November 14, 2024Nov 14 Author A mogao je da muster up neku pohvalu i on je bio klinac koji je pocinjao karijeru, ovako je bas ispalo bezvezno i ako KP inace deluje kao kuler Edited November 14, 2024Nov 14 by Midžeta
November 14, 2024Nov 14 jbt ko da ga je pitao da mu objasni teoriju struna, ljakse je kapiten ispao, ali nije prvi put
November 14, 2024Nov 14 Je l' se slegla kleropseudopoliticka prasina, da li je doputovao i da li igra narodni velikoucenjenik i nepodelitelj Obren Joksimovic? Edited November 14, 2024Nov 14 by Ratamahatta
November 15, 2024Nov 15 Danas nema izgovora - mora pobeda. Nema ; slaba bešika, nismo imali sreće, kakilo nam se, piškilo nam se, smetaju mi uzdasi u hali i mrmljanja kad se promaši ili izgubi lopta, ljubičasti parket, hladno nam je, toplo nam je, jao uzbudljiv finiš dobiću proliv. Samo pobeda. Kako? Željko i ekipa su plaćeni za to, to im je posao - dosta puta uzastopno su fejlovali u svom poslu - vreme je da odrade posao kako treba. U slučaju nedajbože poraza - rezovi ili dovođenje pod hitno centra i jednog "Nanelija".
November 15, 2024Nov 15 14 hours ago, Midžeta said: A mogao je da muster up neku pohvalu i on je bio klinac koji je pocinjao karijeru, ovako je bas ispalo bezvezno i ako KP inace deluje kao kuler mogao je, samo mi se cini da se naqrchio zbog novinar navodi svedoka pitanja. kontam da ga je pitao kakvi su mu utisci o bosnjakovicu, rekao bi nesto prigodno. mozda tripujem
November 15, 2024Nov 15 svakako je pitanje sa konstatacijama novinara bilo toliko idiotsko da mi je teško da zamislim drugačiju reakciju pantera. a reakcije navijača su više nakurčenost zbog poraza i generalnog stanja nego nešto čime se treba baviti. ali, dobro, nije da ne znamo da danas najveći idioti, čast izuzecima, završavaju u tzv sportskim novinarima. koji ne razumeju ni mrvu teme kojom se bave. Edited November 15, 2024Nov 15 by Eleniko
November 15, 2024Nov 15 https://www.instagram.com/reel/DCW4FYnNBIh/?igsh=M2VwbDBvbnl6Mmxq Da ne budemo i mi van teme dana, deluje da je i kod nas pala jedna šetnja kroz reket. Doduše zabole EL, oni su izvukli ovo kao vrh akciju.
November 15, 2024Nov 15 Sto bi moj brat jos davnih dana rekao: na partizan ne treba nikad ici trezan. U stvari nigde ne treba ici trezan. Kraj citata
November 15, 2024Nov 15 5 hours ago, Kreator said: slaba bešika, nismo imali sreće, kakilo nam se, piškilo nam se, smetaju mi uzdasi u hali i mrmljanja kad se promaši ili izgubi lopta, ljubičasti parket trener, hladno nam je, toplo nam je, jao uzbudljiv finiš dobiću proliv.
November 15, 2024Nov 15 Litvanci nas jednoglasno otpisali iz konkurencije za plejin. Kažu da na aktuelnih top 10+ Real nema mesta da se probijemo dalje od 12og mesta ove sezone .
November 15, 2024Nov 15 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Budi trezan u svoja 4 zida.. Nemam nista protiv ljudi koji zele da budu trezni, ali neka to rade kod kuce, a ne da trezni setaju po ulici i da deca to gledaju
November 15, 2024Nov 15 3 minutes ago, *edited by mod said: Litvanci nas jednoglasno otpisali iz konkurencije za plejin. Kažu da na aktuelnih top 10+ Real nema mesta da se probijemo dalje od 12og mesta ove sezone . Dokazano nemači pojma. Zabrinuo bih se da su nas ostavili u životu. S njima uvek kontra.