uini Posted yesterday at 19:59 Posted yesterday at 19:59 23 minutes ago, garmonbozia said: Što bi rekao Muta "je l' ti misliš da si slučajno sam" pa oni i hoce da budes sam. hahah ne, al poenta je da niko drugi nije hteo da se demarkira, sutni je, promasi, bude coek. 1 1
Son_of_a_gun Posted yesterday at 20:16 Posted yesterday at 20:16 Što se mene tiče nek šutne svaki put kad je sam. I on i svi drugi. Još traume vučem od preskakanja šuteva prošle sezone. U svakom slučaju mnogo bolje zvuči promašen otvoren šut nego neko silovanje izolacije, jer otvoren šut treba i zaslužiti, nate… 8
sigurnost Posted yesterday at 20:17 Posted yesterday at 20:17 15 minutes ago, uini said: pa oni i hoce da budes sam. hahah ne, al poenta je da niko drugi nije hteo da se demarkira, sutni je, promasi, bude coek. On šutira 48% za 3 u EL 13/27 na 9 utakmica. Nije baš da je prvi izbor protivnika da ostane sam.
*edited by mod Posted yesterday at 20:18 Posted yesterday at 20:18 Subjektivnost i navijanje na stranu, dešava se ono što je bilo najizvesnije za ovu sezonu. Jednostavno da na nekom testu logike/predviđanja dobiješ pitanje "Kakve rezultate u prvoj polovini sezone očekuješ od tima koji je u neimenovanom sportu promenio sve igrače?" Verovatno bi dobio ovakva nekakva očekivanja. Sad u nastavku možda i živnu, možda se dodatno raspadnu ili porobe u potencijalnoj narednoj sezoni ako ostanu na okupu. Pri tom sam prilično siguran da je neki nivo reseta bio neophodan posle prošle sezone i ne mislim da je ovaj tim bar na papiru loše selektiran. Jedino što mislim da nam polako odlaze svi plejin vozovi. 3
Ratamahatta Posted yesterday at 20:19 Posted yesterday at 20:19 2 minutes ago, sigurnost said: On šutira 48% za 3 u EL 13/27 na 9 utakmica. Nije baš da je prvi izbor protivnika da ostane sam. Bez kvacila sutira 13/22, u praznoj hali 3/3
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 20:20 Posted yesterday at 20:20 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Što se mene tiče nek šutne svaki put kad je sam. I on i svi drugi. Još traume vučem od preskakanja šuteva prošle sezone. U svakom slučaju mnogo bolje zvuči promašen otvoren šut nego neko silovanje izolacije, jer otvoren šut treba i zaslužiti, nate… Prvu nije ni dobacio, druga je pogodila obruc, ova je iscurila. Sledeca ulazi..
Valk Posted yesterday at 20:26 Posted yesterday at 20:26 56 minutes ago, harper lee said: Sada je to vec must win utakmica kako za vasu poziciju na tabeli tako i za moj bracni zivot i psihicko zdravlje moje bolje polovine. pa ništa se ne hvališ, i još druge podjebavaš! 1
Popular Post harper lee Posted yesterday at 20:32 Popular Post Posted yesterday at 20:32 1 minute ago, Valk said: pa ništa se ne hvališ, i još druge podjebavaš! Zeljko efekat. Do juce je sport nije interesovao, poslednjih par godina bistri tabelu Evrolige od drugog kola i ne propusta utakmice. Da i ne pricam sto je sujevernija od mene pa pola Partizanovih utakmica ne mogu da gledam jer "vidis da nam lose ide, idi peri sudove, prosli put smo tako preokrenuli", pocele su pecurke da mi nicu na dlanovima od silne vode. Psiholozima jednostavno treba zabraniti da gledaju utakmice, poseru se u sopstvenu struku dok si rekao markovlahovic (zbog kojeg inace gledam Partizanove utakmice bez tona jer ne podnosi njegova skicanja i dranja). Tuzna situacija, sta da ti kazem. 3 8
copkillah Posted yesterday at 20:40 Posted yesterday at 20:40 (edited) Koliko sam posle nesuđenog faula nad Ifeom, kada su oni iz kontre otišli na +3 umesto da bude -1, kad smo totalno pali, pomislio kako je ovo mentalno preslaba ekipa, toliko sada mislim da itekako imamo potencijal, samo se plašim da ne bude malo kasno kad krenemo da ga ispunjavamo. Osim Brendona Dejvisa, žao mi ga je, ali on mi deluje da je u ozbiljnom kanalu iz kog ne znam kako će da se izvadi u dogledno vreme. Mada, ruku na srce, dobro je počeo utakmicu, ali ono posle je skandal. Ife je takođe imao ozbiljne amplitude, od toga da veći deo utakmice nije NIŠTA uradio i da je pri vođenju lopte, ničim izazvan, istu izbacio u aut, do toga da u napetoj završnici pogađa sa linije bacanja bez greške. Srećan sam što je Željko ispoštovao Mitra i pustio ga, to bi moglo da mu se itekako vrati. Skratiće mi ova sezona život, ali ko zna, možda se i isplati na kraju. Edited yesterday at 20:40 by copkillah 4
April Posted yesterday at 20:42 Posted yesterday at 20:42 Prizori iz bračnog života uz KKP. Ja(hinjena duhovitost da relaksiram situaciju): 'Mogao bi Žoc da uzme Vučića da mu bude pomoćni trener i kupi centra' Besna skvo: 'On i izgleda kao da mu je Vučić pomoćni trener' 2 6
uini Posted yesterday at 20:43 Posted yesterday at 20:43 23 minutes ago, sigurnost said: On šutira 48% za 3 u EL 13/27 na 9 utakmica. Nije baš da je prvi izbor protivnika da ostane sam. ne znam, mozda i jeste u posadi koju je zeljko izveo, jer sut nije razlog zasto ga kupujes, vec da celu noc davi puntera, bukvalno ne mogu da izmislim boljeg igraca da brani kevina. ali sam gledao pazljivo kretnje i taj neki body lsnguage, sve go suter u postavi a niko da makar fejkuje zelju da se otvori i pokusa. to je veci problem od promasaja.
uini Posted yesterday at 20:44 Posted yesterday at 20:44 24 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Prvu nije ni dobacio, druga je pogodila obruc, ova je iscurila. Sledeca ulazi.. i druga je iscurela :i 1
April Posted yesterday at 20:57 Posted yesterday at 20:57 Da se Vanja nije ušinuo, pukli bi 40 razlike jer se Mitar ne bi ni skidao. Srećom tu je bio Sterling Braun, tu štetu ne bi nadoknadio ni Stef Kari na duplom dopingu. 2
Valk Posted yesterday at 21:04 Posted yesterday at 21:04 18 minutes ago, uini said: vec da celu noc davi puntera, bukvalno ne mogu da izmislim boljeg igraca da brani kevina. a Panter 18 poena, šta bi tek bilo da ga je "davio" neki gori igrač. Realno, zajebavaš komšije preko mere.
J-♣ Posted yesterday at 21:04 Posted yesterday at 21:04 Brandon Dejvis ima vidljiv problem sa koncentracijom kad je duže na parketu. Uvek je solidan (za navijače podnošljiv) na početku i kad je odmoran. Ograničiti ga na periode ne duže od 5 minuta na parketu, čak i ako mu dobro ide, odmarati ga, jer će u šestom minutu praviti loše odluke, "glupe faule", promaju u odbrani i greške koje ni juniori ne prave. Zna da bude beskoristan pri slobodnim bacanjima kad je protivnik u bonusu - dakle, minutaža u prvim polovinama četvrtina. Prirodno bi Balša trebao da preuzme njegovi minute i da otrpimo toliko izbijenih lopti iz ruke (kad mu se to dešava u ABA ligi, u EL bi bilo daleko češće). I večeras bi bio istaknut kao "najlošiji" da nije bilo neočekivanih bisera Ifea, oba Džonsa, Nikiline, pa i Brauna. Čudi me Željkovo toliko strpljenje za njega, a pride još i okolnost da mu je Miško menadžer. 1
Recommended Posts