Eleniko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ne bi se toliko pozivao na Trinkijerija, ovaj Amerikanac koga je gromipucatelno doveo pre dve nedelje iz NBA je gori od svih (navodnih) Željkovih grešaka zajedno. Mislim da se zove Walker IV. A protiv Bajerna je bio još gori nego sinoć protiv Pariza gde je bio tragičan. Partizan nema takvog kamenjara ni blizu u rosteru. Edited 11 hours ago by Eleniko
Кристофер Лумумбо Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nije on mislio na dovodjenje igraca iz el timova, vec ma dovodjenje igraca u el timove. 1
Jesper23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Treba reći da je Bonga početkom 2/4 dobio drugi faul, svakako je i to uticalo na njegovu agresivnost u prvom poluvremenu. Željko je vratio Bongu i pored ta dva faula, čim je Džabari pogodio prvu trojku u 2/4. Odbrana je timska stvar, Parker je ostajao sam kao rezultat ispadanja na drugom dijelu parketa. Barse opustila, bukvalno su se raspali, da ste imali malo manji zaostatak ili malo više sreće moglo se i okrenuti. Ljudi ni krivi ni dužni odnesoše 2/2 iz Beograda!
Milošica Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 6 hours ago, April said: Dobio bi minuta kao Balša da se Vanja nije ušinuo. Minuti se u KKP očigledno dele po visini plate. Onda bi Kaminski igrao mnogo više prošle sezone. A za prvu rečenicu, napisao sam vezano za to. Ne zaboraviti da je momak 2006. godište a da je EL 2024. mnogo drugačija u odnosu na 94. Bez obzira što ne bi igrao da se Vanja nije povredio, 20 minuta je samo za pohvalu. Inače Vanja je brutalan defanzivac, i ima logike što Željko ima poverenja u njega iako je napadački trenutno u minus fazi. Svakako, biće za kritiku ako Mitar povratkom Vanje bude skroz zakucan za klupu. Edited 10 hours ago by Milošica 2
Ratamahatta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Eleniko said: Kako Bonga čuvao Džabarija kad je kod svih trojki/šuteva bio sam ko duh? Pa nije ga dobro cuvao
bradilko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 42 minutes ago, Ratamahatta said: Pa nije ga dobro cuvao pa ne nisu sami na terenu da igraju 1 na 1. valda zavisi nesto i od saigraca 1
Jimmy Kowalski Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako se minuti dele srazmerno po visini plate, nama je sudeci po jucerasnjoj utakmici ubedljivo najplaceniji igrac Carlik. Pa onda Tyrique, pa Mitar, Bonga, Iffe, Poku, Sterling, Davies, Frank i Duane koji su tu negde po platama.. Zanimljiva raspodela..
Jimmy Kowalski Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sa Mitrom, Duanom, Pokuom i Tyriqom na parketu smo bili u plusu, najveci minus su Iffe i Bonga. 1
hooyadahoo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Igrači se više boje zoca nego rezultata, tako da nema veze ko igra. Ja sam se smorio žešće, isti kurac jovo nanovo. Daj bože da grešim, ostaje tračak nade, ali jbte mi smo u septembru izgledali bolje nego sada. Ono malo muda što je bilo je nestalo sa terena. 1
April Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ako se minuti dele srazmerno po visini plate, nama je sudeci po jucerasnjoj utakmici ubedljivo najplaceniji igrac Carlik. Pa onda Tyrique, pa Mitar, Bonga, Iffe, Poku, Sterling, Davies, Frank i Duane koji su tu negde po platama.. Zanimljiva raspodela.. Upadica se naravno odnosila na ničim zasluženo forsiranje bumbara Dejvisa koji stvarno jeste najplaćeniji i Sterlinga koji je takođe u sličnom cenovnom rangu. Ti svakako nisi među onim bukvalnim koji ne znaju na šta sam mislio. Meni jednostavno ide na kurac taj Željkov dril guštera poput Mitra, pa i Balše koji bez obzira na sve rupe u igri koje se vide, još uvek daju više timu. Nismo mi ludi da ne vidimo da je pored svih tih nadrkanih defanzivaca baš Mitar bio taj koji je zaustavio Pantera u trečoj četvrtini i pokrenuo tim. Tako je bilo i prošle godine sa Trifom pre povrede, pa i pretprošle kad je bolje zatvarao defanzivni skok od Papapetrua i tako nekako uspevao da izmuze svojih deset minuta, ali mu to nikad nije donelo poštovanje kod trenera. Tako je i Smit glancao klupu mesecima dok sve nije propalo, pa se pokazalo da je dečko mogao mnogo više da da kao jedini klasični plej. Ja ne razumem zašto ne igraju najkorisniji u datom trenutku već se uvek daje prednost imenima. Naravno da Željka pitaš zašto je tako, on će da kaže - ne, ne igraju oni koji su bili najbolji na poslednjem treningu. A svi vidimo da to nije istina.
Choda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Citam ovo oko Frenkija i Puntera, i mislim se koja promasena rasprava, vec je utvrdjeno da on ne treba da igra zadnja dva minuta jer je dokazana stetocina.
johan nagel Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Утисак је да је екипа ментално слаба јако и да играчи не верују у себе довољно. Њима је буквално био довољан један неизвестан пораз против Виртуса да се распадну тотално, готово све ово што су одиграли од тада не личи ни на шта. Милано је сад буквално утакмица сезоне, још један нокаут би био ударац из којег се не би придигли више. 3
Recommended Posts