Midžeta Posted November 14 Author Posted November 14 (edited) A mogao je da muster up neku pohvalu i on je bio klinac koji je pocinjao karijeru, ovako je bas ispalo bezvezno i ako KP inace deluje kao kuler Edited November 14 by Midžeta 2
ToniAdams Posted November 14 Posted November 14 jbt ko da ga je pitao da mu objasni teoriju struna, ljakse je kapiten ispao, ali nije prvi put 1
Ratamahatta Posted November 14 Posted November 14 (edited) Je l' se slegla kleropseudopoliticka prasina, da li je doputovao i da li igra narodni velikoucenjenik i nepodelitelj Obren Joksimovic? Edited November 14 by Ratamahatta
Kreator Posted November 15 Posted November 15 Danas nema izgovora - mora pobeda. Nema ; slaba bešika, nismo imali sreće, kakilo nam se, piškilo nam se, smetaju mi uzdasi u hali i mrmljanja kad se promaši ili izgubi lopta, ljubičasti parket, hladno nam je, toplo nam je, jao uzbudljiv finiš dobiću proliv. Samo pobeda. Kako? Željko i ekipa su plaćeni za to, to im je posao - dosta puta uzastopno su fejlovali u svom poslu - vreme je da odrade posao kako treba. U slučaju nedajbože poraza - rezovi ili dovođenje pod hitno centra i jednog "Nanelija". 1
uini Posted November 15 Posted November 15 14 hours ago, Midžeta said: A mogao je da muster up neku pohvalu i on je bio klinac koji je pocinjao karijeru, ovako je bas ispalo bezvezno i ako KP inace deluje kao kuler mogao je, samo mi se cini da se naqrchio zbog novinar navodi svedoka pitanja. kontam da ga je pitao kakvi su mu utisci o bosnjakovicu, rekao bi nesto prigodno. mozda tripujem 1
Eleniko Posted November 15 Posted November 15 (edited) svakako je pitanje sa konstatacijama novinara bilo toliko idiotsko da mi je teško da zamislim drugačiju reakciju pantera. a reakcije navijača su više nakurčenost zbog poraza i generalnog stanja nego nešto čime se treba baviti. ali, dobro, nije da ne znamo da danas najveći idioti, čast izuzecima, završavaju u tzv sportskim novinarima. koji ne razumeju ni mrvu teme kojom se bave. Edited November 15 by Eleniko 2
*edited by mod Posted November 15 Posted November 15 https://www.instagram.com/reel/DCW4FYnNBIh/?igsh=M2VwbDBvbnl6Mmxq Da ne budemo i mi van teme dana, deluje da je i kod nas pala jedna šetnja kroz reket. Doduše zabole EL, oni su izvukli ovo kao vrh akciju. 1
Son_of_a_gun Posted November 15 Posted November 15 Poštovane kolege, bitno je samo početi na vrijeme. 4 2
ZokiAsov Posted November 15 Posted November 15 Sto bi moj brat jos davnih dana rekao: na partizan ne treba nikad ici trezan. U stvari nigde ne treba ici trezan. Kraj citata 5 1
Valk Posted November 15 Posted November 15 5 hours ago, Kreator said: slaba bešika, nismo imali sreće, kakilo nam se, piškilo nam se, smetaju mi uzdasi u hali i mrmljanja kad se promaši ili izgubi lopta, ljubičasti parket trener, hladno nam je, toplo nam je, jao uzbudljiv finiš dobiću proliv. 1 1
*edited by mod Posted November 15 Posted November 15 Litvanci nas jednoglasno otpisali iz konkurencije za plejin. Kažu da na aktuelnih top 10+ Real nema mesta da se probijemo dalje od 12og mesta ove sezone .
shimpu Posted November 15 Posted November 15 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Budi trezan u svoja 4 zida.. Nemam nista protiv ljudi koji zele da budu trezni, ali neka to rade kod kuce, a ne da trezni setaju po ulici i da deca to gledaju 1
smooth.Op Posted November 15 Posted November 15 3 minutes ago, *edited by mod said: Litvanci nas jednoglasno otpisali iz konkurencije za plejin. Kažu da na aktuelnih top 10+ Real nema mesta da se probijemo dalje od 12og mesta ove sezone . Dokazano nemači pojma. Zabrinuo bih se da su nas ostavili u životu. S njima uvek kontra.
Recommended Posts