smooth.Op Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Ratamahatta said: Bruks je odlucio zapravo, ne Mirota. Imali ste ih i sam ih je vratio kad nisu mogli da odigraju kurac Uvek neko. Ne može to biti slučajno.
ubibobi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, smooth.Op said: Za šest dana ako izgubimo biće pičvajz. Šta ako 1 1
ubibobi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, April said: Kupio sam novi tv za ovu tekmu Novi tv, stara priča 3
ToniAdams Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, smooth.Op said: Za šest dana ako izgubimo biće pičvajz. u kom smislu?
Ratamahatta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mesina se raspricao, vole da cepne Zoca vise nego leba jesti
ubibobi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Ratamahatta said: Bruks je odlucio zapravo, ne Mirota. Imali ste ih i sam ih je vratio kad nisu mogli da odigraju kurac Ovu sezonu kao da je režirao Mel Bruks 2
ubibobi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Željko se više i ne nervira, očigledno je da dolaze bolji dani
ZokiAsov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro smo se sibali. Na ovoj utakmici smo dobili jednog brendona dejvisa. Steta sto je morao da izadje zbog starosti, pa je ludi tajrik sjebao sve sto je mogao. Ranjeni lav je najopasniji, a tek 6 puta ranjeni... ubicemo cigane ko granom na crveno slovo
Vasilij Zajcev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, smooth.Op said: I to je za ljude... Mesina redovno kara Žoca. Prošle godine nismo umeli da rešimo svič, sad ne možemo zonu. Za šest dana ako izgubimo biće pičvajz. Mislim da pocinju redovno da ga karaju i verbalno, "protiv dobro vodjene utakmice pred 20k navijaca". Bukvalno postajemo domacica za vracanje samopouzdanja.. Ne znam, nesto ga gledam, mozda ne docekamo tih sest dana..
goofs Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Upalio sam da pogledam finiš, video naš napad na -3 i ugasio.
MiddleClass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, ToniAdams said: u kom smislu? Ocerace jos jednog Teda sa ppp 1
MiddleClass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, goofs said: Upalio sam da pogledam finiš, video naš napad na -3 i ugasio. Meni nije jasno sto je Karlik pravio faul na centru igralista za 2 bacanja na -3 i nesto vise od pola minuta do kraja
Gale Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Ratamahatta said: Bruks je odlucio zapravo, ne Mirota. Imali ste ih i sam ih je vratio kad nisu mogli da odigraju kurac A čak mislim da je i odbrana na njemu tad bila dobra, ali lik je u padu na stranu u fazonu pogodio ta dva šuta...Pa Menion trojku sa 7 metara...Pa ona trojka mislim Ričija o tablu, bukvalno je lik izbacio sa ramena samo da ne istekne napad...Hoću da kažem da nam se nije dalo do potoka, čak i kad smo igrali dobro. Ali može se i drugačije reći: nas se niko ne plaši i svima su ruke opuštene protiv nas kada se lomi, i to nije slučajnost. 2
Recommended Posts