sigurnost Posted yesterday at 19:19 Posted yesterday at 19:19 5 minutes ago, Cash said: Samo polako nema razloga za brigu. I u sezoni 97/98 smo imali u EL 8 uzastopnih poraza pa znamo šta je na kraju bilo . Gde je i šta radi Kime Bogojević?
harper lee Posted yesterday at 19:28 Posted yesterday at 19:28 Kakav rolerkoster od utakmice. Ovu ekipu Partizana ne mogu da uhvatim ni za glavu ni za rep, ima periode kad igra kao tajfun i periode kad samo vrtis glavom i gledas u neverici sta se desava jer kao da neko odjednom zameni pet igraca random likovima iz publike koji nisu videli basketaru u zivotu. I to nije kao kod nas do rotacije pa kad udju neke sulude petorke ne mogu nista, kod vas cela ekipa ili leti po terenu ili naglavacke pada u bunar po sistemu "svi za jednog, jedan za sve". Izgleda da je premalo igraca u timu koji mogu da iskontrolisu ritam utakmice, da "stanu na loptu", odigraju neku jednostavnu akciju unutra iz pozicionog napada kad stane sut. Ne moze ni sve da se vodi sa klupe, mora na terenu da bude neka glava koja ce da "namirise" periode utakmice kad stvari odu juzno i smiri ekipu. Ovaj poraz sam po sebi nije toliko tragican koliko onaj od Virtusa jer Barsa je stvarno preozbiljna ekipa ali sada se vec opasno nagomilavaju porazi. Sreca je da u petak dolazi Mesina sa svojom grupom slucajno odabranih gradjana vodjenom od dva lika koji se svako iz svojih razloga nece osecati ugodno u Areni. Sada je to vec must win utakmica kako za vasu poziciju na tabeli tako i za moj bracni zivot i psihicko zdravlje moje bolje polovine. Stoga, znate sta vam je ciniti, jedan Mesina mora pasti stoka razlikom. 7 2
uini Posted yesterday at 19:31 Posted yesterday at 19:31 30 minutes ago, Fanta said: @uini nestaje sa scene... tu sam ( : izasla opet+ nije se sakrio kao ovi suterski profiji sto ne bi da se demarkiraju za poslednji sut
Popular Post garmonbozia Posted yesterday at 19:34 Popular Post Posted yesterday at 19:34 2 minutes ago, uini said: nije se sakrio kao ovi suterski profiji sto ne bi da se demarkiraju za poslednji sut Što bi rekao Muta "je l' ti misliš da si slučajno sam" 15
April Posted yesterday at 19:36 Posted yesterday at 19:36 Jedva sam čekao da čujem Vladu Dragutinovića, nisam se dovoljno smorio 2
Midžeta Posted yesterday at 19:38 Author Posted yesterday at 19:38 @uini definicija stand by your man 4
Son_of_a_gun Posted yesterday at 19:45 Posted yesterday at 19:45 2 minutes ago, April said: Jedva sam čekao da čujem Vladu Dragutinovića, nisam se dovoljno smorio Bivajući navijač već evo skoro 40 godina i prihvativši samim tim i sve moguće klišeje koji uz to idu, uključujući i sujevjerje, kategorički tvrdim da su nam kola krenula nizbrdo kad smo Berića zamijenili ovom vranom. Mislim hvala za sve u igračkoj karijeri ali idi negdje u kafanu komentariši s jaranima uz pivo, baksuze neviđeni… 1 1 1
ZokiAsov Posted yesterday at 19:49 Posted yesterday at 19:49 Vlada je smarac najveci. Mica je bog, on i ja smo pola madrida polomili vece pred petu utakmicu 3 1
Fanta Posted yesterday at 19:49 Posted yesterday at 19:49 12 minutes ago, Son_of_a_gun said: Sponzor MTS?Slucajnost?
arheolog1981 Posted yesterday at 19:55 Posted yesterday at 19:55 16 minutes ago, Midžeta said: @uini definicija stand by your man Da ga čovek poželi za ženu
arheolog1981 Posted yesterday at 19:56 Posted yesterday at 19:56 20 minutes ago, garmonbozia said: Što bi rekao Muta "je l' ti misliš da si slučajno sam" Idem po stanu i ponavljam ovo Mutinim glasom 4
Recommended Posts