Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kralj said:

Karliku je ovo prva profesionalna košarkaška sezona. Biće ovaj tim sve bolji, ali sumnjam da može da igra iole atraktivan napad, nego sve strong difens & tranzišn ofens.

Najgore je ako Žoc nema strpljenja. On je bar iskusan i zna da je neophodno vremena.

Posle ovog poraza rekao bih da ce strpljenje za ovaj tim morati da ima za sledecu sezonu. Mozda igraci i napreduju ali ja ovaj tim ne vidim kao nekog ko moze da napravi neku neverovatnu seriju pobeda i nadoknadi ove silne poraze kod kuce. Ima previse igraca uloga i nula igraca koji mogu da budu vodje tima i kod kojih je lopta kad se lome utakmice.

Nadam se da mi niko nece zameriti, ne pisem ovo u losoj nameri, imam utisak da je Obradovic ustrojio ovaj tim pokusavajuci da njime u potpunosti upravlja sa klupe. Ovo sto Partizan igra je sablon od kojeg se ne odstupa, jedini kosevi koji dolaze iz improvizacija su ili pokusaji kad napad ionako istice ili iz nekog ofanzivnog skoka i ukradene lopte. Cim se malo poremeti raspored igraci sporo reaguju jer ne prepoznaju situacije na terenu i reaguju instinktivno. Ovo nisu neinteligentni igraci ali kao da ne osecaju da imaju slobodu da urade nesto na svoju ruku, da pozovu neku akciju u zavisnosti od toga sta im odbrana ponudi, da samostalno prepoznaju i reaguju na promene odbrane. Nije pomogla ni povreda Marinkovica koji ima iskustva da pokrene tim necim drugim a ne samo arlaukanjem i bacakanjem posle kucanja.

Ako Zvezda dobije predstojeci derbi ova evroligaska sezona za Partizan je zavrsena. Verovatno je zavrsena i ako pobede ali ako izgube bice i zvanicno.

• +1 7
Posted

Rada mu dala extra motivaciju :lol:

Sad je ispizdeo 

Posted
12 minutes ago, kralj said:

Najgore je ako Žoc nema strpljenja. On je bar iskusan i zna da je neophodno vremena.

Meni on deluje kao da je u depresiji i da je već odjavio ovu sezonu. Ne na tekmama, nego ovako, kroz izjave

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Zeljko precizno sam vas pitala

Jos sam preciznije odgovorio 

Posted
1 minute ago, goofs said:

Meni on deluje kao da je u depresiji i da je već odjavio ovu sezonu. Ne na tekmama, nego ovako, kroz izjave

On je često takav i u pobedi.

Podznak Rak.

Posted
Just now, Milošica said:

On je često takav i u pobedi.

Podznak Rak.

To ga profa Nikolic tome naucio.

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

To ga profa Nikolic tome naucio.

Džimi opasan

Posted

Jos juce je imao alibi da ovi imaju dan vise odmora. Siguran sam da su se super odmorili ljudi od 2 i vise metara sedeci u avionu i drkajuci se po aerodromima

• Hvala 1
Posted

Htela sam da napravim talk to me like im an idiot meme sa nekim citatom ali evo ne znam

Posted

Kako da ga ne voliš ❤️

Posted
9 minutes ago, harper lee said:

Posle ovog poraza rekao bih da ce strpljenje za ovaj tim morati da ima za sledecu sezonu. Mozda igraci i napreduju ali ja ovaj tim ne vidim kao nekog ko moze da napravi neku neverovatnu seriju pobeda i nadoknadi ove silne poraze kod kuce. Ima previse igraca uloga i nula igraca koji mogu da budu vodje tima i kod kojih je lopta kad se lome utakmice.

Nadam se da mi niko nece zameriti, ne pisem ovo u losoj nameri, imam utisak da je Obradovic ustrojio ovaj tim pokusavajuci da njime u potpunosti upravlja sa klupe. Ovo sto Partizan igra je sablon od kojeg se ne odstupa, jedini kosevi koji dolaze iz improvizacija su ili pokusaji kad napad ionako istice ili iz nekog ofanzivnog skoka i ukradene lopte. Cim se malo poremeti raspored igraci sporo reaguju jer ne prepoznaju situacije na terenu i reaguju instinktivno. Ovo nisu neinteligentni igraci ali kao da ne osecaju da imaju slobodu da urade nesto na svoju ruku, da pozovu neku akciju u zavisnosti od toga sta im odbrana ponudi, da samostalno prepoznaju i reaguju na promene odbrane. Nije pomogla ni povreda Marinkovica koji ima iskustva da pokrene tim necim drugim a ne samo arlaukanjem i bacakanjem posle kucanja.

Ako Zvezda dobije predstojeci derbi ova evroligaska sezona za Partizan je zavrsena. Verovatno je zavrsena i ako pobede ali ako izgube bice i zvanicno.

Slažem se, s tim što mi se čini da i selekciji kao takvoj fali kreacije.

Posted

Iako Zeljko ponavlja svoju pricu o nedostatku koncentracije, Rajko od svih ljudi je lepo konstatovao da je falilo samopouzdanje zbog serije poraza. I naravno, kako se mec blizio kraju, samopouzdanje se istopilo ko onaj snezni covek u crtacu. Iffe i Carlik nisu uspeli nista da iskreiraju na ovoj utakmici i to nas je strasno kocilo u napadu. Kao i preskakanje otvorenih suteva, nije Poku jedini, mnogima je lopta teska ko medicinka. Washington je do sada tri kuce sazidao. Toliko osporavani Brown i Daives su isporucili big time, ali ostali ih nisu ispratili ovaj put. Ovo je pre svega psihicka barijera, a jedini lek je pobeda. Neka bude user o tablu u poslednjoj sekundi, bilo kakva pobeda..

• +1 1
Posted

Psihička barijera, kojoj kad izvedeš zonu, ona postaje još veća. 

Posted

Ma da, sve nam je to na nervnoj bazi

Posted

Kakva glupost sto kaze da ne mozes da imas samopouzdanje pa da nemas. Naravno da mozes. A predstavlja se kao covek koji sve zna.