Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, kralj said:

:D

Jedini adut je da postoji bukvalno 3 ekipe koje su raspoložene da plate da igraju EL. Dubai bi igrao da nije odustao.

Valensija, Pariz, još neki Turci. Plus ko zna ko bi ostao.

Sumnjam da se i ove sezone čeka da B licenca pa verujem da je bezbedan od svega osim svoje naravi da u afektu sam ode.

Posted (edited)
58 minutes ago, Nikodije said:

Plus Naneli.

Ali kakva osnova... bukvalno u Evropi ne možeš da imaš bolje igrače na svih 5 pozicija. Zašto se od toga strmopizdio na Nilikinu i Bongu, ne znam.

pa nije se sa toga strmopizdio na ntilikinu i bongu, jer su oni više pandan nekom papapetruu, avramoviću, ponitki.

problem je što su puntera, exuma, nunnallyja i  lessorta zamenili davies, duane washingotn, carlik jones, iffe lundberg i sterling brown.

drugim rečima, problem je u igračima koji treba da "get buckets", tj da trpaju u koš.

dok su bonga i frankie šutirali 900% za tri, to se nije osetilo toliko grdno. kada je frankie omašio ona 3 poslednja šuta, kreće apokalipsa. a frankie ih je uzimao jer se ostali, gorenavedeni šuteri, kriju da ne dođu u izglednu poziciju za bilo šta, pa da budu na stubu srama.

dovoljno je videti poslednje napade juče i protiv pariza - kako se carlik jones ponaša sa loptom u ruci, kako se igrači, projektovani kao egzekutori ponašaju, tj ne demarkiraju ni pod razno.

Edited by uini
  • +1 3
Posted

Pa ja iskreno i ne znam ko je tu projektovan da bude nosioc. Frenki™ je igrač većeg rejtinga od tog Vašingtona, pa i od Karlika.

• +1 1
Posted
36 minutes ago, Nikodije said:

Pride, nije trebalo da ispustite dva kvalitetna igrača tzv domaće osnove, Aleksu i Smajlija. Bitno je da se imaju takvi igrači kao neki lepak tima, i da ne zavisi sve od toga kako će se snaći 10 novih stranaca. Kvalitetni domaći  igrači puno znače i ne sme lako da ih se ispusti. Tu je Žoc pogrešio što sa njima dvojicom očito nije imao bolji odnos.

Aleksa je lud i Evrokup zvezda, nije mi žao što je otišao, ne mislim da može da igra bitnu ulogu u EL, a čini mi se da on to misli. Isporučiće ti tri utakmice na tacni u sezoni, ali će da te žulja na ostalih dvadeset.

Smajli, jbg, ispričano već sto puta, nije otišao zbog Partizana i Željka, otišao je zbog drugih stvari.

Bila je jedna limareva izjava letos da je Željko tražio 10 milki za Hezonju i još neka dva igrača, zaboravih, a da ovaj misli da je previše davati toliko novca na tri igrača. Možda i tu leži razlog problema, tj. razmimoilaženje u onome šta Željko očekuje od Partizana i šta Partizan očekuje od Željka.

Rebuilding je urađen na tržištu na kom je i ovako premalo kvalitetnih igrača, nije to bilo baš izvodljivo. Sad kad pogledaš naš tim, dosta tu likova igra ono što bi se realno od njih moglo očekivati, a možda i malo više (Bonga recimo), samo jednog psujemo kao veliku rupu (Rambo), a opet rezultati su težak krš. I fali nam jedan trpač sa 20 poena u rukama, baš za ove neizvesne završnice kada ne znamo šta ćemo i kuda ćemo, to se znalo još letos i čekali smo ga, mislili smo da je Dujan možda taj, ali on lik trenutno nije ni za basket na Adi.

A jednog smo imali, eno vuče Barselonu u zubima ka prvom mestu.

• +1 1
Posted
Just now, Nikodije said:

Pa ja iskreno i ne znam ko je tu projektovan da bude nosioc. Frenki™ je igrač većeg rejtinga od tog Vašingtona, pa i od Karlika.

nema veze što je igrač većeg rejtinga, jer taj rejting počiva isključivo na odbrani lead guarda, što željko iz nekog razloga, odbija da koristi kao benefit.

svi igrači iz prošlih sezona koje si naveo su egzekutori, nisu "glue guys" kao bonga i ntilikina. bonga btw ima makar jednaku reputaciju kao frank ali ne možeš njih terati da budu clutcheri, iako mogu da ubace. 

daklem, trenutni zajeb je isključivo na igračima koji donose poene, ako zanemarimo željkove koncepcijske zajebe, koji nisu za bacanje.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, goofs said:

Aleksa je lud i Evrokup zvezda, nije mi žao što je otišao, ne mislim da može da igra bitnu ulogu u EL, a čini mi se da on to misli. Isporučiće ti tri utakmice na tacni u sezoni, ali će da te žulja na ostalih dvadeset.

aleksa će makar imati muda da šutne. tačno je da u tri od pet situacija to bude idiotski ali je makar čovek a ne gnjida.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, uini said:

aleksa će makar imati muda da šutne. tačno je da u tri od pet situacija to bude idiotski ali je makar čovek a ne gnjida.

Rešiće to Žoc vremenom, novi je tim, kristališu se uloge (po meni je deficit kreacije najveći konceptualni problem). Naravno da ne pomaže, bar na početku taj njegov stav o neprikosnovenosti njegovog veličanstva detalja, ponižavanje ako se promaši i insistiranje na "odgovornoj" košarci, ali siguran sam da će Partizan da bude tim koji će najviše da napreduje do kraja sezone, osim ako izgubi strpljenje kao što je verovatno izgubio prošle sezone.

• +1 1
Posted

Aleksa možda lud al u top 3 igrača repke plus Geri Pejton za Ljumberga 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Poku moze da bude 80% Kalenica jednog dana, i da ga lepo zameni u repstaciji 

Posted
1 minute ago, kralj said:

Rešiće to Žoc vremenom, novi je tim, kristališu se uloge (po meni je deficit kreacije najveći konceptualni problem). Naravno da ne pomaže, bar na početku taj njegov stav o neprikosnovenosti njegovog veličanstva detalja, ponižavanje ako se promaši i insistiranje na "odgovornoj" košarci, ali siguran sam da će Partizan da bude tim koji će najviše da napreduje do kraja sezone, osim ako izgubi strpljenje kao što je verovatno izgubio prošle sezone.

po meni je šut projektovanih šutera veći problem, jer kreacije ima makar onoliko (a ima više) nego prethodnih sezona.

slažem se da će napredovati, koliko brzo, remains to be seen.

Posted (edited)

Ono što sam ja gledao, opet fali pass first igrač, Karlik mi je tanak u svakom segmentu, a Lindberg to nije ni blizu. Otud pre svega loša selekcija šuteva, pa i procenti. Sa druge strane, nema ni dominantnih prodor igrača, kojima bi Žocove doktorske akcije za ISO legle u meri da prave razliku. Ja sam mislio da će Frenki sve da probija na ovom nivou, al tu si bio u pravu, nema on dugme na džojstiku za to.

Naravno, Brendon Dejvis je očajan izbor, ali on je u slobodnom padu od kako je potpisao za Barsu.

Edited by kralj
  • +1 2
Posted
16 minutes ago, kralj said:

Ono što sam ja gledao, opet fali pass first igrač, Karlik mi je tanak u svakom segmentu, a Lindberg to nije ni blizu. Otud pre svega loša selekcija šuteva, pa i procenti. Sa druge strane, nema ni dominantnih prodor igrača, kojima bi Žocove doktorske akcije za ISO legle u meri da prave razliku. Ja sam mislio da će Frenki sve da probija na ovom nivou, al tu si bio u pravu, nema on dugme na džojstiku za to.

Naravno, Brendon Dejvis je očajan izbor, ali on je u slobodnom padu od kako je potpisao za Barsu.

Žoc nije imao pass first igrača otkad je napustio Pao, btw ko je danas uopšte u Evropi pass first igrač? Možda Faku, sve ovo ostalo neki skraćeni skoreri.

Posted
Just now, Nikodije said:

Žoc nije imao pass first igrača otkad je napustio Pao, btw ko je danas uopšte u Evropi pass first igrač? Možda Faku, sve ovo ostalo neki skraćeni skoreri.

Pa, skoro svi najbolji plejevi Evrolige. Kalates, Satoranski, Nunjes, Jokubaitis, Kampaco, Kodi Miler-Mekintajer, Teodosic, Slukas, Vokap, Vilijams-Gos, itd, itd,... Skoro sve ekipe koje su kandidati za osvajanje imaju bar jednog pass-first pleja.

• Hvala 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Nikodije said:

Da ali je na mestu Bonge i Sterlinga imao Bogdana, Slukasa i Kalinu da kreiraju, a posle u Partizanu dva elitna ISO igrača kao što su Exum i KP.

Edited by kralj
Posted (edited)

Malo je ih baš…Nick the Brick, Faku, pa i Kodija koga ti ne ceniš bih svrstao u tu kategoriju. Ja bih rekao da je tu dosta i so trenera koji više ne traže takve igrače

edit. u pravu je harper, zapravo ih ni nema toliko malo

Edited by Heaviside