Milošica Posted November 13 Posted November 13 Just now, Ted said: ode ovo na 20+ 46-14 serija Barse Šta je smešno tebi?
Eleniko Posted November 13 Posted November 13 kakav komentator ... lopta je ispala panteru ali stigla do veselog
Ted Posted November 13 Posted November 13 Just now, Milošica said: Šta je smešno tebi? pa neću više da se nerviram.....besmisleno je okrećemo na šalu, tako je lakše
Mindaugas Žukauskas Posted November 13 Posted November 13 Toliko je loše, da je i Eleniku glupo da tovari 8 1
kralj Posted November 13 Posted November 13 (edited) Ne pamtim da sam ikad gledao da Žocova ekipa izgleda ovako nemoćno. Oiva je ekipa sve ok, ali deluje da ima ogromnih kratera u selekciji. Edited November 13 by kralj
shimpu Posted November 13 Posted November 13 3 hours ago, IgaBiva said: Meni su utakmica protiv Reala tamo i obe protiv Barselone unapred upisani porazi tako da se sigurno necu nervirati veceras... Meni su utakmice protiv Monaka, Virtusa i Pariza bili unapred upisane pobede, tako da se nisam ni radovao 1
Milošica Posted November 13 Posted November 13 Just now, Ted said: pa neću više da se nerviram.....besmisleno je okrećemo na šalu, tako je lakše Neki ne razdvajamo FK i KK. Ti da, i vidi se iz aviona. I objasnio si zašto, samo onda bez nekog foliranja.
garmonbozia Posted November 13 Posted November 13 Just now, Milošica said: Ti da, i vidi se iz aviona. i ja isto dabogda se ugasio FKP
*edited by mod Posted November 13 Posted November 13 Neko treba da im kaze da ne mora svaki TO da bude i TO
napadaj Posted November 13 Posted November 13 Uskoro će se "I kada ne budeš prvi ti" pevati u prvoj četvrtini
Recommended Posts