Maximili Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ovde sam pročitao da Željkove ekipe u trećoj godini igraju na maksimumu. Prema tome treba imati strpljenja jer je ovo novoformirana ekipa Edited 19 hours ago by Maximili 3 2 1
uini Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 27 minutes ago, Valk said: a Panter 18 poena, šta bi tek bilo da ga je "davio" neki gori igrač. Realno, zajebavaš komšije preko mere. ne kapiram, frenki ga je cuvao samo par minuta pred kraj druge cetvrtine & tada je imao iz dva pokusaja, nula poena i jedan obruc. frenki kod zeljka cuva likove u cosku i pomaze kod prodora, bad besmisleno koriscenje najboljeg defanzivca u ekipi i ligi.
copkillah Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 29 minutes ago, J-♣ said: Čudi me Željkovo toliko strpljenje za njega, a pride još i okolnost da mu je Miško menadžer. ?
copkillah Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago pa šta ti je tu čudno? oduvek smo imali odličan odnos s njim, prošle sezone smo se popičkarali ali se to izgladilo i sve je po starom
J-♣ Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nisu ni proletos kad se formirao ovaj roster imali glatke odnose, pre bih rekao i dalje trnovite, nego za ovu dvojicu bila "mamac" ponuda. Žoc tradicionalno ne voli saradnju sa njim, još od panatinaikosa, ne bih isključio tu ni ulogu Raškovića.
Popular Post Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Popular Post Posted 19 hours ago Svaki igrač koji ode iz Partizana: 11
johan nagel Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Није ме мрзело да вадим статистику и пре овог меча (сад смо додали још једну рецку), дакле неизвесне завршнице из прошле и досадашњег дела ове сезоне. Критеријум је да је на нека три минута до краја био егал меч, дакле до 4-5 разлике за нас / противнике. 23/24 сезона Олимпијакос пораз (након прод) Звезда победа Басконија пораз Фенер победа Бајерн пораз Ефес пораз Пао победа (након прод) Монако победа (након прод) Валенсија победа Виртус пораз Виртус пораз (опет) Бајерн пораз Милано пораз Басконија победа Олимпијакос пораз 24/25 сезона Басконија пораз Виртус пораз (3х заредом) Монако пораз Париз пораз Барса пораз Дакле од 11 претходних текми, 10 пораза у неизвесним завршницама. Отприлике где је стао онај прошлогодишњи тим, ту је наставио овај, нека ментална баријера ту постоји, не може да буде случајно. 2
harper lee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 39 minutes ago, johan nagel said: Виртус пораз Виртус пораз (опет) Виртус пораз (3х заредом)
johan nagel Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Да три везана пораза од Виртуса практично на једну лопту, ужас.
Facundo Orellana Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Posebno je onaj u Bolonji bio festival ograničenosti, a tako smo ih lepo dobili dva puta u onoj zamalo F4 sezoni.
April Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ništa nije bilo bolje ni u prve dve sezone, - videti pod Bursa, Real, Baskonije i zillion sličnih. Možemo da pričamo i o upotrebi Pantera i kanalu u koji je upao ovde, istom kanalu u kom su trenutno izvrsni igrači poput Nilikine, Lundberga i Karlika Džonsa. Deluje da nemaju vazduha, davi ih šablon. Tajrik promaši ali up jednom rukom, odmah dranje, klupa i u četvrtoj već imaš pogubljenog i dezorijentisanog centra i defanzivni skok u statistici Mutinog Radničkog.. 4
Milošica Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 9 hours ago, arheolog1981 said: Idem po stanu i ponavljam ovo Mutinim glasom Pošto ne mogu da spavam, izašao sam na ulicu i ponavljam ovo Mutinim glasom, verovatno prepadajući retkog slučajnog prolaznika koji se trenutno nađe pred radni dan. April, Nilikina i Lumdberg baš i jesu igrači šablona. Karlik nije, i deluje mi da je Želimir to uvideo i koristi ga na pravi način. Drao se na Mitra u Železniku, i sada mu dao 20 minuta protiv Barse. Mogao je naći i drugu rotaciju i bez Vanje da je toliko zadrt, ali nije, dao mu je šansu. Mitar bi u svako doba dana i noći prihvatio ishod dranje + šansa da igra. Edited 12 hours ago by Milošica
Fanta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 hours ago, sigurnost said: On šutira 48% za 3 u EL 13/27 na 9 utakmica. Nije baš da je prvi izbor protivnika da ostane sam. Frenci moze imati 80% ali ja bi uvek njega birao da ostane sam.Jbg. Vidi se da je kamenjas sa nekim natreniranim sutem,
April Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Milošica said: Drao se na Mitra u Železniku, i sada mu dao 20 minuta protiv Barse. Dobio bi minuta kao Balša da se Vanja nije ušinuo. Minuti se u KKP očigledno dele po visini plate. 4
Recommended Posts