod said: Sigurno nije Ostojina ili Gerijeva. Može biti Željko, Savić ili eventualno Željkov štab. Pa Zeljkova odluka je za svakog igraca, niko drugi ne odlucuje. Ja samo ne mislim da je neko procenio tako kako si formulisao.
*edited by mod Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa Zeljkova odluka je za svakog igraca, niko drugi ne odlucuje. Ja samo ne mislim da je neko procenio tako kako si formulisao. Željko odlučuje ali to radi verovatno uz nekakve inpute koje dobija od stručnog štaba (sad će da ispadne dobar je Željko ali ne valjaju oni oko njega ) Kako god da je došlo do te odluke ispalo je veoma pogrešno.
Recommended Posts