Fins fleet Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dok ne skrate utakmicu na 30 minuta, mi ne dobijemo nista u EL
arheolog1981 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ahahahaha kakve dve trojke su nam dali, pa ne možeš protiv ovakvog malera... 1
Midžeta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Prebacite na SK2 i gledajte Paris basketball bejbe, verujte mi
Kreator Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema ova ekipa kvalitet i to je to. Mora doselekcija, Željko.
pbg12345 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago morao je zoc ranije reagovati, curi mu utakmica on nemo gleda 1
arheolog1981 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, pbg12345 said: morao je zoc ranije reagovati, curi mu utakmica on nemo gleda Prva takva ove godine pa se nije najbolje snašao 2 7
Ratamahatta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ricci je ipak sofer Monike Beluci predomislio sam se Poku kad je ispali odbije se u Bataju
Kreator Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Midžeta said: Prebacite na SK2 i gledajte Paris basketball bejbe, verujte mi Odlična utakmica. Pariz igra sjajno. 1
Recommended Posts